פ ו ר י ם
שמח לכולם

actress

New member
../images/Emo151.gif פ ו ר י ם ../images/Emo149.gif שמח לכולם

אנשים פורים בפתח אז למה אתם מתחפשים?
בא לכם לשתף? יש לכם רעיונות אולי ממחזות שונים שקראתם ? אני יכולה להגיד שאני מתחפשת לימבה דברים ואני גם התחפשתי לקשישה מהג´יגלו מקונגו בקיצור ימבה ימבה תחפושות ו... לכם יש רעינות ועוד משהו..
הייתם במכירת תחפושות ותלבושות ב"הבימה" שהתקיימה השבוע? אני יודעת שהיה שם ממש ממש מגניב אז מה אתם מתכננים
תמשיכו לשרשר שיהיה פורים שמייייח

בדיוק לפני כמה דקות

סיימתי את נסיוני הכושל בתפירת תחפושת. מה לעשות, תפירה אף פעם לא היה הצד החזק שלי, בלשון המעטה. אצטרך לאלתר משהו.

בסוף

תפסתי אותך על חם!
אמרת שהיום תצאי לרחובות לחגוג ואת יושבת כאן מול האינטרנט במקום זה. אבל מילא, מי שמדברת...
לגבי התחפושת: אחרי שכתבתי את ההודעה שלמעלה ניסיתי עוד להציל אותה אבל הצלחתי להרוס אותה יותר
אז מחר אבוא לחוג עם תחפושת מאולתרת של קוסם משהו בסגנון הארי פוטר אבל לא בדיוק. מה את אומרת, נראה אותך שם מחר?

actress

New member
מחר אני אגיע כמו גדולה(דו משמעות)../images/Emo151.gif

אני יצאתי היום בשעה 4 ככה עד לפני שעה וחצי והיום הסתובבתי ברחובות בתור הודית אתמול חזרתי ב 8 בערב אחרי יום שלם שהייתי בקניון בביה"ס בחזרות של מגמת התאטרון הייתי מחופשת לחתול פרסי והיום הלכתי גם לדרמה והסתובבתי ומחר אני אהיה דרדסית קונדסון שיש לו מתנה וזה מתפוצץ אבל שלי לא תתפוצץ עקב המצב וזהו יום רביעי לגמד יום חמישי אני ממשיכה למכסיקנית ויש לי דרמה

stars

New member
חשבתי כמה מגניב יהיה שנה הבאה...

להתחפש עם חברות שלי לילדים קטנים (שזה נורא קל) ובעצם להתחפש לגן ריקי. הרי לכל אחד שם יש משהו שמאפיין אותו, אז בעצם לקחנו את התחפושת הנדושה וחידשנו אותה!

CheRy LipS

New member
איזה רעיון חמוד!!

אני חושבת ששנה הבאה אני אתחפש למשהו נוסטלגי וילדותי. לדוגמא: כיפה אדומה. אתם לא חושבים שזה רעיון חמוד?? אני חושבת שכן.... בעצם, אני לא יודעת... לא משנה...

actress

New member
זה הכי כיף הנוסטלגיה חשבתי על זה גם

וכמו שרשמתי מחר אני חוזרת לנוסטלגיה למשל מחר אני לשם שינוי אהיה דרדסית (קונדסון) וכיפה אדומה אם את רוצה את יכולה להתחפש לזה עם עוד מישהו שילבש בגדים שחורים ויהיה כיפה ואת בגדים אדומים תהיי אדומה ואז תהיו כיפה אדומה. בקיצור יש שפעעע של רעיונות

למעלה