אוטוטו פורים

אצלנו -

תמרה כבר שבועיים עוסקת במרץ במצוות ההתחפשות. כל יום היא מתחפשת לנסיכה/פיה/כלה אחרת ומגיעה לגן להתפעלות כל האמהות והילדות (וחלק מהבנים גם, יש לציין
). ה-תחפושת שלה השנה תהיה "הנסיכה יסמין כשהיא כלה" - אלה בגדים של יסמין מאלדין בצבע זהב (!!!), אז את התחפושת הזו היא עוד לא לבשה, אלא שומרת אותה לגראנד פינאלה. יונתן רצה להתחפש לסטיצ' (מלילו וסטיצ'). יש לנו את התחפושת בבית והוא מאוד אוהב אותה. אח"כ קניתי לו את התחפושת של דן מהבקוגן כי לא רציתי שיצטער אם ישנה את דעתו ברגע האחרון וכבר לא יהיה להשיג במידה שלו. ואכן, הוא שינה את דעתו ברגע האחרון: הוא רוצה להתחפש לערפד... ערפד זו תחפושת קלה, שדורשת גלימה שחורה וערכת שיניים מפלסטיק. ביקש וקיבל. בינתיים בביה"ס יש כל יום אורפציה אחרת: היום הם הלכו בפיג'מות, אתמול ב"תסרוקות משוגעות וכובעים משונים", מחר "דמויות מהאגדות", ביום רביעי יש להם יום הפוך, בחמישי יום צבעוני (כל שכבה מתלבשת בצבע אחר), ובשישי, כמובן, הפורימון. אנחנו לא מתחפשים השנה, אין לנו מסיבת פורים, אבל כמובן שאני כבר חוככת בדעתי מה ללבוש ביום שישי, הרי לא יתכן שאבוא בבגדים רגילים בין הבריות

וחדשות אחרונות מעולם הערפדים:

כשדיברנו על התחפושת של יונתן, היה לו ברור שבוא לא מתאפר (רציתי לאפר לו את הפנים בלבן ואת השפתיים באדום) ולא מסדר את השיער (רציתי להצמיד אותו אחורה עם ג׳ל). אתמול, אחרי המקלחת, הוא עשה ניסויים מול הראי והגיע למסקנה שהוא נראה הרבה יותר ערפדי כשהשיער שלו מעוצב בהתאם. התבקשתי לקנות ״חומר שערפדים משתמשים בו לשיער, אבל לא ג׳ל״. מן הסתם אני אקנה איזשהו ג׳ל (או מוס? מה עדיף?) שלא כתוב עליו בעברית מהו. אם יש למישהי המלצות, אשמח.

אנחנו לא לגמרי סגורים על עצמינו

לעדי יש שמלת נסיכה-פיה-מלכה שברור לה שתלבש בתור תחפושת. בשלב הראשון היא הודיעה שהיא תהיה פיה. התאמנו כתר, כנפיים ושרביט והיינו מרוצים. אתמול היא הודיעה שכנראה תהיה ברבי, אז אולי הכנפיים והשרביט ישארו בבית ואת הפנים שלה נמרח בשכבת איפור כבדה יותר
. את נעם לקחתי לחנות לבחור תחפושות. הוא עבר במרץ מתחפושת לתחפושת, מדד כמה מהן ובחר בתחפושת אסטרונאוט. הייתי גאה בו מאוד ושיבחתי אותו שבחר בתחפושת שאינה קשורה לאלימות באופן כלשהו. כנראה שהוא הפנים את השבחים שלי כי היום הוא הסביר לי שהוא גם זקוק לתחפושת צב-נינג'ה...
שיר בחרה בשמלה לבנה מעוטרת בכוכבים ואמרה שתהיה מלכת הכוכבים. עוד לא התאמנו לזה את זאר האביזרים הנחוצים ללא ספק למלכה שכזאת, אבל למה למהר? איפה הימים הטובים בהם תפרתי לילדים שלי את התחפושות, איפה? אולי בשנה הבאה אצליח.

גוליגל

New member
אצלנו

איתמר "הזמין" להתחפש לרוח רפאים. הלכה אמא וקנתה בד (אין על נחלת בנימין, כל החנויות האלה זה בשבילי כמו חנויות שוקולד
), שמה על הילד, סימנה איפה העיניים אבל מפחדת לגזור. תמיד בתפירה הקטע של לגזור הוא המלחיץ, אבל מכיוון שבדרך כלל יש אחריו חלקים מעניינים ושווים (התפירה עצמה), אז אני מתעלה על עצמי וגוזרת. הפעם כל הפרוייקט מסתכם בגזירה אז עוד לא העזתי
ואני - לא אתחפש באופן מיוחד, אבל גם בלי להתחפש אני פרה (מניקה), הומלסית (מובטלת), ושאר מחמאות

eti22

New member
הצוציקית שלי מתחפשת

לפיה סלאש פרפר סלאש נסיכה, כל חלומותי מתגשמים

MAMALY

New member
אני "חיפשתי" היום אזני המן

בגן של נדבי. פשו מהבוקר ועד עכשיו אפיתי שם 70 אזני המון מחופשים עם הילדים בכל מני מליות משוגעות וקישוטי סוכריות... הלהיט היה אוזן המן ממולאת במרשמלו (בחיי שזה טעים) ובצק קקאו.... ואפילו אזני המון מלוחים צבעוניים (צבענו בצק עם פפריקה ועם פטרוזיליה... היה מקסים.

חמניה1

New member
פורים נהפך להיות חג ארוךךךךךךךךך

אנחנו מתחילים לעבוד בגנים / בי"ס כבר במהלך השבוע, יום אדום יום סגול, יום פיג'מות, יום מפוזר. שמחה שלפחות לילדים הימים האלה כיפים. הבנות שלי יודעות כל אחת מה היא רוצה וטוב שכך: - בר מתחפשת ל
ממין זכר כלומר שוטר. היה מאוד קשה למצוא בגדים שטובים עליה. אני מקווה שהיא תהיה מרוצה. - מיקה מתחפשת ליסמין, הבאתי תחפושת מארה"ב. מכיוון שאין כתר וצמידים של יסמין כאן, מצאתי משהו חלופי בדרום העיר, הרבה זהב, הרבה מטבעות הילדה מאושרת. - את שי מאוד רציתי לחפש למיני מאוס, מה לעשות, זה חלום שלי. אבל, אני מגדלת ילדה בת שנתיים וחצי אסרטיבית שלא מעניין אותה מה אני רוצה, אלא מה שהיא רוצה - סינדרלה. אז שי תהיה סינדרלה. אולי הפעם גם יהיו תמונות. חג שמח.

אצלנו

איתי מתחפש לנינג'ה רוני מתחפשת לברבי כלה עם שמלה מפוארת וזר אמיתי ביד ושהמיקי שרצתה להתחפש לפורים תהיה ליצן

למישהי רעיון איך להכין שריון צב?

עקב העובדה שהנינג'ה עדיין לא הולך מעבר ל-3 צעדים ורוב התניידותו נעשית בזחילה מטאורית חשבנו להתאים את התחפושת לשלב... יש לו בגדי צב מקסימים מגולף וחשבנו שבעזרת כמה אביזרים נהפוך את הבגד לתחפושת. אממה? חיפושי ברשת לא העלו הרבה מעבר לתחפושות של צבי הנינג'ה... אנחנו מחפשות לעשות שריון שיהיה נעים לשבת איתו ולהישען (כלומר לא משהו מנופח) ואולי משהו לראש (למרות שסביר להניח שלא יסכים לחבוש את זה)

anguly

New member
אני הייתי צבה בגיל 4

אמא שלי הכינה לי כרית עגולה שהיא תפורה לה ציפוי ירוק עם ריבועים בצבע חרדל - את התמונה הוז אפילו העלתי פעם אני אצרף.

איזה צב מקסים!

והפוזה שעשית בתמונה. מקסים מקסים אפילו עכשיו אחרי... (תני לי לנחש שלפחות 30 שנה עברו מאז...)

anguly

New member
35 ../images/Emo3.gif

אבל מי סופר.... כן עברו הרבה שנים, התחפושות עדיין קיימות אצל ההורים שלי. איך יצא הצב מיקמיקון? יש סיכוי לראות איזו תמונה?

מאיו

New member
שבוע פורים

בביה"ס- מתחפשים כל השבוע יום א- יום פיג'מות יום ב'- מן האגדות יום ג'- מן התנ"ך יום ד' - יש פטור כי אור נוסע למסגרת מחוננים למזלי מיכל מגיעה מחופשת בכל יום מהגן- היו כתרים, היו מלכי לילה, פיג'מות ועוד.... ביום שישי אור מתחפש לדארת' ויידר ממלחמת הכוכבים. מיכלי תהיה נסיכה לבנה ויונתן ילבש תחפושת חתול לפני הצילומים. במוצ"ש יש מסיבת פורים בעבודה של אמיר, אני עוד לא יודעת למה אנחנו מתחפשים

miyoos

New member
התחפושות שלנו

אני בדרך כלל תופרת לשירה אבל אני בחודש תשיעי ושבוע שעבר הייתי חולה ובלי מוטיבציה . .. אז הצלחתי לשכנע את שירה ללבוש את השימלה שתפרתי לה שנה שעברה של נסיכה עם שיפוצים ושיפורים קלים וקנינו כל מיני אביזרים כולל מניפה שהיא מאוד רצתה (שהיה בעצם השוחד). לאיתן הייתי בטוחה שגם אתפור משהו אבל כמו שאמרתי הריון ולהיות חולים לא תורמים לעניין . .. ולכן קנינו לו תחפושת של זברה שהייתה קצת קטנה והוחלפה בתחפושת של פו הדב. פורים שמח

שונאת את פורים.

לכן אין סיכוי שאתחפש. נגה מתחפשת לטינקרבל (שוב. ניצלנו את התחפושת הזו טוב-טוב) ושגיא לחייל. אין לי מושג למה דווקא חייל. עד כה התחפושות היו מעולם המצויירים שהקיף אותו. השנה - חייל. מ'כפת לי? יצאתי בזול. 40 ש"ח עלתה התחפושת שלו.

למעלה