שוטר חדש!!!

Queenati

New member
../images/Emo150.gifשוטר חדש!!!

מוטי - שוטר מספר 18 - ברוך בואך למשפחת הבלוגTV

BlogTV Police46

New member
למוטי:

ברוך הבא מאחל לך המון
האנשים פה באמת מקסימים אחד אחד. אם אתה צריך עזרה אתה יכול למצוא אותי במסנג'ר [email protected] המשך יום מקסים

BlogTV Police36

New member
למוטי החמוד../images/Emo140.gif

איזה כייףףףףףףףףףף...... המלצתי והתקבלת..... המון המון המון בהצלחה ובשעה טובה. כמובן שאני לרשותך בכל שאלה ושאלה. עבודה נעימה.

BlogTV Police18

New member
תודה תודה לכולם../images/Emo24.gif

אז אני יתחיל ואיך לא בתודה אישית לפוליס 36 היקרה מהרגע הריאשון שהכרתי אותך אני חייב לצין שאני נשארתי פעור פה עד כמה את מדהימה קבלי שוב בפעם המי יודע כמה "תודה רבה על הכל " זכיתי להכיר אשה מדהימה אמא וסבתא יקרה המון תודה לך וכמובן תודה לענת שמחתי להכיר אותך ואני שמח על כך שקיבלת אותי לשרותכם. ואיך לא הרי חייב להיות אחד מבריק ברשימה ובזכותך אני מחובר היום לאחר כל התקלות גברת על הכל אז תודה קובי על הכל שמחתי להכיר גם אותך ואני מקווה שיהיה לנו המשך עבודה משותף ומהנה ולכול השוטרים שלא הספקתי להכיר אני מקווה שבהמשך נכיר ואף יותר מכך תודה על כל הברכות .

BlogTV Police41

New member
בהצלחה מוטי ברוך הבא

מה יש פה עוד שוטר מוטי? נו מה גונבים לי את השם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוטי אח שלי בהצלחה ממוטי פוליס41

BlogTV Police18

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo51.gif

שוב תודה לכולם בוקר טוב אני מצרף את כתובת המסנגר שלי ושיהיה לכם סופ"ש נעים מוטי [email protected]

BlogTV Police45

New member
קצת באיחור...אבל בהצלחה../images/Emo140.gif

עקב בעיות אינטרנט קשות אצלי פה בשבת לא הצלחתי להכנס ולהתעדכן אז מז"ט ברוכיםן הבאים והמון בהצלחה לכל המצטרפים ממני ארז 45

למעלה