מי אני

Jen74

New member
../images/Emo151.gifמי אני../images/Emo35.gif

חידון פיג'מות פורימי ונתחיל מהקל ונתקדם משם... כל אחד יכול לשאול כאן שאלת "מי אני?" על דמות או חפץ כלשהו מתוך כל הפרקים וכל העונות של הפיג'מות כשזה יכול להיות אחד הדמויות הראשיות, דמויות אורחות של אנשים לא מוכרים או מפורסמים שהתארחו וזה יכול להיות מכונת המיץ או נקניקיות הפימו וכן הלאה... אחרי עשר נסיונות ניחוש, אם לא ידעתם את התשובה - תקבלו רמז. רק אחרי שמנחשים את התשובה הנכונה אפשר לפתוח שאלת "מי אני?" חדשה. כל אחד יכול לפתוח שאלה, כל אחד יכול לענות (חוץ, כמובן, ממי שפתח את השאלה). המקום "התייבש" לו ואנחנו זקוקים בדחיפות לריענון כך שרצוי מאוד שתזמינו גם חברים שלא גולשים בדר"כ בפורום הזה ואפילו אם הם מכירים רק קצת את הפיג'מות שינסו את מזלם - יש גוגל - אפשר לנסות למצוא שם את התשובות.
מיד בהמשך להודעה הזאת אפתח את שאלת "מי אני?" ואתם מוזמנים להתחיל לנסות לנחש. ב - ה - צ - ל - ח - ה

Jen74

New member
../images/Emo41.gifשאלה מספר 1../images/Emo70.gif

לא רואים אותי, גם לא שומעים אותי, אבל אני דמות ידועה וקבוע בסידרה. מי אני?

barak97

New member
תשובה ../images/Emo40.gif

אחות של נתן לא זוכר את השם שלה...

Jen74

New member
אני יכולה לענות על זה...

ההאדמה בפורום נעשית על ידי הנהלת הפורום. מי שהיה אדום עד היום זה בדרך כלל אורחים מיוחדים, גולשים שתורמים במיוחד לפורום. הסיבה שהורדתי זמנית את ההאדמה לחלק מהגולשים זה בגלל שהפורום פשוט לא זז וזה נראה לא טוב (כך נאמר לי בכל אופן) שרואים בעיקר כחול ואדום... מקווה בקרוב להאדים אותו בחזרה.

טווול

New member
מי אני???

עם יש משהו שהפיג'מות אוהבים לעשות בזמנם החופשי זה אני למרות שאני לא ממש מישהו יותר משהו עם תבדקו תראו שאני משתתף בדי הרבה פרקים

enigma14

New member
הייתי אומרת

כלים,אבל כתבת שזה משהו שהם אוהבים לעשות...

טווול

New member
כן זה משהו שהם אוהבים לעשות וגם

וכמו שכבר כתבתי אני משתתף בהרבה פרקים לא בכולם:)

טווול

New member
לא לא

וואו לא חשבתי שזה היה כזה קשה רמז אני אפור לפחות אני הישן

מה זאת אומרת 'לפחות אני הישן'? ../images/Emo223.gif

מצטערת, אבל אני קצת לא מבינה מה שאת כותבת בלי ניקוד וכל זה.
[שיואו, כמה זמן לא הייתי פהXD] אהה, כן, אני מנסה לחשוב על רעיונות לחידה. לא עולה לי!

יש מצב שזה מקום? ../images/Emo223.gif

הדבר היחיד שעלה לי לראש שהפיג'מות לא יכולים בלעדיו זה המחסן. והוא אפור.

טווול

New member
טואובבבבבבבבבבב

אורי טואובבב התשובה היא פלייסטיישן שכמו שאתם יודעים הפיג'מות מאוד אוהבים והוא פעם היה אפור ועכשיו הוא כבר שחור:)

למעלה