בנות יקרות!!!!

mondani5

New member
../images/Emo151.gifבנות יקרות!!!!

שתהיה לכן אחלה סוף שבוע ,למרות שמתוכנן לנו מזג אוויר סוער,הפונדי שלי מתלבטת בין לידה רגילה לניתוח קיסרי,כי שתיהן מצג ראש,אמרתי לה שאני מעדיפה לא להתערב בהחלטה הזו,נחכה ונראה מה יביא יד הגורל.
נשארו עוד 252 שעות(בתנאי שזה יהיה קיסרי).
מנהל המחלקה אמר שהיא יכולה לסחוב אפילו עד הסוף......... ביום ראשון בלי נדר אנחנו נכנסות לחודש התשיעי..
... אני נוהגת ברכב ופתאום כך יורדות לי דמעות
אני לא מאמינה שאנו מתקרבים לזה. עשיתי לבעלי
תרגיל ,התקשרתי אליו לעבודה וסיכמנו בנינו שאם אני מתקשרת,אז אפילו אם יהיה בארוע חריג או בישיבה חשובה הוא יענה,הסגן שלו ענה לי ולא שם לב והשאיר את הטלפון
פתוח עד שבעלי יסיים שיחה נוספת ואז.....כאשר הרים סוף סוף את השפורפרת,אמרתי לו:"מונדני הרי הבטחנו זה לזה שתענה במיידית,אז יש לידה...שמעתי אותו צועק ...ו"היה טלפון"....פשוט נפל ונשבר...אז הבנתי סוף סוף שהוא מתרגש.
.אולי אפילו יותר ממני...נכון שהייתי קצת רעה...אבל קיבל זאת בהומור. אבל הוא ענה לי שיחזיר לי בסיבוב....
שבת שלום ידידותי
אירית

אירית יקירה כל פעם שאני קוראת את

מה שאת כותבת פה יורדות גם לי דמעות מהתרגשות, אני ממש מתרגשת בשבילך כי אני יודעת מה מרגישים וזה ממש עושה לי "דז'ה וו". תתרגשי ותהני מכל דקה של החוויה.שתהיה לידה קלה ולא משנה באיזו דרך. שיהיה לך סופ"ש מקסים. לירון

mondani5

New member
ידידותי היקרות!!!!

וואו!! היום כאשר עסקתי בנקיון הבית ,פשוט דמיינתי את הזעטוטיות
,פשוט קיבלתי צמרמורת בכל הגוף והופ...הדמעות.
.אבל ,אני חשה שאלה דמעות של התרגשות ,כמו איזה נערה בת 18 מאוהבת
,ועומדת לחבוק ילד משלה.
הייתי כמובן אצל הפונדי ,היא התייעצה אתי לגבי לידה רגילה או קיסרי,אמרתי לה שאני לא רוצה להכנס לזה וזו החלטה שלה עם הרופאים. בכל מצב נשארו עוד 10 ימים
,אתן קולטות!!!!!,נראה לכן שאעמוד בזה!!! אני כותבת לכן ודמעות מציפות אותי ואני רועדת כמו עלה נידף ברוח. לבסוף הפונדי אמרה שרוצה קיסרי ,כי לא רוצה למשוך מעבר לתאריך שנקבע גם חוששת שתתחיל בלידה רגילה וזה עלול להסתיים בקיסרי. ביום ראשון בע"ה אנו נכנסות לתשיעי
,לפחות עברנו את השמיני,וגם הבנות התחשבו בי כל כך רציתי בתאריך של אבי ז"ל
,וזה מתקדם ,כל דקה כמו שנה,כל נשימה בגופי, אני נושמת את הפונדי והזעטוטיות!!! אני לא חושבת על כלום חוץ מהרגע שיגיחו לעולם ,תחשבו על זה 25 שנה אני מחכה לחזור על החוויה הזו!!!!
לירון חמודה ,אם בא לך שלחי מסר כי אנני יודעת מה תפקידך בכח ,אבל אני נהנת כל פעם מחדש ממך על החיזוקים שלך. מירב ידידתי ,בטח חגגת עם בעלך,אז תתכונני ליום שני בע"ה כדי לבוא אתי ,תאמיני לי אני עוד לא מוכנה ולא יודעת בכלל מה לקנות. ליידי בל , נעלמת לי את חושבת שאוותר לך!!!,אומנם יש מזג אוויר סוער אצלכם ,אם לא, הייתי מפתיעה אותך השבת.תשמרי עליך ועל הגיבור הקטן שברחמך אין עוד הרבה זמן... את תעשי את ההורים מאושרים,כמה אני מבינה אותם ואם אתם "ההורים המיועדים"שהגבר הקטן ברחמה של ליידי בל אם בטעות אתם קוראים את הכתוב באתר ,דעו לכם הוא ייצא מושלם עם הרבה חום ואהבה,כי היא פשוט פונדי מדהימה. לענתוש .תתרגעי ילדתי,גם לגבי הכסף,הכל יסתדר לי היה בעיה ביום האישור המיוחל לגבי הכסף שיכנס לבנק ,היו חסרים מס' ימים ואביבה המקסימה דאגה שיאשרו אותי וכעבור ימים ספורים פיקססתי להם את האישור שהכסף בבנק ויש נאמן רכוש.(זה כסף קטן,יש לך דרך ארוכה להר,תעלי אותו עם אמונה וראש מורם. לאמונה 4 -לי יש אמונה שאת מצליחה בגדול ,לא יודעת למה אבל אני מהמרת על הצלחה של קליטה של שני עוברים בן ובת!!זכרי את ברכותי אליך!!!! שוש יקירתי- משום מה נעלמת?תתקשרי ספרי מה קורה. ציצינה ובנדה היקרות -תקראו מה שכתבתי לאמונה 4 ,גם אתכן אני מברכת בקליטה מהירה וטובה,עם שני עוברים ,אני מאמינה בזה ,וכאשר האמנתי זה התקיים . ולכל שאר הבנות שבוע טוב ,והרבה הצלחה!!!! אוהבת אתכן אמא אירית

shosh6

New member
איריתוש

אני מחכה בקוצר רוח לשמוע בשורות טובות בקרוב. לפעמים כשאני מתעוררת בבוקר אני שואלת מה יילד יום וחושבת עלייך שבקרוב יהיו לכם תאומות משגעות. תרזיקי מעמד עוד קצת.

mondani5

New member
../images/Emo140.gifשוש יקירתי!!!

עוד שבוע עבר,עכשיו חזרתי מהפונדי ואנחנו מחזיקות מעמד עוד 8.5 יום כ-200 שעות.
הבעל
שלי עושה לי צרות,פתאום נחת עליו שפעת וחום גבוה(אתם מאמינים שזה וירוס?!!!).
יש לי תחושה שהוא מתחיל להתרגש מעכשיו שזה קרוב כל כך ולכן חומו עלה
,אני לא מכירה אותו ב- 21 שנה שאנחנו יחדיו שהיה לו חום אי פעם איפה הגיבור שלי!!!!
,היום לילך היתה בבי"ח יחד אתי,בת 25 אמרתי לה :"עוד מעט יבואו אחיותיך בנותי - נכדותי"
,היה שמח במחלקה האחיות לא האמינו שיש לי ילדה כה גדולה ולחשוב שהגיחה בשבוע ה-23 500 גרם ,טפו,טפו,טפו
.גם היא נולדה 10.10.78 זה היה ערב כיפור
בדיוק בתחילת הצום,זה קרה לי בעבודה והלידה החלה על השולחן במקום עבודתי
,הפעם הלידה תהיה מסודרת יותר וגם תאריך מיוחד
3.3.03וואו אני מתרגשת עד דמעות
,זו תחושה שאין לה מילים ,אני מחכה לזה חתונת כסף
,אני בעננים
והבעל שלי עם חום.וכאבי שרירים.
שיגיע כבר 3.3.03 בעזרת השם!!!!
ובקרוב לכל בת בישראל ,אמן ואמן.
למעשה מחר אנחנו נכנסות לתשיעי,היא החליטה סופית על קיסרי. שבוע טוב לכולן בידידות אירית.

איריתי../images/Emo24.gif

חמודונות זה כבר ומגיע........ את עשית את זה. הקטנות שלך כבר מוכנות ומזומנות . איזה יופי שאתן כבר בתשיעי. תגידי:עשית הזמנת לידה? את מתכוונת להתאשפז בבית החולים לאחר הלידה? מונדני:אני בטוחה שזה סימפטומים של התרגשות. כל הגברים כאלה

מירבי*

New member
אירית...יש לך אומץ...

כל הכבוד למונדני שככה הוא הגיב...את משהו עם האנרגיות שלך... בעניין הניתוח או הלידה, לדעתי אל תתעסקי בזה כרגע, המצב עוד יכול להשתנות, צריך לשמוע את המלצת הרופא, צריך להתחשב בהיסטוריה שלה, ובעיקר צריך לתת לזמן לעבור.. יקירה, הזמן עובר וזה נהדר...תיכף זה מאחוריך... מחבקת אותך ומחכה ליום שני..בינתיים פנטזי על הצבע של הוילונות, השמיכות, המוצצים...איזה כיף ..

מירבי*

New member
עדכון ימי הולדת....../images/Emo65.gif

ציצינה, אירית, לירון ואילת, אנא מכן שרשרו לכאן את תאריכי ימי ההולדת שלכן כדי שנוכל להוסיף אותן לרשימה...

איריתוששששש שובבה...

מרוב שתשגעי אותו עד הלידה חחחח בסוף שזה יקרה הוא באמת לא יענה חחחחחחח מצחיקולהההההההה..כמו שאמרה מירבי אנרגתית אחת מתה עליך
נשיקות
ושבת שלום יקרה שלי

למעלה