פורים

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
../images/Emo151.gifפורים

עשחתן פעם סדנת יצירה לקראת פורים להורים וילדים? איך היה לכן? יש רעיונות....? אשמח לשמוע...

gili111

New member
אני ערכתי סדנא לפורים../images/Emo66.gif

סדנת הורים וילדים- הכנתי המון חומרים לכל קבוצה נתתי שיר כתןב והם היו צריכים להתחפש לדמויות בשיר ולהכין הופעה עם השיר היה מדהיםםםםםםםםםםםם

krn

New member
רעיון יפה

רק שאצלי מדובר על גנון (2-4)

אלהלה

New member
סדנא לפורים../images/Emo151.gif

לדעתי אחד הדברים החשובים בסדנא הוא להכין משהו שגם הילדים יוכלו להשתתף בהכנה ושהמוצר יהיה מוגמר בסוף הסדנא ולא יתפרק כבר באותו רגע! אפשר להכין סדנת כובעים, לתת ערימה גדולה של עיתונים, ניירות צבעוניים, סרטים, טושים צבעוניים ואביזרים שאפשר לחבר בעזרת שדכן למשל. ההורים יכינו יחד עם הילדים כובעים לעצמם ולילדים. כשהילדים יכולים לקרוע את הניירות, לחבר עם שדכן וההורים מסייעים ובסוף אפשר לערוך תצוגת אופנה היתולית וכו'.

gili111

New member
זה מתאים גם לגנון../images/Emo68.gif

ההורים הם המפעילים את ילדיהם!

פורים

אני נהגתי לפגוש בראש חודש אדר את ההורים והילדים, בשעות האחהצ ללא אחים קטנים. ובכניסה קיבל כל ילד מטפחת צבעונית שנה אחת השמעתי מוסיקה מלכותית והבד היה גלימה וכו, שנה אחרת הבד היה כאביזר של מסך בכל פעם הוא מתגלה והילד/ הורה מגלה פרצוף שונה, הוספתי שיר פורימי על מסכות וניגשנו להכנת המסכות כאשר כל ילד מקבל שמינית בריסטול וממנה מכינים מסכה. על השולחן היו שדכנים, מספרים, סרטי בד, נוצות ,נצנצים וכו. לבסוף קיימנו על השולחנות תצוגת אופנה בליווי מוסיקה שמחה ועליזה היה מהנה ולא מעיק על ההורה, מלחיץ את הצוות החינוכי ומשאיר טעם של חוויה עבור הילד. הילדים לקחו את המסכות הביתה ולמחרת תלינו אותם על הלוח כשהכותרת משנכנס אדר מרבין בשמחה תלוייה מעל. אם תרצי עוד פרטים אשמח לעזור. בהצלחה.

krn

New member
נשמע נהדר

כמו שאמרת, חשוב לא להעיק על ההורים ולא להכביד על הצוות. כאשר אגבש כיוון אבקש עוד פרטים תודה

טלגל

New member
אני השתתפתי בסדנא לפורים בערב,

סדנא לקראת פורים רק להורים, ההורים הכינו לילדים כתרים, אזניים, וכובעים. למחרת היום הוציאה אותם הגננת למשחק והילדים נהנו ממעשי ההורים.

למעלה