סיבה למסיבה

פינליש

New member
../images/Emo151.gif סיבה למסיבה

בידיים הך, הך, הך, וברגליים תך, תך, תך לה לה לה לה... 'חת שתיים שלוש! אינקו גניטו צמח בעוד שנה! ברכות יתקבלו בברכה, צ'קים מעל 2385 ש"ח גם כן, גם טוסטר חדש יכול לבוא בחשבון, רשימת מתנות מחכה בגן העיר קומה 6. מזל טוב אינקו, שתמיד תהיה שמח ובריא, כל השאר תאמין לי יבוא לבד. ובנימה קצת יותר אישית: לפני שמונה חודשים כתבתי פה ופתאום זכיתי בפיס. מאז אותו יום, אני אחת הנשים המאושרות בשיראל. אהוב שלי: אין כמו הפורום הזה כדי לברך אותך, את השאר אני אעשה באופן אישי. שנזכה לגדל את יששכר לתפארת עד שיביא לנו קוויאר. יאללה אני הולכת לחגוג.

א י ל ה

New member
פעמיים מזל טוב

גם על העיגול של השנים וגם על האושר הזה שלכם... אינק, האני, שתהיינה חזרות רבות ומאושרות מאוד של היום הזה, עם כל החגיגות וכל השמחות וכל ההפתעות שלו, לכל אורך החיים...

Inco Gnito

New member
פעמיים תודה

למרות שהעיגול הזה מרובע משהו (האמת שהוא בכלל מספר ראשוני, נטול כל חלוקה או שורש...). ועל האושר ? עליו זה אנחנו שצריכים להודות...
{אינקו, בשמו ובשם הצוות...}

צאט ניק

New member
מזל טוף../images/Emo65.gif

שיק ללא כיסוי שנגנב מפנקסה של המנעלת ע"ס 2385 ש"ח בדרך אלייך. <אתה קורא לו יששכר? פינליש מגדילה לך אותו לתפארת? טוב שיש ימי הולדת בפורום. לומדים דברים חדשים>

Inco Gnito

New member
ללא כיסוי ?

תיכף גם תגיד לי שנתת לו לישון בלי גרביים.... {אצלנו בוארשה זה לא היה קורה}

Dan_Kap_

Active member
אין אין אין

חגיגה בלי בלי בלי בלי
ואני שואיייייל - איפה, איפה, איפה, איפה העוגה
[ סוף סוף מצאנו מי חוזר על כל דבר יותר פעמים מעראפת - דץ ודצה... ] מזל טוב כפול ומכופל למפלרטטטים הלשוניים

Inco Gnito

New member
אין - אני הולך....

העוגה, אגב, היתה נהדרת. גם האינסולין שהוגש לצידה. תודה כפולה ומכופלת. {ד"ש לדץ וד"שה לדצה....}

Inco Gnito

New member
צודקת ../images/Emo4.gif

כנראה שבגלל זה לא מצאתי אף מתנה. {חוץ מאלו של פינליש, כמובן...}

יעלילה2

New member
:)))) מזל טוב

והרבה אושר לשניכם. תגידי, מה בדיוק עשית, ירקת פעמיים בכף היד והתעטשת מאחורי הגב? דרכת ברגל ימין על הקווים של המדרכה וברגל שמאל על האין-קווים?

Dan_Kap_

Active member
רק על הקווים

אפשר למצוא מתכונים לאושר בכל ספר לימוד על OCD...

Inco Gnito

New member
אפשר גם למצוא

מתכונים לOCD בכל ספר לימוד על אושר ? {אינקו בכלל מחפש מתכון לעוגת שוקולד....}

Inco Gnito

New member
:)))) תודה

מה בדיוק היא עשתה אני אשאיר לה לספר (אבל רק אם היא תרצה...). אני יכול לספר מה אני עשיתי, אבל, מצד שני, אולי עדיף שלא....

Inco Gnito

New member
../images/Emo99.gif ממני...

בין הך לתך, בין בום לטרח, עבר לו יומולדת - אפשר לומר מוצלח... ובין אדי היגר והדבש מעט שָׂבֵע ובעיקר מותש ליד הברכה האישית שכתבת לי ראית אותי טיפה נרגש אז תודה על יום נהדר, אם עוד לא יצא לי לומר, ולצערי - אחרי כמעט 24 שעות כמו כל דבר טוב, בסוף הוא נגמר ואם רק תעיזי לחשוב בכיוון האקווריום - לגרד את הקוויאר יהיה לך עסק עם שנינו (אני ויששכר).

למעלה