הופעות

yogart

New member
Kruzenshtern & Parohod והפעם....

שלום לכולם שמח להודיע שיש למה לצאת מהבית....וכוונתי היא להופעה חדשה ומעניינת. בת"א במועדון הפאטיפון ביום שישי ה-19 לחודש הזה. להקה בשם קרוזנשטרן ופרוחוד. כמו השם כך הלהקה.....יוצאת דופן.לא ארחיב.....רק אומר שמי שאוהב הופעות קטנות אך גדולות בהשפעתן....שיבוא. אפשר לשמוע אותם בhttp://artists.mp3s.com/artists/553/kruzenshtern__parohod.html ושהיה יום טוב

עמית ע

New member
שבת, פרווה חמה בבארבי

אין לי מושג מה צפוי שם - כותרת המופע: "איזו חיה זאת?" מבטיחה שלפחות הקונספט יהיה שונה מאשר בהופעה הקודמת. שבת, 13.9.03, 22:00

עמית ע

New member
בוטניק בבארבי, כמה מילים אישיות

כמה רשמים שלא חלקתי אתכם אחרי הצפיה בהופעה של בוטניק בקיבוץ מענית: בוטניק הם הרכב רוק מתקדם סימפוני קלאסי. לא פסיכדליה, לא פיוז'ן, לא פולק ולא שום דבר אחר - פרוג לפי הספר. למעשה, אחד ההרכבים הבודדים בכל הסצנה שהתהוותה כאן בשנתיים האחרונות שאין שום מחלוקת לגבי הסיווג שלהם. הם לא נגררים לקלישאות סבנטיז טיפוסיות. מבין הדינוזאורים, הלהקה שהשפעתה הכי מורגשת היא ELP, אלא שלבוטניק יש נגן גיטרה חשמלית בנוכחות מסיבית (לתשומת לבכם, חובבי הפרוג-מטאל), כך שקשה בסופו של דבר להשוות אותם ל-ELP. אם הבנתי נכון את המבנה ההיררכי בלהקה, אז מדובר בלהקה של כותב/מעבד/מבצע ועושי דברו. דורון בוטניק, על אף גילו הצעיר (טרם חגג 15), מפגין ניצוצות של גאונות, פשוטו כמשמעו. אם לא ימאס בסגנון המוסיקלי של הפרוג, הוא מסוגל לדעתי להוביל בעתיד הרכב ישראלי לרמה בינלאומית. שאר חברי ההרכב הם נגנים כשרוניים שמקבלים ממנו משימות קשות ועומדים בהן פחות או יותר בכבוד. אני לא יכול להבטיח לאף אחד כלום. בצד כל השבחים שחלקתי להם, לא יכולתי שלא להבחין גם בבוסריות שהיא פועל יוצא של גילם הצעיר. המופע גם נופל בעיתוי מאד לא מוצלח: החופש הגדול נגמר, ההופעה באמצע שבוע, רחוק מאיזור המגורים של חוג החברים והמשפחות של חברי הלהקה, באותו זמן מתקיימת בתל אביב הופעה של סוסיתא, להקה מצויינת שכבר הוכיחה את עצמה, וסיבות נוספות שלא כאן המקום לפרט. אני בכל זאת מקווה שאלה מכם שיכולים לפנות לעצמם זמן ולבוא, יעשו זאת. תנו צ'אנס לדור העתיד
יום ג' ה-16 לספטמבר, שעה 21:00, "בארבי" קיבוץ גלויות 52, ת"א

תודה על השבחים

אם כי אפשר להתווכח על ההגדרה "רוק מתקדם סימפוני קלאסי", אך בניגוד אל חברי הלהקה הצלחת איכשהו להגדיר את סגנון המוזיקה שאנחנו עושים. אני אישית לא מקשר את המוזיקה שלנו לELP, אך מכיוון שאני כן אוהב וסביר להניח גם מושפע מהם אינני פוסל את האפשרות לדמיון. כמה שזה מוקדם להחליט אני מודיע רישמית, בחיים לא ימאס עלי פרוג! :) אם כי אני מתכוון לעסוק בסגנונות אחרים גם כן אבל פרוג זה הדבר האמיתי, ולא בגלל הרעיון המוזיקלי שמאחורי הסגנון, או בגלל השילוב של מוזיקה קלאסית עם רוק, או בגלל שרק אנשים משכילים ומלומדים עוסקים בסגנון. בשבילי פרוג זה פשוט רוקנרול עם טיפה יותר עומק, מחשבה ועניין מוזיקלי. בשבילי פרוג טוב זה פרוג מעניין ולא פרוג יפה או פרוג עם סאונד מהמם, להקת פרוג טובה ממש בעיניי זאת להקה שמצליחה לשלב הכל ביחד, אך הדגש הוא בעיקר על העניין המוזיקלי (ההרמוניות, המלודיות וכו'). לגבי התפקידים של חברי הלהקה, אני אכן כותב את החומר, ומעבד אותו באופן מסויים, אך ישנן החלטות (והרבה), מוזיקליות או לא, שכמו כל להקה אנחנו עושים ביחד. העיתוי של המופע אכן בעייתי בעיקר בגלל ההתנגשות עם ההופעה של סוסיתא, אך מכיוון שסגנון המוזיקה שלנו שונה בהרבה מזה של סוסיתא אני מניח שזה לא מהווה בעיה כל כך גדולה. יש לציין שההופעה היא הופעה משותפת עם להקה דוריאן וויד המצוינת. ובניגוד אלייך אני כן יכול להבטיח לכל מי שאוהב רוקנרול מתקדם ועוצמתי במיוחד, מזון למוח ולנפש וים של הנאה. אז פשוט תבואו ויהיה סבבה, מבטיח. יום שלישי ה-16 לחודש בשעה 21:00, ב-"בארבי" תל אביב. אנחנו אמנם צעירים אבל... (צריך לחשוב על המשך) :)

עידכון

להקת דוריאן וויד לא תופיע. במקומם תופיע להקת אנר-ג'אז - הרכב ג'אז פיוז'ן ברמה גבוה. בנוסף לכך יכול להיות שתופיע להקת פיוז'ן שכרגע לא זכור לי שמה. ה-16 לחודש ב21:00 בבארבי תל אביב.

begone

New member
היי דורון

יש לך איזה אימייל או אתר ללהקה או פרטים נוספים עליה או איזה דגימה שאתה יכול להציע להורדה חופשית להתרשמות? תודה מראש....

יש דווקא...

כמה הקלטות ברמה לא ממש גבוהה, אבל אם תתן לי את המייל שלך אני אשמח לשלוח לך. נ.ב. אנחנו עובדים על אתר.

begone

New member
לא צריך לשלוח

כשיהיה אתר או משהו, אנא מסור את הלינק בפורום. תודה! אתה מוזמן להציף אותי בדוא"ל פרסומי על הלהקה: [email protected]

עמית ע

New member
סוסיתא בהייניקן, 16.9

ככה ב-"שוּשוּ", בלי לספר לאף אחד, קבעו חברי סוסיתא עוד הופעה באיזור המרכז. ביום שלישי הבא, 16.9, תופיע סוסיתא במועדון ההיניקן הבימה קלאב. ההופעה צפויה להתחיל ב-23:00. הפיצו את הבשורה בקרב חבריכם

jazzis

New member
חדשים על המדף

2 items added today: JETHRO TULL - A NEW DAY YESTERDAY (DVD) A collection of filmed material spanning 25 years of JT career (1969-1994), which was first released on Video marking the band`s 25th anniversary, now in re-vamped DVD format with some additional material. For JT fans this is of course a great treat, seeing their favorite band in various stages of their history. 90 minutes. ICONOCLASTA - ICONOCLASTA/REMINISCENCIAS 1st and 2nd albums from 1983 and 1985 by this superb Mexican Prog band, often compared to the great Italian bands like PFM. Long and complex compositions with plenty of keyboards and guitar, symphonic arrangements and some ethnic influences. A great example of Prog breaching all National borders. Have Fun! Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

jazzis

New member
עוד חדשים

2 items added today, both on the superb, although difficult to get French Spalax label: BLURT - PAGAN STRINGS Led by Ted Milton (sax & vocals), Blurt are an experimental UK trio (Sax, guitar & drums), playing some of the most groundbreaking avant-garde music mixing Prog and Free Jazz elements, very similar to many of the RIO groups. Extremely demanding, but also rewarding music by these unsung heros of the cutting edge. SOFT MACHINE - JET PROPELLED Recorded in 1967, this is in fact the 1st SM album, although it was not released at that time and therefore the official `SM One` was released only a year later. These historic sessions with Wayatt / Allen / Ratledge / Ayers are the only document of this version of SM and are full of great material, which later was developed by SM as well as Gong. For fans of SM this is an absolute must! All Spalax items are back in stock! Have Fun! Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

shykedmi2

New member
אפרופו הופעות (URIAH HEEP)

מה קורה עם זה? איפה אפשר לקנות כרטיסים? כל מה שאני יודע שההופעה תהיה באמפי וואהל, מעבר לזה כלום. מישהו יכול לפזר קצת את הערפל?

Rudess

New member
כרטיסים

כנס ללינק הזה ושם תוכל להזמין כרטיס במחיר מוזל.

moshel

New member
כרטיסים לאוריה היפ

הקישור שנן לכם טל הוא קישור לרכישת כרטיסים דרכי moshel

Naked Ape

New member
Naked Ape מגיעים עד קרית שמונה 20.9

* Dance with wolves * * Swim with dolphins * * ROCK with Naked Ape * בלו פאב קרית שמונה 20.9.03 בשעה 23:00

orngold

New member
להקת Morpheus בהופעה

להקת הפרוג-מטאל מורפאוס בהופעה ביום רביעי 17.9 בשעה 22:00 במועדון הבארבי ת"א (קיבוץ גלויות 52) http://www.morpheus-band.com באתר נתן גם לשמוע את הקלטות הדמו של הלהקה

מורפאוס בהופעה ../images/Emo70.gif

להקת הפרוג-מטאל מורפאוס בהופעה ביום רביעי 17.9 בשעה 22:00 במועדון הבארבי ת"א (קיבוץ גלויות 52) http://www.morpheus-band.com

למעלה