ידיעות וסנדי פלאפון או טלפון??
צ צליל ואפרת לנצח New member 4/9/04 #63 יאללה עונה בצ'יק לא לוותר לשירשור הקטן1!!! מממממממממממממ פלאפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בובה פראית או יאגו??(חחח אני הולכת על דברים ישנים)
יאללה עונה בצ'יק לא לוותר לשירשור הקטן1!!! מממממממממממממ פלאפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בובה פראית או יאגו??(חחח אני הולכת על דברים ישנים)
R RaZiK4 New member 4/9/04 #61 תענה לשאלה שלי למעלה.... מעריב או ידיעות אחרונות.... וגם.... בואו נעשה בזה אל תוותרו לשירשור הקטן יותר ואז הם יראו שכל הזמן יש מעליהם ויבואו גםםםםםםםםםםםם
תענה לשאלה שלי למעלה.... מעריב או ידיעות אחרונות.... וגם.... בואו נעשה בזה אל תוותרו לשירשור הקטן יותר ואז הם יראו שכל הזמן יש מעליהם ויבואו גםםםםםםםםםםםם
צ צליל ואפרת לנצח New member 4/9/04 #67 כלבלבבבוןן!!!!!! על הדרך מקפיצה!!תכתבו אפילו שטויות העיקר שנעלה למעלה חחחחחחחחחח אממממ ולשאלה- גידי גוב או מתי כספי ? חחחחחחחחחחחחחח
כלבלבבבוןן!!!!!! על הדרך מקפיצה!!תכתבו אפילו שטויות העיקר שנעלה למעלה חחחחחחחחחח אממממ ולשאלה- גידי גוב או מתי כספי ? חחחחחחחחחחחחחח
R RaZiK4 New member 4/9/04 #69 ../images/Emo70.gifגידי גוב../images/Emo70.gif סימן שאלה- או סימן קריאה- ????????????????????
L LiRoNi8 New member 4/9/04 #68 כלב ש.ב במתמטיקה או ש.ב במתמטיקה??? חחחחחחח סתם אני הולכת להכיןןןן ררר תמשיכווווו אני תכף חוזרת!!!
צ צליל ואפרת לנצח New member 4/9/04 #71 סימן קריאה רולזזז ../images/Emo70.gif אמממ אהבה או חיבה ???וזה שונה)
י יוסטונית בדם New member 4/9/04 #86 זאבי חה יותר אוהבת אותו אבל שניהם זה כבודדדדדדד גו שניהם מממ צבעים: ורוד או כחול?