כוולם

../images/Emo151.gifכוולם../images/Emo151.gif

למה אתם מתחפשים בפורים? :) שתפו:) אני מתחפשת לרשימת אייסיקיו:)

ליאני2

New member
אני מתחפשת

לאחת משלושת הפייות הטובות מהייפיפיה הנרדמת עם עוד 2 חברות =) לוורודה אני חושבת XD

talupa

New member
מגניב לך! חח אני עוד לא יודעת ../images/Emo3.gif באמת שאני

צריכה כבר להחליט...

YuvalJones

New member
מתחמתח*כנסוורקאזתדעו*מתחמתח

אני מתחפשת..... תופיםתופיםתופים! למארג' סימפסון ממשפחת סימפסון. אמאשלי מכינה לי את השיער מקרם פלי5אמיחעמגחעגכח[אין לי מושג מזה אבל וואטאבר.] והשאר זה שיא הקל, הולכת לשוק קונה שרשרת פנינים אדומה,נעלי בובה אדומות ושמלה ירוקה אני כבר אמצא איכשהו^^"

דנה 211086

New member
לא יודעת

מה כדאי? אני מתלבטת בין: חתולה, מלאך, ג'יין מטרזן למישהו יש עוד רעיונות? משהו שהלבוש לא חשוף...

ישלי תחפושת סופרקולית!../images/Emo110.gif

זה על מן בדיחה שלי עם חברות. ישלי 3 חברות הכי טובות שאנחנו קוראות לעצמינו 'אסיות', אז אנחנו מתחפשות לאסים של הקלפים, לכל אחת יש צורה אחרת וזה יוצא סופר מאגניב!:]

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמשהו מגניב רצח, שאף אחד לא יזהה../images/Emo6.gif.

אבל... אני מתה על התחפושת הזאת וזה הגיע לרמה כבר שלא אכפת לי שאף אחד לא יידע מה זה
. מישהי ראתה האלמנט החמישי? אז לילו, משם, בהתחלה, שהיא לובשת רק את התחבושות האלה עלייה {כמובן שאני עם בגף גוף וגרביונים בצבע גוף
...}.

dance shadow

New member
כסו בבקשה!!!!!!! חיחיחי

אז ככה, לי עדיין אין מושג למה להתחפש, אצלי זה קצת מסובך, כי אני לומדת בבית ספר דתי, חחחחח(כן, כן, ואני לא דתייה אגב) ובמשך מכתה ז' ועד שנה שעברה לא התחפשתי כי לא ידעתי למה אפשר להתחפש ושיהיה צנוע. אז ככה, השנה החלטתי להתחפש, ואני לא אבוא לבית הספר כי אני רוצה להתחפש נורמלי, וואי אני כבר שכחתי את כל ההתרגשות של הבוקר שמתחפשים! הבעיה היא, שאין לי רעיונות למה להתחפש! אני רוצה שיהיה משהו סקסי, חיחיחי כאילו, חצאית קצרה, כי אני חושבת ללכת למסיבה של פורים, אבל עם זאת אני רוצה שיהיה משהו חמוד. חשבתי להתחפש לטניסאית, אבל זה לא כל כך לבוש חגיגי שמתאים למסיבה. אם למישהו יש עצות ורעיונות, אני אשמח לשמוע. סליחה על החפירה ותודה מראש!

למעלה