מזל טוב והיום רון (Red Desert) חוגג יומולדת ! שיהיה המון הרבה אושר ואהבה ושמחה בלב עד 100 כמו 20
N nawa New member 15/4/05 #1 ../images/Emo151.gif מזל טוב והיום רון (Red Desert) חוגג יומולדת ! שיהיה המון הרבה אושר ואהבה ושמחה בלב עד 100 כמו 20
../images/Emo151.gif מזל טוב והיום רון (Red Desert) חוגג יומולדת ! שיהיה המון הרבה אושר ואהבה ושמחה בלב עד 100 כמו 20
ה ההילה האדומה New member 15/4/05 #2 ../images/Emo65.gifמאמי../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב... שתעשה חיים איזה כייף לך שנולד באביב תשמע המון המון מוזיקה, ותצחק המון המון המון ושתיהיה לך יומהולדת מקסימה אוהבת המון, חוסה
../images/Emo65.gifמאמי../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב... שתעשה חיים איזה כייף לך שנולד באביב תשמע המון המון מוזיקה, ותצחק המון המון המון ושתיהיה לך יומהולדת מקסימה אוהבת המון, חוסה
ת תתתמר New member 16/4/05 #7 ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהמון מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
R RedDesert New member 16/4/05 #9 תודה תודה... ואני לא צריך מתנות יקרות...אני מסתפק במתנות זולות..העיקר הכוונה...
ש שרוטה במוח New member 16/4/05 #10 מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif
ה השנייה מנצר האחמיות New member 19/4/05 #11 יאא אני בדיליי:\|ג'ירפה| אבל רוןןןןןןן יקירי!! שיהיה לך מוי מזלטוב! ואל תשכח שכולנו כאן בשבילך תמיד! אני אוהבת אותך המוןןןןןןן!
יאא אני בדיליי:\|ג'ירפה| אבל רוןןןןןןן יקירי!! שיהיה לך מוי מזלטוב! ואל תשכח שכולנו כאן בשבילך תמיד! אני אוהבת אותך המוןןןןןןן!