Drorrrrrr

New member
../images/Emo150.gif

אז איך אתם עם משמעת? הייתם ליצני הכיתה או ממושמעים? כמה פעמים העיפו אתכם מהשיעור על הפרעה, וכמה פעמים נאלצתם להגיע לשעת אפס בגלל שהפרעתם יום קודם? ובכלל, אתם דואגים מהמשמעת של הצבא?

SuGaRBabe1

New member
נמ

אני אחלה עם משמעת... אף פעם לא הייתי מאלו שעושים בעיות... בכיתה הייתי מהשקטים שלא שומעים אותם, לפעמים זורקת הערה או שתיים בשקט, לפעמים קצת מאחרת, לפעמים מבריזה משיעורים מסויימים
אבל בגדול הייתי בסדר... העיפו אותי כמה פעמים מהכיתה, אבל זה היה אולי פעם-פעמיים במחצית... לא משהו רציני. וגם זה תלוי במה בדיוק עשיתי ועד כמה המורה שונאת אותי
[הייתה לי מורה בכיתה ט'-י' שהייתה מעיפה אותי כמעט כל שיעור כי היא פשוט שנאה אותי למוות. מצד שני היה לי מורה שהייתי עושה אצלו הכי שכונה בעולם בשיעור, והוא לא העיף אותי מעולם כי הוא מת עליי] מזכיר לי שבכיתה ט' אני וידיד שלי זרקנו ניירות אחד על השני בשיעור תנ"ך, אז המורה העיף את שנינו... ואצל המורה הזה, אם עפת מהכיתה אתה צריך לכתוב חיבור שאיכשהו קשור לתנ"ך ואיכשהו גם יש לו קשר אלייך. אז לידיד שלי הוא נתן לעשות חיבור על יעקב (כי קוראים לו קובי), ולי הוא נתן לעשות חיבור על דוד המלך... למה? כי הוא היה ג'ינג'י
[זה היה בתקופה שהייתי קצת ג'ינג'ית.... קצת, נו] והמשמעת של הצבא? לא דואגת בכלל... אני בטוחה שאני אסתדר... אמרתי כבר, אני לא מהטיפוסים שעושים בעיות. ולצבא אני מתכוונת לבוא בגישה של להיות כמה שיותר בשקט וכמה שפחות ישימו לב אליי, ולעבור את זה עם כמה שפחות צעקות ופק"לים

yavin

New member
כמו כל אנקוריסט

משעמעט יש אבל אם יש לי דעה לגבי משהו אני לא אשמור אותה לעצמי, ואני אעשה דברים שניראיחם לי כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר

\/.

אז איך אתם עם משמעת? אין לי בעיה כל עוד זה לא נוגד את הדעות שלי
. הייתם ליצני הכיתה או ממושמעים?ליצנית שכזו. לא הייתי מגדירה 'של הכיתה' אבל פסדר. כמה פעמים העיפו אתכם מהשיעור על הפרעה, וכמה פעמים נאלצתם להגיע לשעת אפס בגלל שהפרעתם יום קודם?אף פעם |מלאך|. ובכלל, אתם דואגים מהמשמעת של הצבא?לא ממש. רק מלעשות דברים לא נחוצים לתפקיד. לאדעת להסביר.

סיונתו

New member
גרועה ביותר

ליצנים, הועפתי ממש ממש הרבה.... אני חושבת שלא היה יום שלא הייתי לפחות פעם אחת בחוץ... הפרעות בתיכון אין.... שעת אפס לא הגעתי אף פעם ואני ממש לא דואגת מהמשמעת

סיונתו

New member
הייתי בכיתה...

שנחשבה לכיתה הכי בעייתית בשכבה (חוץ ממב"ר ואתגר שהיו כיתות שכונה....) היו אומרים שאנחנו אתגר של 40 תלמידים
למרות שאני לא זוכרת שיעור אחד שהיינו בהרכב מלא.... מסוף י"א עד סוף י"ב עשינו תורנויות כל יום הגיעו 15 נציגים אחרים מהכיתה.... חוץ משיעורי תנ"ך שהמורה השטן הכריחה את כולם לבוא... אזרחות לא הייתה נוכחות בכלל ובאנגלית שיעור שהיה מתחיל (כמו כל שיעור בכיתה שלנו) עם נוכחות של 20 מתוך 40 תלמידים היה נגמר בערך ב-5 שנשארו בכיתה וגם הם ברחו אחרי שהעפנו איזה רימון עשן לכיתה... או משהו בסגנון... לפעמים מישהו היה עולה ועושה סטרפטיז על השולחן באמצע השיעור והמורה היתה פשוט בורחת ואז השיעור היה נגמר.... אחחחח י"ב 2.... זה היה אמיתי או שהיה זה חלום

Liza1987

New member
אני..

משמעת ואני חברים טובים... בבית-הספר הייתי מהתלמידים השקטים.. מעולם לא הוציאו אותי מחוץ לשיעור עקב בעיית משמעת.. הייתי מאלו שמתעניינים ומשתתפים בשיעורים.. חח בשיעורי אזרחות למשל, היו ימים שבהם הייתי המשתתפת היחידה.. בכל מקרה, בעיית משמעת אין לי.. כך שמבחינת משמעת של הצבא.. לא תהיה לי בעייה.
.

yaeli87

New member
../images/Emo9.gif.

אז איך אתם עם משמעת?
האמת לא ממש מסתדרת איתה.. קשה לי שאומרים לי מה לעשות
. הייתם ליצני הכיתה או ממושמעים?
לא הייתי ליצן כתה אבל גם לא ממושמעת...הייתי באמצע. כמה פעמים העיפו אתכם מהשיעור על הפרעה, וכמה פעמים נאלצתם להגיע לשעת אפס בגלל שהפרעתם יום קודם?
העיפו אותי מלאאאא מהשיעור...הייתי מדברת ה-מ-ו-ן. ובכלל, אתם דואגים מהמשמעת של הצבא?
ממש ממש ממש לא...
.

shira245

New member
מה עושות האיילות בלילות?../images/Emo79.gif

אז איך אתם עם משמעת? כמו רוב האנשים,אני לא אוהבת שאומרים לי מה לעשות וכמו שנאמר,חוקים נועדו להישבר אבל כשגורל השבת שלי תלוי בזה<במקרה הטוב>,אני הכי ממושמעת שיש. הייתם ליצני הכיתה או ממושמעים?לא זה ולא זה.לא הייתי כותבת אבל הייתי משתתפת בשיעור. כמה פעמים העיפו אתכם מהשיעור על הפרעה, וכמה פעמים נאלצתם להגיע לשעת אפס בגלל שהפרעתם יום קודם?אין בבית ספר שלי שעת אפס
.והעיפו אותי המון.בעיקר בחטיבה. ובכלל, אתם דואגים מהמשמעת של הצבא? בערך.יש לי נטייה להתפוצץ מצחוק ולא להפסיק:$ אבל שוב,שגורל השבת שלי תלוי בזה,אני אהיה הכי ממושמעת שיש.

The Peanut

New member
../images/Emo110.gif

אז איך אתם עם משמעת? פסדר, כל עוד היא עוזבת אותי בשקט.
הייתם ליצני הכיתה או ממושמעים? זכור לי ויכוח סוער במיוחד שדן בשאלה האם אבוקדו הוא ירק או פרי. בסוף הגענו לפשרה שאני אצא החוצה לשתות ולא לחזור.
כמה פעמים העיפו אתכם מהשיעור על הפרעה, וכמה פעמים נאלצתם להגיע לשעת אפס בגלל שהפרעתם יום קודם? שעת אפס זה מושג שלא קיים בביצפר שלנו, פשוט מתחילים ללמוד כמה שיותר מוקדם. אבל בדרך כלל הייתי מוותרת על התענוג של לקום בשש בבוקר, ואם יום לפני זה הייתי מתנהגת ממש רע, הייתי מצ'פרת את המורה בלראות אותי למחרת בשיא התפארת של מישהי שרק התעוררה.
ובכלל, אתם דואגים מהמשמעת של הצבא? המממ.. לא.

למעלה