623 - landmarks

or19951

New member
../images/Emo150.gif 623 - landmarks ../images/Emo150.gif

עונה 6, פרק 23. בשבוע הבא פרק סיום העונה!

or19951

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה נחמד.. הרבה יותר טוב מהפרק הקודם אבל לא מדהים.. האמת שכל האירועים בפרק הזה, אחד אחרי השני פשוט זרקו את כל מה שהיה בפרק הקודם לפח.. ככה שמבחינתי אפשר להכחיש אותו. דבר אחד שלא הבנתי - איך החבורה פתאום התחברה מחדש? פתאום כולם השלימו.. מוזר לי. בסה"כ חבל לי שהסיפור של זואי וטד נגמר ככה. העלילה העונתית הסתיימה די בטעם לא טוב. ציפיתי שישאירו את הארקדיין אחרי שטד אמר שצריך להרוס אותו ואז הם יפרדו..

elad218

New member
פרק בסדר, נו ../images/Emo58.gif

הבעיה העיקרית של הפרק הזה היא שכולו בנוי סביב סיפור שמלכתחילה לא משאיר לו שום צ'אנס להתרומם – האם הארקדיאן יהרס או לא. תכל'ס, זה באמת מעניין מישהו? יש כאן מישהו שבאמת ראה את הפרק בנשימה עצורה עד לרגע גילוי ההחלטה של טד (ואחר כך של הוועדה)? בגדול היה פרק די משעשע (כתוב נהדר) אבל גם די סתמי בעיניי.

tritone

New member
../images/Emo58.gif מסכימה

ראיתי השבוע איזה חצי מהעונה השנייה או השלישית, וכשהתחלתי לראות את הפרק הזה (Landmarks) הייתי כולי כזה, מה זה הארקדיאן? ולמי אכפת מזה בכלל?

IkMfNiY

New member
האמת? ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי. פרק מותח, מצחיק, מרגש. קצת התבאסתי אפילו לראות איך הם הורידו את "ראש האריה" מהבנין רק כדי שיהרסו אותו. אהבתי את הדימוי של הבניין שעומד להיהרס ליחסים של טד וזואי. יעל

LordOfTime

New member
הרייטינג!

לפרק הזה היה את הרייטינג הכי נמוך מאז שהפרק הראשון שודר ב2005 רק 6.3 מיליון צופים שזה פתטי. יש סדרות שמתבטלות עם רייטינג כזה (או על הגבול) הם צריכים לפוצץ שבוע הבא. קקי של פרק

Ehhh ../images/Emo58.gif

אני אוהבת את איך פגשתי את אמא, ואני אשאר נאמנה לסדרה עד הפרק האחרון (הם צריכים ממש להדרדר כדי שאני אנטוש אותם). הפרק היה חמוד, והחלום של טד הצחיק אותי ממש. גם הסוף, כשהאריה נמצא מעל למיטה של בארני וזה. אבל משהו פשוט... חסר. יש חוסר עלילה מטורף. כן, זה סיטקום, עלילה זה לא הדבר הכי חשוב בעולם בסיטקום, אבל בכל זאת. אני רק שמחה שהסיפור עם זואי נגמר סוף סוף (למרות שבטח עוד נשמע ממנה מתישהו, בע), היא כזאת !@#%. כן הבנו, הבניין חשוב לך, אבל מה עם הבן אדם שאת כביכול אוהבת? חלאס להצמד לעבר, תתחילי לחיות בהווה. אני גרועה בלתאר איך אני מרגישה בנוגע לדברים כאלה.

elad218

New member
../images/Emo207.gif

פעם ראשונה ששיטוטים סתמיים ביוטיוב הניבו לי תוצאות מעניינות... מישהו הכיר את זה? http://www.youtube.com/watch?v=JIsBcIuuKaM&feature=related זה די ישן, מהתוספות ל-DVD של עונה שלוש, ובכל זאת זו פעם ראשונה שאני רואה את זה... מוזר. בכל מקרה, איזה חמודים
בסדרה עצמה אף פעם לא דיברו על מה שקרה בירח הדבש שלהם, עד כמה שזכור לי, אז זה עניין די נשכח (היה, עד עכשיו. לפחות מבחינתי)

McMonkeys

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!סוף סוף הם נפרדו אני פשוט לא סובלת את זואי..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא דיי אהבתי. מה שהיה לי חבל זה הפרידה של טד וזואי- אבל זה היה כבר ידוע (לא ידעתי מתי, אבל כבר ידענו שהם יפרדו)... דווקא שמחתי שטד היה בעד שימור הבניין (אני בדרך כלל אוהבת שימור בניינים היסטוריים. אם כי הבניין באמת התפרק...). אהבתי שבסוף החבורה התלכדה עם תוכנית אחת.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifסוףסוף ראיתי!../images/Emo3.gif

אממממממ ת'אמת שאהבתי יותר את הקודם. נראהל י אני במיעוט. חח. כבר אמרתם את זה - אבל הבעיה היא פשוט בעלילה. הבניין הזה לא מעניין ועונה שלמה הם מתעסקים בזה!!!!!! תודה לאל שזה נגמר חחח אני מתה לראות אותו הרוס כבר
. וחוצמזה היו קטעים חמודים אבל כן לא להיט... וזואי זונה(!)

loveguitar

New member
צריכה הסבר לגבי קטע בפרק

מדובר בקטע עם בארני והבחורה במיטה שהוא היה המום שם. לא היה מובן לי בכלל.

elad218

New member
זה העניין *לדעתי*:

היא מכוערת (אולי אפשר להתווכח על זה, אבל אם היא נשארה לבד בבר עד שעת הסגירה כנראה שזו הייתה כוונת המלהקים) ובארני הולך איתה הביתה רק בגלל שהוא תחת השפעת ה-"magic lady bits" שלה. אחרי שהם שוכבים (וההשפעה פגה, אני מניח) הוא מסתכל עליה, רואה איך היא נראית ומתאכזב מעצמו... אבל התגובה שלו קורעת גם בלי להבין מה גרם לה
"what? noooo"

loveguitar

New member
זהו זה גם מה שאני הבנתי

פשוט זה לא היה כזה קטע מצחיק. חשבתי אולי היה שם משהו אחר.

>< לא הבנתי את זה ממש ככה..../images/Emo58.gif

איך הוא יהיה תחת השפעת ה"magic lady bits" שלה אם הם עדיין לא עשו את זה? לדעתי זה בכלל הפוך: הוא הלך איתה הביתה בגלל שהוא בארני והוא אף פעם לא מתנגד לזיון, והוא כולו לא מצפה לכלום כי זו סתם עוד בחורה ואחרי שעת הסגירה וזה, ורק אחרי שהוא נחשף לנפלאות המג'יק ביטס שלה או מה שזה לא היה הוא כולו המום "whattttt????" ואז רובין כולה משחקת אותה מוחמאת... אווו אני יודעת שאתה מתכוון אליי.... "תודה שלא נקבת בשם..."

למעלה