סקר פורים!!

../images/Emo151.gifסקר פורים!!

מה התחפושת הראשונה שאתם זוכרים שהתחפשתם או יותר נכון חיפשו אתכם מה התחפושת המוזרה ביותר שהתחפשתם בה בפורים מה התחפושת האחרונה שהתחפשתם בה בפורים לאיזה שלושה אנשים בפורום הכי הייתם רוצים לשלוח משלוח מנות ,מה הייתם שמים במשלוח ,ולמה

../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

התחפושת הראשונה שחיפשו אותי אליה היתה כיפה אדומה [לפחות זה מה שאני זוכרת מגיל 3
] הכי מוזר שהתחפשתי היה למזודה. התחפושת האחרונה שהתחפשתי היתה לנכה. תחפושת שווה ביותר שזיכתה אותי ב500 שקלים ובמקום ראשון בתחפושת בית ספר [שנה לפני התחפשתי לגמד על פטרייה וזכיתי במקום שני עם 300 ש"ח
] האמת? אני אישית הייתי נותנת לכולם משלוח מנות טבעוני שאווה, אבל אמרת רק 3 אז אני אתן לשלושה שאני מדברת איתם הכי הרבה [ותסלחו לי מראש אם זה יהיה מעט קיטשי או לא מובן כי זה יהיה עם בדיחות שרק האנשים האלה יבינו]
גלוש
רציתי להגיד שאני אשים במשלוח מנות שלך דירה יפיפייה, אבל כבר יש לך אחת כזאת. אז אני אשים לך שם הרבה אהבה ואושר. כי באמת מגיע לך. חוצמזה שאני אשים לך קצת כוח ואפחית את העצלנות שלך עם ספר בישולים כדי שסופסוף תבשלי לעצמך אוכל נורמלי ולא תחיי מהבמב הזאת שלך.. וכמובן שאשים לך שם עבודה נפלאה [כי כבר אין לך כוח לחפש אחת כזאת
]
לירני
האמת שלך חשבתי הרבה מה לשים.. אני חושבת שיש לך כמעט הכל [לפחות ממה שהספקתי לגלות]. הייתי שמה לך עוד זוג אוזניים כדי שתספיק לשמוע את כל המוזיקה שלך,או שעון כדי שתתחיל לעמוד בזמנים [
].. באופן טבעי אתה מאושר, אז אני לא אבזבז את המשלוח שלך ואשים לך אושר [למרות שאני רוצה שתמשיך להיות מאושר], אבל אני אשים לך נס קפה [כי נגמר בסופר
ואתה תקוע בלי] ואהבה. הרבה אהבה. כי מגיע לך. באמת מגיע לך. אמרת שנדפק לך הDVD, נכון? אז תוסיף DVD למשלוח. אולי תוכל לראות את הסרטים שהמלצתי לך
יעלי
הכרתי אותך בפורום אחר, ותמיד אהבתי אותך [גם כשהיית צינית לא קטנה ברגעים שלא צריך להיות בהם צינית
]. איתך למדתי שכשאני מדברת איתך לא לאכול או לשתות אחרת אני נחנקת, כי בדרך זו או אחרת את מצחיקה אותי בטירוף. מה אשים לך במשלוח מנות? אומץ וסבלנות. כוח יש לך, את אולי לא מאמינה שקיים בך, אבל אני יודעת. יש בך כוח אדיר.. את רק צריכה לפתוח קצת את העיניים ולמצוא אותו.. וכמובן ספר עוגות טבעוניות כדי שתכיני לי מדי פעם איזו עוגה טבעונית שווה

למעלה