ניראה לי שמנסים ליסתםם לנו את הפיות ....
ד דר דרעק New member 14/2/04 #5 הי, אף פעם לא אמרתי את זה פשוט אדולף התעצבן אז הוא הוציא לי את כל השיניים ולא הבנת מה אמרתי אבל אתמול הגיע לפה לגטו איזה אחד קוראים לו נוירון וכל השיניים שלו היו עשויות מזהב אז בתור קאפו לקחתי לו אותם ועכשיו הכל בסדר.
הי, אף פעם לא אמרתי את זה פשוט אדולף התעצבן אז הוא הוציא לי את כל השיניים ולא הבנת מה אמרתי אבל אתמול הגיע לפה לגטו איזה אחד קוראים לו נוירון וכל השיניים שלו היו עשויות מזהב אז בתור קאפו לקחתי לו אותם ועכשיו הכל בסדר.
ד דר דרעק New member 15/2/04 #7 ברוך אשם דרעי זכאי נראה אותך היום או שנקברת חי בשלג ע"י דחפור שלא ראה אותך בגלל שאתה אשכנזי?
M MajorWinters New member 14/2/04 #3 סותמים לכם את הפיות../images/Emo19.gif כאילו מה יש לכם להגיד כל היום בלו בלו בלו.....
F fishey New member 14/2/04 #4 הסבר... כתבתי פה אתמול הודעה ממש ארוכה על :למה לא לתרום לאגודה למילחמה בסרטן ומישום מה ההודעה לא מופיעה בפורום מה שמו צנזורה על הפורום ?
הסבר... כתבתי פה אתמול הודעה ממש ארוכה על :למה לא לתרום לאגודה למילחמה בסרטן ומישום מה ההודעה לא מופיעה בפורום מה שמו צנזורה על הפורום ?
B BMX9 New member 15/2/04 #9 אתה מתכוון שסותמים פיות בשיטת מייקל ג'קסון הידועה? ילד רוצה "סיכריה" בפה?