שאלות!

../images/Emo151.gif שאלות!

שלום, קודם כל! פעם הייתי כותבת ומשתתפת כאן יותר אבל מאז צה"ל חטף אותי! עכשיו יש לי קצת זמן ויש לי כמה שאלות! 1. עברי שירת בצבא? (הייתי בטוחה כמעט שהוא היה עובד רס"ר או משהו כזה אבל ביום העצמאות קראתי כתבה שאמרה שהוא די השתמט וזה חשוב לי ארחת לא הייתי שואלת!)
2. שמעתי שביום רביעיהבא יש גמר ליגת האלופות בכדורגל ובבנה ביץ' בהרצליה יש הקרנה של המשחק אולפניו גם הופעה של עברי...האם זה נכון?!?! בתודה מראש! עמית!

עונה לך...

לא, עברי לא עשה צבא, הוא התחיל ושירת חודש ואז עזב[הוא קיבל תפקיד שלא התאים לו]...חבלל.....
וכן, עברי מופיע בבנה בי'ץ-פרטים באתר שלו אני חושבת...

אני אף פעם לא מבינה

מה הכוונה לא התאים לו. תמיד ראיתי את התשובה הזאת והאמת, אני תכף מתגייסת, קרוב לוודאי לתפקיד מיותר וטיפשי שלא מתאים לי, זה ממש לא מעניין אף אחד. ככה זה בצבא. איך זה שלא התאים לו והוא פשוט עזב?

may17g

New member
מי שבאמת רוצה

יכול להשתחרר מהצבא בלי בעיה אתה רק הולך לקבן ואומר לו שאתה תפוז ושלא יקלפו אותך והוא משחרר אותך בטח אם אתה סתם בתפקיד לא נחוץ חוץ מזה שאני חושבת שהצהרה שאתה הומו משחררת מהצבא.. (בבקשה אל תסכלו אותי אם זה לא נכון, פשוט נדמה לי ששמעתי את זה באיזה מקום, ואם זה נכון אז...למה?!)

heaven is here

New member
אכן עובד רס"ר

באפסנאות אם אני לא טועה. והוא יופיע שבוע הבא בחוף בננה ביץ' בת"א במסגרת גמר ליגת האלופות.

irashady

New member
גם אני הייתי עוזבת במקומו

את התפקיד הזה... חרא של שירות שלא מועיל לאפאחד

pashosh9

New member
נצל"ש

ההופעה של עברי בגמר ליגת האלופות תשודר גם בטלויזיה בערוץ הספורט?

may17g

New member
מצטרפת לשאלה

ובכלל, באיזה ערוץ משודר המשחק...?

למעלה