(
) כנסו בהם(TV)...

(../images/Emo151.gif) כנסו בהם(TV)...

אוקי, אני אנסה לרענן קצת את הפורום עם השעשועון הבא. הוא נקרא כנסו בהם(TV) והוא נורא פשוט. אני נותן לכם בכל פעם תמונה של זמר, זמרת או להקה. כל שעליכם לעשות הוא להוריד את התמונה למחשב שלכם ולהיכנס בה. מה הכוונה? תצבעו אותה, תוסיפו כיתובים שאתם רוצים, תעוותו את הפנים, בקיצור תעשו מה שבראש שלכם בשביל להיכנס באותו זמר. אתם כמובן לא חייבים להיות רעים עם התמונה. אם אתם מעריצים את האמן המוצד וקשה לכם להתעלל בו, תנסו לעשות את התמנוה טובה יותר
. לקראת סוף השבוע אני אפתח שרשור חדש ותעלו לתוכו את היצירות שלכם. אני חוזר על החוקים:
התעללו כרצונכם בתמונה שאני מביא (אל תנדבו תמונה משלכם).
תמונות גסות ולא יאות לפורום, תמחקנה.
אל תעלו את היצירות שלכם עד שאני לא פותח שרשור מיוחד לכך. אתם סתם תהרסו את ההפתעה.
תהנו
כמו כן, אם יש לכם רעיונות לשעשועונים אחרים שאתם רוצים לארגן שילחו לי אותם במסרים ואני אעזור לכם להוציא לפועל בכל דרך שאוכל. אז יאללה...כנסו בהם(TV)

M ShadY

New member
קבל

רציתי גם להפוך אותה לשמנה, אבל אנ´לא יודעת איך. אבל היא עכשיו בסטייל כרסטינה, גם טוב...

M ShadY

New member
והנה "רישום" שלה

אני שונאת אותה, אבל זה אפקט יפה.

smgfan

New member
הוא אמר עדיין לא לפרסם.

כשהוא יגיד אז כולם ישימו את מה שהם עשו ואז זה יהיה שרשור ענק של ה"יצירות" שלנו!

ואיי

איך אתה עושה לה שיער כחול? באיזה תוכנה? ואתם אולי יכולים לתת לי שם של תוכנה שאיתה אני יכולה לעשות רקעים?

Azar Azar

New member
הינה שלי

אבל עשיתי עוד משהו אני ישים אותו יותר מאוחר

M ShadY

New member
הנה עוד אחת...

וכן, זאת בריטני (לפחות הייתה!)!!!! עשיתי לה שעווה בגבות, הורדתי לה בניתוח את האף, קעקועים, פרסינגים, צביעת שיער, התעללתי בה, קיצר. אגב, מזהים את הקעקוע בצד ימין?

למעלה