שאלה.....

• פותח הנושא PUSE
  • פורסם בתאריך

PUSE

New member
../images/Emo151.gifשאלה.....

כשאין לי מה לעשות......ואני ממש משועמם.....וניגמרו לי החיים...... אני ניכנס ליראות איזה שטויות אתם כותבים פה...... ואז אני חושב לעצמי...על האנשים שכותבים פה כל הזמן...... למה? אין לכם חיים? כל היום אתם כותבים דברים לא קשורים....! וכשמישהו כותב משהוא נורמלי כולם צוחקים עליו או עונים בציניות......! ..אני הולך מפה.....אז תהיו בריאים..... או לפחות בנפשכם....!

אושר היקר

יש אנשים שכותבים הודעות מפגרות ואז אני מנסה לצחוק עליהם ועל הודעותיהם. אתה יודע, ציניות וסרקזם לרוב. במקרה שלך זה ממש לא נחוץ. ההודעות שלך, ואתה, כל כך לא קשורים וכל כך דפוקים (בנוסף להודעה זו ע"ע צער בעלי חיים וערך תזונתי של שניצל צמחוני) שאתה בעצם מהווה בדיחה פנימית על עצמך. באמת, אתה נראה כמו סאטירה על אנשים טיפשים. אני מאחל לך בריאות נפשית.

orek10

New member
אמממ... לצחוק על השם הזה....

מעניין אם פעם בכלל טעמתה פסיפלורה
(אני כן לא ממליץ זה דוחה)

טעמתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני חושב שיש לך ה' אחת מיותרת, ילדון... ולפני שאתה מזלזל, אז כן, טעמתי מספר רב של פעמים את הפרי עצמו, וזה היה מאוד מאוד מאוד טעים. ואין כזו מילה "טעמתה". מאייתים את זה "טעמתָ".

orek10

New member
אופס סליחה!

אבל היה בדיוק מאחורי שוחר שרצה את המחשב אז הייתי חייב למהר עכשיו אין שגיאות כי אין שוחרים בסביבה וחוץ מזה פסיפלורה זה מגעיל!!!

למעלה