דו קרב

Nerade

New member
../images/Emo152.gifדו קרב../images/Emo152.gif

עד לפני כמה זמן היתה כאן פינה קראו לה "דו קרב", אז החלטתי להחזיר אותה.
כל פעם תצטרכו לבחור בין שני שירים שיופיעו פה.
והפעם: אאיזה שיר מוסתר (hidden track) אתם מעדיפים? ל-blue flashing light (מ-the man who) לחצו
ל-some sad song (מ-12 ממוריז) לחצו
נמקו, פרטו והסבירו.

The Girl Who

New member
הממממ..שאלה קשה.../images/Emo69.gif

אני כ"כ אוהבת את שני השירים, ולכן אני אענה רק על פי התקופה. המממ...כי בכל תקופה בא לי לשמוע שיר אחד יותר מהשני. אבל זה לא מעיד על כלום...!
(כרמל, אני עדיין רעבה.
DX) בכל מקרה, לרגע זה אני אבחר ב- Blue flashing light.
גם כי זה השם הנוכחי שלי בטראוויסאונליין.

Nerade

New member
../images/Emo62.gif

נראה לי לפחות. אני אוהבת את שניהם מאוד, אבל בתור שיר מוסתר נראה לי ש-blue flashing light עדיף. כי חושבים שנגמר הדיסק ואז מתחיל השיר, וזה די מבהיל, במיוחד כשמתעוררים בגלל זה.
את some sad song אני לא בטוחה שהייתי שמה בתור hidden track, לא יודעת למה, אני משערת שבגלל הסיבה שכתבתי למעלה.

charliebr

New member
הממ

את some sad song גם אני לא הייתי שמה בתור hidden track הוא ממש יכול לעמוד בעצמו כשיר סוגר... ויש הבדל! הוא שיר להרדם איתו וhidden track צריך להיות מפתיע כזה.. לא יודעת התבלבלתי לגמרי

The Girl Who

New member
למרות ש-walking down the hill...

לפי דעתי הוא שיר סוגר יותר מתאים מ-some sad song. ולכן לפעמים די חבל ש-some sad song הוא שיר מוחבא, כי ככה הוא למעשה הופך להיות האחרון בשעה ש-walking down the hill יותר מתאים.
*מבולבלת*

Nerade

New member
../images/Emo45.gif

בעיקרון, לא כ"כ מסתדר לי הרעיון ש-some sad song יהיה נניח במרכז האלבום 12 ממוריז. יכול להיות שאני רגילה פשוט שהוא בסוף, אבל לא כ"כ מסתדר לי שהוא יהיה באמצע האלבום. למרות שכל האלבום אפרורי ושקט, יחסית, עדיין השיר שונה משאר האלבום. אני חושבת שבגלל העובדה שרק פסנתר מלווה את השיר גורמת לו להיות שונה. אבל עדיין אני לא חושבת שהוא צריך להיות hiddwn track.XDXD וזה לא סותר את עצמו.:X
אני פשוט לא יודעת איך לנסח את מה שאני חושבת.
אהה, כן, זה לא ממש קשור, אבל למרות ש-the man who ו-12 ממוריז נחשבים אלבומים שקטים, אני לא חושבת שהם כל כך שקטים כמו שמתייחסים אליהם.

The Girl Who

New member
הממ..אני לא חושבת שמתייחסים..

ל-12 Memories כדיסק שקט, אלא פשוט דיסק יותר dark. וה-invisible band גם די שקט ברובו, לא?

Nerade

New member
הוא יותר שקט...

אבל עדיין אל ממש, לא בהכל.:X:X יש את השירים הממש שקטים כמו the humpty dumpty love somg, אבל יש גם שירים פחות שקטים. רגע, עכשיו כשאני חושבת על זה, רוב האלבום שקט.
אז לא חשוב.
אז בקשר לשאר האלבומים.
זה פשוט מזור קצת, כי כשאני רוצה לשמוע אלבום שקט אני מקשיבה ל-the man who נניח. אבל הוא לא ממש שקט. למשל הרגע נגמר turn, (כן, אני שומעת את זה עכשיו.
) ואמנם הוא לא כאסח של הלהקות בסגנון "היי-אני-קשוח-אני-לובש-רק-שחור-ויש-הרבה-גיטרות-חשמליות-ובאסים", אבל זה גם לא שיר *שקט*. לא יודעת להסביר את זה, נו.
בלה.

The Girl Who

New member
מה? humpty dumpty love song?

זה לא שיר שקט...
כלומר הוא מתחיל שקט, ולאט לאט מתגבר.
נראה לי שה-man who בכל זאת נשמע לי יותר שקט. בלה. לא יודעת.

Nerade

New member
מה, רגע, נראה לי שהתבלבלתי.../images/Emo122.gif

שטויות לא חשוב, הבנתם את הרעיון.

Nerade

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שנסיתי להגיד.../images/Emo122.gif

פראן גם החליט לשים את blue flashing light כ-hidden track כי הוא אמר שהוא נרדם כשהוא שמע את the man who, אז הוא רצה להפתיע את כל מי שנרדם.
או משהו כזה.
(זה הצליח לו ד"א. היתה תקופה שנרדמתי עם מוזיקה ברקע, ובד"כ שמתי את the man who. בד"כ גם התעוררתי בגלל השיר.
אז זה הגיע למצב ששמתי את הדיסק על ווליום בעוצמה 2 כדי לא להתעורר מהשיר, אבל לא שמעתי את שאר השירים, כי הם יחסית שקטים, אז הפסקתי עם זה וזהו.
)

למעלה