בנות היזהרו...

Ladys Man

New member
../images/Emo152.gifבנות היזהרו...../images/Emo152.gif

מחקר חדש שנעשה ע"י מכון המין של ד"ר רות בארצות הברית קובע שכפית אחת של נוזל הזרע יש 100 קלוריות. כן, כן שפיך משמין אז תיזהרו בפעם הבאה שאתן
אם אתן רוצות לשמור על הדיאטה... "אין דבר העומד בפני הרצון"(אמרו חכמינו) אבל מה קורה כאשר יש רצון אך הדבר אינו עומד?!

Ladys Man

New member
../images/Emo85.gifלילדות../images/Emo85.gif

כשתגדלו תבינו! אני יכול להבין שעכשיו אתן לא מספיק בוגרות בכדי להבין על מה אני מדבר! אבל זה יגיע גם אליכם, זה כמו הברווזון המכוער: הוא חיכה וחיכה ובסוף קיבל! אני מכיר הרבה בנות שיש להם מה שנראה כמו קרס בירה...אבל זאת קרס שהתהוותה מנוזל אחר...(אם אתן יודעות למה אני מתכוון) כשתגדלי ותביני על מה אני מדבר...אז אולי תהיה לנו שיחה רצינית יותר... love &peace The ladys man אז אל תגידו לי שבעברית זה לא עובד ואל תגידו לי שאסור לי ללכלך כי בשב"ק היום סוגרים את החשבון! (שבק ס')

אהה באמת!? #2

ונתחיל עם העובדה שהנתון האין ספק מסעיר שסיפקת לפורום לא בא ממך אלא מתמר שרמן (אז אל תיקח קרדיט). נמשיך עם העובדה שיש לך מנטליות של ילד בן 11 ולא של שמיניסט מפוכח. אתה לא מכיר אותנו לכן אין ביסוס להלצות המופרכות שלך כך שאל תשתמש בדימויים הכיאלו מתוחכמים והשנונים שלך בנוסח הברווזון המכוער... ואנחנו לא חושבות שנוזל הזרע (אם תרצה) גורם לכרס בירה (ד"א תרשום לעצמך : כ' ולא ק') ואנחנו מתארות לעצמנו :"כמה חבל שאנחנו לא בנות 17 כי אז יכולנו לדסקס עמוקות את הנושא השנוי במחלוקת על כרס הבירה ....אוף..." עד כאן. ענת ושיר.

G יוני

New member
מידע...E

לידעתכן... אני לא LADYS MAN. אתו איש הנשים הוא שמינסט אחר מי-ם... ודי אתן לא יכולת לקחת דברים בהומור...פשוט די...

למעלה