דור וספיר ספיר ודור
New member
../images/Emo151.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif
וואי אני מקווה ש 12 בדיוק
סיפי רצתה להדחף להודעתי, אז נתתי לה ועכשיו יש 2 הודעות, להלן:
טוב.... מישהי פה בת 18, וזו לא אני!
[רמז- הילה
] אז עכשיו, אם הייתי ילד קטן, הייתי מחזיר לך על זה שצחקת עלי שאני בן 18
אבל לא, אני בוגר ואני אתנהג בהתאם!!!
מאמי את כבר בת 18
והגיע הזמן שתצאי לברים להשתכר עד אובדן חושים והקאות מטורפות
אוף אני מתרגש
, אני לא טוב בדברים האלה וחוץ מלצחוק עלייך [למרות שזה לא נחמד ואני נחמד!] אני לא יודע עוד מה לעשות! אז אני אהיה מקורי ויצירתי ואאחל לך יומולדת שמח [כמה שאפשר
] ואני גם אאחל לך את כלללללל האושר שבעולם וגם את כל הבריאות שבעולם [כי זה חשוב, תסתכלי עלי, איך אני סובל] וגם שקים של דולרים כי זה מגניב
אז תאכלי הרבה עוגות
ואני מקווה [בשבילך
] שיום הולדתך יעבור מהר ושלא תסבלי יותר מדי
ואם כבר הצלחתי להרים את כל הפורום על הרגליים, אוסיף שיר קטן ועממי לאווירה!
יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת
לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת
רק ביום הולדת
[בזמן שכתבתי את זה אשכרה שרתי לעצמי] טוב חומד, תשתדלי להנות ביום הולדת, אני מקווה ש 18 תעבור לך לאט אחושרמוטה כדי שלא תצטרכי לבכות על מר גורלך בגיל 19! [כשיותר תתקרבי לגילו הזקן של אגוזי
] אילאביו
ושל סיפי
הילהלהלהלה היוווום יוםהולדתתתתתתת תראי יש פה סוד ישן-חדש להלהללה לה לה לה לה לה להלה, להלהלה. טוב אמ אהמ! מה אכתוב לך לא אדע שיר סיפור או אגדה רק אכתוב לך 2 מילים: שישמורך האלוהים! [קראתי את זה בספר זכרונות של אמא שלי כשהייתה קטנה, קרדיט
] טוב, מנשמע? איך המרגש? איך זה להיות בת 18!? תהיי בת 18 גאה! זקפי ראשך! מה, זה גיל... מיוחד! עכשיו את חוקית! את בנאדם בוגר ואחראי! סתם באמת, זה גיל כזה משמעותי ומגניב. יש מלא דברים שהם מגיל 18 ומעלה, את יכולה לקנות שתיה חריפה! תגידי שזה לא חסר לך כל השנים. טוב, ולברכה יותר רצינית אני מאחלת לך המון המון הצלחה בהכל, הרבה אהבה
כי זה כמעט הכי חשוב! נראה לי. ובריאות כי גם זה לא פחות חשוב! בלי בריאות אין אהבה. אוף אני מרגישה מעאפנה עם הברכה הזאת. אני גרועה. אמ, הרבה אושר, ועושר [זה הכי חשוב בארץ. שיהיה לך המון כסף להופעות של אביבי שלנו, החתיך] אמ וזהו שכל דבר שאת רוצה בעולם יתגשם! ושיהיה לך אחלה בחלה של יום הולדת אפילו שאת כבר בת 18 ואת לא מתה על זה! שטויות, קורה לכולם יהיו לך ימים יותר זקנים [מעודד?;[] ותשמחי וזה, יום הולדת זה אחלה יום! תרגישי מיוחדת ליום אחד! זה כיף, באמת. טוב, אם אני אמשיך זאת באמת תהיה ברכה נטחנת וגרועה, אז אפרוש בשיא לטובתך. באהבה גדולה מאוווווווווווווווווד
סיפי חברתך לספסל הלימודים! [מה אני באמת חברתך לספסל הלימודים.]
וואי אני מקווה ש 12 בדיוק