חדשות

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo152.gif חדשות ../images/Emo152.gif

שרון וג'ים נראו על הבמה של טקס פרסי המטאור בדבלין, לא כמופיעים, אלא כמגישי פרס. בטקס זכו U2, קרלי הנסי, מנדי, אמינם, אבריל לאבין, רד הוט צ'ילי פפרז, ווסטלייף ועוד רבים וטובים. CORRS ONLINE
לאנדראה הוצע לשחק בסרט חדש ששמו "הרפתקאותיו של סנטה קלאוס" בתפקיד ראשי וגדול, שעשוי להלעות את קריירת המשחק שלה בדרגה ענקית. CO 2
ולסיום, תחרות חדשה באתר הרשמי... שווה להשתתף!

לא יכלו לעשות תחרות קשה יותר

משהו כמו חידון או משהו כזה, כי ככה הסיכויים לזכייה הם אפסיים.

mprb

New member
נרשמתי לחידון!

אבל חבל שהפרס לא פגישה עם
לא נורא. בטח אני לא אזכה בכל מקרה. פשוט אין לי מזל בדברים כאלה והשאלה שם כ"כ קלה שזה לא ייאמן! בכל אופן.נחמד...... אתם חושבים ש
קוראים שם את ההודעות?

shelly egan

New member
לא נראה שאת מאושרת מזה

מי-יודע-מה... אני בכל אופן חושבת שמגיע להם

AndreaCorr ©

New member
הממ...

הפרצוף העקום (
) לא היה על זה שהם זכו, אלא על העובדה שציינתי רק פרס אחד
אני אישית לא אוהבת אותם, אבל כל אחד והטעם שלו.

shelly egan

New member
אה...

בכל מקרה, במה הקורס זכו? לא שמתי לב לשם שלהם שם... ד"א אתמול ראיתי באם טי וי (-אצל חברה) 3 קליפים של הקורס ב-VH1 (-מסתבר שהיה TOP TEN אבל ראיתי רק שלושה (-ואת הסוף של RUNAWAY בצהריים) ואני חייבת לציין שאנדריאה נראית מ-ד-ה-י-ם בקליפ של DREAMS!!! אני אוהבת את הגומות חן שלה. והשיר WHAT CAN I DO לא כזה יפה בגרסא של הקליפ שהיה שם (-הקליפ שאנדריאה נמצאת בו בתוך האמבט, אין לי מושג כמה קליפים יש לשיר הזה, פשוט יש לו מלא גרסאות... כמו כל השירים של הקורס...) וכמובן שהשיר RADIO היה במקום הראשון, קליפ יפה!! (-זה מההופעה...)

AndreaCorr ©

New member
אני מצטטת ממה שכתבתי למעלה:

שרון וג'ים נראו על הבמה של טקס פרסי המטאור בדבלין, לא כמופיעים, אלא כמגישי פרס. אין להם במה לזכות... הם לא עשו כלום מלא זמן
ושלי...אנדראה יפה בכל קליפ
וכמובן וכמובן שהשיר הכי מושלם בעולם זכה מקום ראשוווון

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo46.gif

אני חשבתי שברת'לס זכה, מפני שראיתי את ה-TOP 10 אולי מיליון פעם... וזכרתי שתמיד הוא היה מקום ראשון. אולי שינו אותו, אולי זה לא אותו מצעד, אני לא יודעת...

נכון באמת הם שינו את זה

בפעם הקודמת הסדר של השירים היה שונה לגמרי, לא נראה לי שזה דירוג האמת כי זה לא הגיוני ש Runaway יהיה מקום תשיעי.

mprb

New member
אני לא אוהבת את ההתחלה של

הקליפ הזה! למה לשים עקרבים? זה מפחיד

p i n g o

New member
חחח נכון, זה גם מה שאני בדיוק חשבתי

ומה זה השאלה הקלה הזאת באתר שלהם?!

forgiven dreams

New member
היי...../images/Emo72.gif

כתבתי אתמול על פרסי המטאור ושמתי שתי תמונות משם...
ועל הסרט של סנטה קלאוס כתבתי ב-11/02...
שרון וג'ים בטקס פרסי המטאור אודות הסרט

p i n g o

New member
פיכס......אווריל לאווין

מישהו ראה את הגראמי?? איזה הופעה מזעזעת... רואים מה מפיקים ואפקטים יכולים לעשות???

AndreaCorr ©

New member
באמת הייתה לה הופעה מזעזעת.

ויעל....אופס
כמובן שהקרדיט הראשוני נתון ליעל חלומות נסלחים בע"מ ©

forgiven dreams

New member
אני ממש לא סובלת אותה ../images/Emo5.gif

כותבת את השירים של עצמה? הא! מנגנת בגיטרה? אם מחשיבים 3.6 אקורדים... פאנק-רוק? פ-ליז! rant's over...
_____________ אני מתה על הקורס

p i n g o

New member
ו... שכחת שהיא לא ממש יודעת לשיר../images/Emo9.gif

ואחד מהשירים שלה היה מועמד למילים הטובות ביותר והיה כתוב רשימה של איזה 20 איש שכתבו אותו (קומפליקייטד נראה לי). ובסוף הרשימה שמו גם את השם שלה...

למעלה