Bad Girl...

SnoopyElf

New member
../images/Emo150.gifBad Girl...

אני מרשה לעצמי להיות ילדה רעה ולפתוח הודעה חדשה לרגל המון המון דברים.... הראשון: אני מטערת שנעלמתי לשבוע ומשהו, היה בלאגן שלם (אתן לא רוצות לדעת...) השני: הנה תמונה שמאוד אהבתי מבת-מצוה של בת-דודה שלי שהיתה אתמול. (בתמונה אני עם בן-דודה שלי, בשמלה והכל של הנשף...) ואגב נשף, מחר יהיו תמונות!!! בעעעע..... הפוטושופ נתקע ורואים את החצ'קונים!!! השלישי: אין תמונות מהמדבר. המצלמות של כולנו, הכסף, השק"שים, הלפטופ של אור, תעודות זהות, רשיונות נהיגה, מפות ועוד המון המון דברים נגנבו, יחד עם האוטו של יניב (כל הדברים היו באוטו ואת האוטו גנבו...). מאז המצברוח של כולנו בקרשים. הרביעי: לוידעת. כי בא לי!!! בקיצור, אני אנסה להתעדכן בכל מה שחדש, ולפי מה שראיתי - יש המווווון חדש! (אני אחנוק את הבא בתור שיגיד שהפורום מת...). וזהו... אני פה!

karin byrne

New member
אוישש....

ענבר אני ממש מצטערת בשבישלכם על האוטו וכל הדברים...איזה באסה
....ושמחה שחזרת...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמצטערת על הדברים שנגנבו

טוב...העיקר שנהנת בטיול
אמ..משום מה הוא לא מראה את התמונה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאוייייייש...../images/Emo4.gif

חבל.....לונרא
העיקר שנהנת

../images/Emo10.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מצטערת בשבילך... אבל בעיה - אני לא יכולה לראות את התמונה מהבת-מצווה. ואני ממש רוצה לראות. אולי תשימי אותה פה

AmiTutiT14

New member
אויי../images/Emo5.gif

איזה מעפן שהכל נגנב.. לפחות היתה לך חוםשה נעימה (בסה"כ...)

kittycatbone

New member
אויייייייייייייייייייייי...../images/Emo4.gif

אני ממש מצטערת על הדברים שנגנבו...
ובאמת שמתי לב שלא היית באן הרבה זמן.... תהיתי לאן נעלמת..
בקשר לתמונה... הממ, אני עדיין מנסה לראות אותה..
ו....זהו!
ברוכה השבה!!!

SnoopyElf

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo66.gifמנצל"שת את עצמי...

כי לא מצאתי משהו מתאים יותר... אז אתמול ביליתי זמן איכות עם יסמין וSweet Sixteen (סורי, אני גרועה בשמות!!!) , והתבקשתי לפרסם את הפרקים הראשונים של הספר שלי, שאם ירצה אריק (המו"ל שלי)- יתפרסם בעוד כחצי שנה. הספר בנוי כמכתבים לארבעה אנשים (לכל איש יש חלק משלו). במכתבים ענבר משתפת את הנמענים בחיים שלה, בהתלבטויות, בקשיים ובכל היתר, החל מקשיי ההתבגרות של גיל 14-15 ועד (כמעט גיליתי לכן את הסוף...) עד גיל 34. מצורפת ההתחלה כי יותר מזה אסור לי לפרסם (זכויות יוצרים ושטויות כאלה), מקווה שתאהבו!

karin byrne

New member
וואווווו....זה מדהיםםםםם../images/Emo99.gif...

מממש ממש ממש יפההההה....אהבתי מאוד...

SnoopyElf

New member
הדמות מבוססת על החיים שלי ושל שתי

החברות הקרובות שלי. כל מילה שכתובה בספר היא אמת, אמנם לא תמיד לגבי, אבל באופן כללי - שום פרט לא לקוח מהראש, הכל מהחיים. וכן, אני ממוצקין, ובצופים (הייתי).

kittycatbone

New member
סיפור מהמםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאאאאא, ממש אהבתייי...
מקווה שאיכשהו יצא לי לקרוא את ההמשך אי פעם.....

Sweet 6teen

New member
ווואי! זה ממש טוב!! זה מעניין...

אני מקווה שיוציאו את הספר לאור!!! ואני מקווה שיצא לי לקרוא את כולו. זה ממש טוב. ואני דיי מזדהה איתה בהתחלה... :/ תיארת את זה מעולה! ממש אהבתי! :) ד"א... קוראים לי מעין.. :)

נ"ש... היי אני חדשה!

היי, אני אופק, בת 16... עוד מעט... ואני חולה על אורלנדו המושלם... מקווה להנות כאן, בינתיים קבלו תמונה שווה במיוחד...

karin byrne

New member
../images/Emo99.gif...ברוכה הבאה אופק!!!../images/Emo24.gif

אני קארין...בת 15 מקרית ים...ומתה עלא אורלנדו המושלם....מקווה שתהני פההההההה זה אחלה פורוםםםםם!!!!וד"א...תמונה מהממת...

Galadriel 3000

New member
../images/Emo175.gifברוכה הבאה!!! ../images/Emo175.gif

וואי עוד ייגמרו לי הסמיילים לשים לחדשים

למעלה