ילדים!!! פורים היום

../images/Emo151.gifילדים!!! פורים היום../images/Emo13.gif

איך המרגש?(חופש...) מה עשיתם בבית-הספר? למה התחפשתם...וכאלה
? והכי חשוב-למה לא פתחו על זה הודעה עד עכשיו?! מה קרה לרוח החג?
?

ח-ו-פ-ש-! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

סוף-סוףףףףף! היה היום ממש כיף, התחפשתי להיפית, והביאו לנו סטנדאפיסטים לבצפר... היה ממש מצחיק
... את החופש אני מתכננת:
לסיים עבודת שורשים.
ללכת לבריכה עם חברים.
לגלות אם מי שאני אוהבת אוהב אותי.
להיות אצל סבתא וסבא.
לנוח...
לראות טלוויזיה.
להכין עוגה ליומולדת של אבא.
לצחוק הרבה עם אחותי הגדולה.
להציק לאחותי הקטנה...
לאכול המון אוזני המן
תוכנית עמוסה, לא?! נסתדר... שיהיה לכולם פורים שמח, מלא בהראלוש (איך לא?!) ואוזני המן (למי שרוצה!!!), ובקיצור: פורים מושלם!!!
זה רק אני או שהרעשנים נראים כמו דגלים ורודים ולא כמו רעשנים...
מתה עליכם, ועכשיו עם מצברוח טוב במיוחד!
תודה לכל מישעודד אותי!!!

N°C°M

New member
ח-ו-פ-ש-ש-ש-ש-ש-ש

טוב, אז אני [רותם] התחפשתי לשופטת כדורגל.... ואחותי שגם רשומה לפורום הזה התחפשה לקאוגירל

ח-ו-פ-ש!!!!

היי, איך המרגש? - בטח כיף בגלל החופש! לי דווקא אין תכנית מסוימת לעשות... או שבעצם כן??? יש לי כל יום בימות החופש אירוע אחר כך שאין לי הרבה זמן לעשות מה שבא לי! חבל! טוב, אבל גם אירועים זה כיף! אני דווקא לא התחפשתי בפורים... חג שמח!!! (דרך אגב, מה עם מפגש פורום עם הראל, יש על מה לדבר בנושא הזה?!)

../images/Emo149.gif פורים שמח לכולם! ../images/Emo60.gif

פורים שמח אנשים! איזה אייקונים חמודים
בכל מקרה.. אני לא התחפשתי, מאחר ואין לי ממש לאן חח מוזר שאני לא חוגגת את פורים בבי"ס.. הרגשה משונה שכזאת. אבל לא נורא
תהנו לכם בחופש!!

נועוW

New member
חג פורים שמח

הכנתי משהו קטן אז תראו ותגידו איך הוא
ואני התחפשת ליפנית
יצא חמודדד
אני מקווה לנסוע לאנשהו החופש הזה כי דיי נראה לי שבכולו אני רק יישן

אריאלי18

New member
חבר'ה!!!

שיהיה לכם חג שמח מקומונת יוסי אזולאי!!! כמו שאתם יודעים הראל מאוד מעריך את יוסי כזמר מועדף עליו, ואפילו יום שני הם נפגשו ביום הולדת של חבר משותף - טל ימיני! אז שיהיה לכולכם חג שמח ושנדע עוד להיטים!!!!!! כל אחד בדרכו... חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! target=_blank style=color:blue>http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=yossi

למעלה