דלונית

New member
../images/Emo150.gif

לרפי ישר כוח ערב כזה מהנה זה פעם בחודש רק אין עלך פשוט פרשתי בשעה זו כל החי לגבי הענות הרוקדים בהצלחה בהמשך

היה פשוט נפלא ../images/Emo127.gif

גם אני הייתי הלילה במרתון של רפי זיו בגבעת ברנר. זו הפעם הראשונה שאני מגיעה למרתון של רפי, ובעצם להרקדה שלו בכלל, ובהחלט זו לא הפעם האחרונה. הרפרטואר היה מגוון מאוד לאורך כל הערב-לילה, ואני יכולה להגיד זאת בלב שלם היות והייתי ממש כמעט מההתחלה, עד הסוף - ארבע וחצי בבוקר. אפילו היה את "ישראל היפה" ללא בקשתי. האולם היה מלא אנשים, אפילו ילדונת קטנה ומקסימה שיודעת את כל הריקודים, ובכלל המון צעירים שבלטו במיוחד בסוף הערב, עם הריקודים ה"משוגעים". היו גם מדריכים שבאו לפרגן, ביניהם עופר אלפסי שעזר לרפי, ירון אלפסי, קובי מיכאלי, בוני פיה, ירון בן שמחון, שגיא עזרן. המון
לרפי על מרתון נהדר ! להתראות בפעם הבאה.

rafi ziv

New member
תודה רבה!!!../images/Emo23.gif(המרתון בגבעת ברנר)

לכל הרוקדים היקרים שהגיעו מכל קצוות הארץ!!! למרקידים וליוצרים !!! לחברי קיבוץ גבעת ברנר היקרים! שעמלו והשקיעו לטובת המרתון!!! לצוות ההפקה והתאורה עופר.א ודויד!!! ולכל אלה שתמיד איתי "מאחורי הקלעים"!!! מגיע תודה רבה!!! מכל הלב רפי זיו

דלונית

New member
לרפי ../images/Emo189.gif

אני רוצה להביע את דעתי על ערב שבת בגיבעת ברנר היה מוצלח ביותר המרקידם והיוצרים הוסיפו לערב והמצב רוחם של הרוקדים חבל"ז בוני פיזז כנער קליל מדהים בשבילי זה פעם ראשונה במרתון וגם לא אחרונה

אנחנו נשארנו כמעט עד הסוף...

היה נפלא!!! תודה ענקית לרפי!!! היה זה המרתון הראשון שהגעתי עם בעלי,ולשמחתי העצומה-מצא חן בעיניו, ולכן זו לא תהיה הפעם האחרונה!!! האולם היה מקושט ויפה, האווירה משגעת. (ותודה לכל המפרגנים שלא כעסו כשהתנגשנו בהם בזוגות...)

רפי זיו- היה מקסים

היה כיף אתמול במרתון. רפי תודה על המרתון המהנה... נהנתי מכך שרקדת איתנו כמעט 50% מההרקדה ואפילו הדלקת בשבילי את האור... בסבב הזוגות. היה מקסים, לא יכולתי למצוא זמן לנוח והצלחתי רק לטעות מכל המאפים התימנים שהכינו.... היה כיף...

רפי תגיד את זה כבר../images/Emo17.gif

מתי המרתון הבא אי אפשר להתאפק בלי לדעת עד מתי. היה פשוט מדהים.
הייתי בכל המרתונים בימי שישי בגבעת ברנר ומאחד לאחד אתה משתבח. ומאחד לאחד אני מצפה שיהיו קרובים יותר - למרות שידוע שמה שעושה אותם כל כך מוצלחים זה שאנחנו מצפים להם חודש. להתראות בפעם הבאה וזו הבטחה.

למעלה