אמיתי טויטי
New member
(../images/Emo151.gif) כנסו בהם(TV)...
אוקי, אני אנסה לרענן קצת את הפורום עם השעשועון הבא. הוא נקרא כנסו בהם(TV) והוא נורא פשוט. אני נותן לכם בכל פעם תמונה של זמר, זמרת או להקה. כל שעליכם לעשות הוא להוריד את התמונה למחשב שלכם ולהיכנס בה. מה הכוונה? תצבעו אותה, תוסיפו כיתובים שאתם רוצים, תעוותו את הפנים, בקיצור תעשו מה שבראש שלכם בשביל להיכנס באותו זמר. אתם כמובן לא חייבים להיות רעים עם התמונה. אם אתם מעריצים את האמן המוצד וקשה לכם להתעלל בו, תנסו לעשות את התמנוה טובה יותר
. לקראת סוף השבוע אני אפתח שרשור חדש ותעלו לתוכו את היצירות שלכם. אני חוזר על החוקים:
התעללו כרצונכם בתמונה שאני מביא (אל תנדבו תמונה משלכם).
תמונות גסות ולא יאות לפורום, תמחקנה.
אל תעלו את היצירות שלכם עד שאני לא פותח שרשור מיוחד לכך. אתם סתם תהרסו את ההפתעה.
תהנו
כמו כן, אם יש לכם רעיונות לשעשועונים אחרים שאתם רוצים לארגן שילחו לי אותם במסרים ואני אעזור לכם להוציא לפועל בכל דרך שאוכל. אז יאללה...כנסו בהם(TV)
אוקי, אני אנסה לרענן קצת את הפורום עם השעשועון הבא. הוא נקרא כנסו בהם(TV) והוא נורא פשוט. אני נותן לכם בכל פעם תמונה של זמר, זמרת או להקה. כל שעליכם לעשות הוא להוריד את התמונה למחשב שלכם ולהיכנס בה. מה הכוונה? תצבעו אותה, תוסיפו כיתובים שאתם רוצים, תעוותו את הפנים, בקיצור תעשו מה שבראש שלכם בשביל להיכנס באותו זמר. אתם כמובן לא חייבים להיות רעים עם התמונה. אם אתם מעריצים את האמן המוצד וקשה לכם להתעלל בו, תנסו לעשות את התמנוה טובה יותר