יצירתיות

../images/Emo151.gifיצירתיות

חברים יקרים, זוכרים שכתבנו לכם לנסות לצאת מהמסגרת ולכתוב כמה שיותר יצירתי.
אני חייבת להסביר משהו על יצירתיות, אין דבר כזה יצירתי או לא יצירתי , יש מסתכל או לא מסתכל, פותח את העניים או לא. כל מי שעבד איתי אי פעם יודע שהמוטו שלי ביצירתיות מתודית זה לפתוח את העניים - לראות משהו ברחוב, תמרורים, אופנה, שירים, בעיתון בטלוויזיה, בלימודים ולנצל את זה למה שאני רוצה להעביר בפעולה.
כמובן שעם השנים זה משתכלל , אבל פשוט תפקחו את העניים
וכבר הכל יהיה לכם נהיר. ברגע שהמטרה שלכם ברורה וממוקדת עכשיו כמעט כל דבר יכול להתאים כדי להעביר זאת . אני קוראת את הפעולות ויש פעולות שאני יודעת שיכלו להיות הרבה יותר אם רק הייתם יוצאים מעצמכם, מסתכלים ומשדרגים כמעט כל דבר.החניכים מצפים לעניים שלכם והם באים בשבילכם
אני מנסה להגיד - אל תמציאו את הגלגל -
תהיו רפורמים, תחדשו אותו, לא יש מאין, יש חדש מיש מצוי
. אתר שלם נכתב למענכם, השתמשו בו, הקלידו משהו בגוגל וכבר תמצאו אלפי רעיונות. תנו לדברים סיפור מסגרת, תשקיעו בעזרים אני לא רוצה להרגיש שאני כותבת אלפי הסברים על איך כותבים פעולה טובה, על הערך המוסף של נוער תל"ם ואז אתם לא מיישמים את זה. אין דבר כזה יצירתי יש עניים וברוך השם לכל אחד ואחת מכם יש את זה אז קדימה, מי שעוד יש לו הזדמנות/ מי שקיבל חזרה את הפעולות לתיקון תתפרעו. אוהבת רינת אני מצרפת לכם עוד קישור, אל תתביישו לראות אתרים גם של תנועות אחרות , לפעמים יש רעיונות והכל אפשר ל"ייהד" אנחנו רפורמים.
כתובות אינטרנט נילוות: מתודופדיה יום טוב מרינת שלא ישנה ועוסקת רק בלעבור על הפעולות שלכם עד השעות הקטנות של הלילה.

ואם ראיתי טורו...

מפוצץ בדינרו אפשר להכניס אותו לפעולה?? כי פלורליזם זה כבר לא קטע חזק

למעלה