A n n a b e l

New member
../images/Emo151.gif

זה בערך התוכן שלנו, לוח ריק ולבן, חוץ מכמה פונקציות, משולשים ישרי זווית וזימונים רקורסיביים. בזמן האחרון אני (אלה) וטלושקה, חברתי הנפלאה והזומבית כמוני, מרגישות ריקנות שאנחנו לא יכולות להתגבר עליה בעזרת מעשים יומיומיים. פגישות עם פסיכולוגים ויועצות לא עוזרות. ואנחנו קמות לעוד יום אפור, שגרתי וחסר סיבה. הכל כל כך מרובע ומקובע. ואנחנו לא מוצאות מפלט מן החוסר משמעות. חשבנו שאולי תוכלו לייעץ לנו במציאת דרך לצאת מן המסלול הקבוע מראש שנדמה שכל אדם בתרבות ישראלית/מערבית (חטיבת ביינים, תיכון, צבא, אוניברסיטה, חתונה, ילדים, עבודה ומוות) נולד לתוכו. רעיונות יתקבלו בברכות ונשיקות. נ.ב- סורי אם אנו נשמעות פאטליסטיות במקצת.

אינרסנס

New member
קודם כל, יפה שאת שומרת על חוש ההומו

והראייה הסרקסטית. זה תמיד עוזר. אני מציעה לך לשקול פרחי באך, זה טיפול שיכול להיות משמעותי מאוד באפקטים שלו ולא צרכני בזמן. בנוסף, יש מצב שעניין חדש בחיים יעזור לך - אולי איזה תחביב חדש, יצירה, אמנות, טיולים, בישול, כתיבה - משהו שיאיר לך את החיים. יש כזה דבר? אף אחד לא יכול להחזיר לך את הניצוץ הזה חוץ ממך. זו עבודה שלך. את יכולה רק לקבל כיוונים מאנשים זרים. אבל את צריכה לעשות את השיקול הסופי וההחלטה. אני מאחלת לך ים של הצלחה, זה סך הכל חתיכת אתגר משמעותי, האתגר שאת עומדת לפצח. אחרי שאת מנצחת את השיגרה - תספרי לנו מה הסוד...

A n n a b e l

New member
תודה../images/Emo140.gif

למה טיפול בפרחי באך? פרחי באך יחזירו לי את המשמעות לחיים, לא שהייתה לי אחת כזו? הייתי רוצה לכתוב ולצייר וללמוד אבל אני פשוט לא יכולה, אני מפחדת מדי, הפחד מהווה לי מחסום. רוב הזמן אני מרגישה שאני פשוט כישלון וששום טוב לא יכול אי פעם לצמוח ממני, לכן אחרי הודעה כנה זו, אני יכולה לומר לך שאין סיכוי שאני אוכל לכתוב או לצייר ולאהוב ולהעריך ולקבל את מה שיצרתי בזיעת אפי. תודה רבה לך על האיחולים
ואגב, אל תהי כל כך בטוחה שאפצח את האתגר

אינרסנס

New member
אולי תשלחי לי מייל?

ככה אוכל גם להעביר לך קצת חומר על פרחי באך, וגם אולי לעניין אותך בסדנאות הילינג דרך יצירה שאני מעבירה, וגם לייעץ לך ככה, יותר אישי, בלי כל הקהל. המייל שלי הוא: [email protected]. אני מאוד אשמח לעזור לך ולייעץ לך, אם את יכולה להשתמש בזה.

למעלה