שאלון!

christeamo

New member
עונה../images/Emo13.gif

מי השחקן האהוב:כריסו'ש חיי היפים=)היום בפעם ה-101
אבל לא אכפת ליייייייי...הוא הכי מושלם שיש בעולםםםםםםםםםם
)) השחקנית האהובה:א-נ-ה-י,הכי הכי
גם מאיטה,ודולסה
סדרות חוץ מרבלדה:מיש'ו שומר עליי,האחד,אני אניטה=) להקה אהובה:סינרגיה =) כלא 6
סוג מוזיקה:פופ ישראלי,מוזיקה ספרדית =) מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה? 1.מקום ראשון
זה שכריס נמצא שם חיחיחיחי ואנהי ! 2.השטויותתתתתת של ג'ובאני! 3.האדום של רובר =) 4.הפואסססססססס של מיגל =) 5. ה-QUE BELLEZA של דייגו =) 6.העניים של לופיסססססססס=) 7.החדר של מיההההההההה!!
8.הסגורווווווו של ג'ורגי...=) 9.הנשיקות של כולם =) 10.הגוף של גסטון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...=) זה מה שהכי מוצא חן בענייי...=)

Crazy On PonchO

New member
עונה../images/Emo26.gif

השחקן האהוב:פונצ'ו וכריסוש המושלמים!!! השחקנית האהובה:דולסיטה ואנהיוש האלילות!!! סדרות חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים,מישו שומר עליי,אני אניטה,טלנובלה בע"מ ועוד.. להקה אהובה:RBD... סוג מוזיקה:ת'אמת הכל חוץ ממוזיקה מזרחית,מוזיקה משעממת ומדכא ומוזיקת רוק
מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?אממ... השחקנים המושלמים:פונצ'י&כריסוש&דולסיטה&אנהיוש. בצפר מדהים הלוואי עליי... הקיצר הכלל רבלדה זאת הסדרה הכי מהממת!!!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

מי השחקן האהוב: פקונדו ארנה השחקנית האהובה: קמילה בורדונבה סדרות חוץ מרבלדה: אליאס, ורוניקה מארס, המורדים, לוסט, האוסי להקה אהובה: בקסטריט בויז, ארווי סוג מוזיקה: פופ, רוק חלש מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה? אנהי

בואנה מזה יום הסקרים והשאלונים...

בפורום?
עונה: מי השחקן האהוב:פונצ'ווו
השחקנית האהובה:אנהי
סדרות חוץ מרבלדה:תשוקת הנצים, אם חורגת, אני אניטה, לפעמיים האחד להקה אהובה:אויי כמעט כל הלהקות שקיימות!!! אבל כמובן שהכי הכי RBD סוג מוזיקה:הכללללל חוץ ממזרחית ודיכאון! מה הדבר שהכי מוצא חן בעינייכם ברבלדה<?השחקנים
חחחח אבל גם הסצינות.. והריגושים והכל....

למעלה