בדיחות

../images/Emo151.gifבדיחות../images/Emo205.gif

עורך דין עני אחד מת, וידידיו החליטו לאסוף כסף להלוויה. הם באו לשופט וביקשו שיתרום שקל כדי לקבור את העורך דין. התפלא השופט, "אתם רוצים שקל אחד כדי לקבור עורך דין אחד? קחו 100 שקל, לכו תקברו מאה עורכי דין..."
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה נבחנת בלונדינית שזורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא שואל: "עד עכשיו בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "אני בודקת את התשובות!"
שאלה: "איך קוראים למצב בו האישה מדברת בצורה סקסית לגבר?" תשובה: "שיחה ארוטית..." שאלה: "איך קוראים למצב בו הגבר מדבר בצורה סקסית לאישה?" תשובה: "הטרדה מינית!"
רופא, אדריכל ועורך דין התווכחו של המקצוע העתיק ביותר. אמר הרופא: "חווה נבראה מצלעו של אדם. זהו ניתוח רפואי." אמר האדריכל: "מי אם לא אדריכל יצר גן עדן מתוהו ובוהו?" הגיב העורך דין: "ומי אתם חושבים יצר את התוהו ובוהו?!"
מתמטיקה פשוטה: לומד = לא נכשל לא לומד = נכשל מפה מתקבלת המשוואה: לא לומד+לומד = נכשל+לא נכשל נכנס איברים ונקבל: לומד*(1+לא) = נכשל*(1+לא) נצמצם את (1+לא) ונקבל: לומד = נכשל!
שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפההההה?
שתי בלונדיניות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום קרוב יותר: לונדון או הירח?" עונה לה השניה: "דהההה! את רואה מפה את לונדון?!"
בן של מתכנת שואל את אביו: "אבא, למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב?" האב: "ששש... אם זה עובד, אל תיגע!"
שאלה: מה ההבדל בין גן חיות אמריקאי לסיני? תשובה: בגן חיות אמריקאי כתוב ליד הכלוב את שם החיה. בסין כתוב את שם החיה וגם את המתכון.
איש אחד נכנס למסעדה בפאניקה וצועק של מי הרוטווילר הזה? הפודל שלי הורג אותו! בעל הרוטווילר מגחך: אתה רוצה להגיד לי שהפודל שלך הורג את הרוטווילר שלי..? "כן" עונה האיש "הוא נתקע לו בגרון"
אריה ארנב ודוב נופלים לבור עמוק. לאחר יומיים אומר האריה: "כולנו רעבים, צריך להחליט את מי נאכל." הארנב מיד קופץ לפני האריה ואומר: "מי שנוגע באריה, אני הורג אותו..."
שלושת החיות שכל אישה אוהבת: 1. נמר - על הגב (מעיל פרווה). 2. יגואר - בחניה ליד הבית. 3. חמור - שישלם בשביל כל זה.
למובטל שפנה ללשכת העבודה הציעו לעבוד בגן-חיות בתור נמר. לאחר שהסכים, הוא קיבל תחפושת של נמר והסתובב בכלוב כל היום. בלילה, כשסיים את עבודתו ורצה ללכת הביתה, יצא מאחד הכלובים אריה והתקרב אליו. האיש התחיל לצעוק: "הצילו! אמאלה!" אמר לו האריה: "תירגע, גם אני מלשכת העבודה..."
שני רבנים מדברים. האחד: "אתמול חיתנתי 3 זוגות. שימחתי 7 לבבות". הרב השני: "אתה מתכוון ל6 לבבות.." הרב הראשון: "נראה לך שאני עובד בהתנדבות?"
בחורה פולניה אחת נבחרת לנשיאת ארה"ב. היא התקשרה לאימה: "אמא, אני עומדת להיות נשיאת ארה"ב. את חייבת לבוא לטקס ההשבעה." "אבל איך אגיע לטקס ?" שאלה האם הפולניה. "זאשלח לך לימוזינה" ענתה הבת. היום הגדול מגיע והטקס מתחיל. האם מתיישבת בין השרים החדשים. לפתע היא מכניסה מרפק לאיש שיושב לידה ואומרת בגאווה: "אתה רואה את הילדה הזאת שמחזיקה תנ"ך ? אח שלה ד ו ק ט ו ר
"

בדיחה שהמצאתי היום

מישהו מציע לאדם מסויים לקטוף תפוזון ולאכול אותו (תפוזון זה תפוז ננסי, ראו תמונה) אז האדם הזה ענה לו - "אני מעדיף תפוזונת"

אני לא אוהב הומור שחור. יש דבר כזה

הומור ירוק ? הכוונה להומור על בעלי חיים ?

Reut E

New member
לא יודעת גבר ניראה לי המצאת סוג

הומור חדש עכשיו

צריך להיות הומור צהוב.

זה הומר של אוהדי בית"ר ירושלים. בדיחות שמצחיקים רק ערסים [או כל מי שהIQ נע בין 15 ל65...], מה ת`ם אומרים?

יש לי עוד בדיחה להיום...

למה יש אנשים שהולכים באופן קבוע לבתי קפה בדיזינגוף סנטר ? כי כשהם היו צעירים היה להם רגשי נחיתות, לכן היום הם רוצים להיות ב-"סנטר" (מרכז, באנגלית) :)

Reut E

New member
חחחח כע.. בדיחות של ערסיםנ חעחעחע

אני אומרת שצריך לשים את אותם ערסים במקום שהם צריכים להיות!! (בבית ספר מיוחד לבעיות שכל כי אולי שם בהפסקה מישהו יצחק מהבדיחות שלהם)

לערסים יש בדיחות?

ואני הייתי בטוחה שהדבר היחידי שיש להם בלקסיקון זה משפטי תגידי ו"תחזיק אותי לפני שאני הורגגגגג אותו מוציא אותו מהחיים ת'בן זונה הזה!"

Reut E

New member
חחחחח כן ובסוף שהערס צעצוע הזה הולך

מכות עם הבחור הוא ניראה כאילו הוא רוקד את אגם הברבורים, נותן מכות כמו נקבה...חחחח ואם הוא קיבל שריטה קטנה במצח או איפשהוא הוא חייב לעשות מזה פציעה קשה!! אחרי שריטה קטנה מבחינתו הוא נכה

זה היופי בכל הקטע,

הם הולכים מכות רק במקרים ממשממש נדירים. כי תמיד "מחזיקים אותו" או שהם הולכים מכות כולם על אחד.

Reut E

New member
סתם הומואים חח

חיים בטנלובלה משלהם.. אני מקדישה להם את השיר "אשליות"

אם את רוצה להקדיש שיר את צריכה

לצלצל ולבקש.
[נו,מורגלת מהרדיו] משפטי תגידי זה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם! פנו אליך פעם במשפט "תגידי" כזה או אחר?

Reut E

New member
בטח..אפשר לצחוק על זה בלי לשים זין

"תגידי אבא שלך סנדלר? אז למה יצאת נעל כזאת?!" חח סתם אממ הם אומרים כזה: "תגידי היהי צלצול כפרע?" (איזה התחלה מרשימה עם בת! היא תחשוב שאתה חירש יופי!!) "תגידי יש לך שיחה?" (אחרי כזה מישפט אני פשוט אפתח'ך ת'תחת!! זה מישפט מעצבן) "תגידי נשמה מה השעה?".... איזה משפטי "תגידי" לך יצא לשמוע?

למעלה