שאלוןשוטרת|

Under the GUN

New member
../images/Emo150.gifשאלוןשוטרת|

לקוח מפורום משחקי מחשב שאלות כלליות: שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

Marshall88

New member
לא קצת ארוך מדי ???!!!

כמה זמן לא הייתי פה..... טוב לחזור, ואני רואה שעדיין לא השתלטו על העולם הבנות שהבטיחו...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני לאהוב שאלונים../images/Emo99.gif

שאלות כלליות: שם: גלי גיל: 15 ו-9 חודשים בדיוק
גובה: 1.75 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: צבע גלי
מוצא: שלושתרבע אשכנזיה ורבע עיראקית דברים אהובים: להקה: כרגע סיסטם אוף א דאון ומיי כמיכל רומנס זמר/ת: אמינם
שחקן/ית: אורלנדו בלום (כי הוא חתיך
) אוכל: צ'יפס
בגד: ג'ינסים!! סתם חפץ בחדר: הדיסקים שלי דיסק: My Chemical Romance - Three Cheers For The Sweet Revenae סרט: שר הטבעות בנאדם: תום
חדר בבית: החדר שלי והחדר של אח שלי (כי יש כאן מחשב) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו.. עם אבא שלי שמעת מוזיקה: לפני שעה בערך נפגשת עם חברים: היום בבצפר הלכת לחבר/ה: ממזמן לא הסרט האחרון שראית: רוק בבית הספר הריח האחרון שהרחת: אמממ לא זוכרת.. הרעש האחרון ששמעת: אח שלי נוחר
הטעם האחרון שהרגשת: דודבנים יבשים
הספר האחרון שקראת: רודף העפיפונים (ממולץ ממולץ ממולץ!!) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "אין לי כוח לערבית מחר" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אממממ תום.. תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום! קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הפסטיגל
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לחברה ואבא התקשר אליי
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ארץ יצורי הפרא (זה חדר של אח שלי קיבינימט!!!) מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה שחורה וסווצ'ר שחור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לעבור לפורום הבא
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ לא יודעת יש הרבה.. השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): תום
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: המזכירה של בצפר
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:בכלל?! ממממממ מאיה?! השם של קרוב משפחה אהוב: אח שלי
השם של חבר-אינטרנט אחד: סמר השם של המורה השנוא/ה עליך: גליה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ממממממ המורה לתנ"ך השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כלב- סאם איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: האד אנד שולדרס קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיד סטיק מסטיק שאתה בד"כ לועס: מה שיש קפה אתה שותה: מעדיפה אייס
ואיזה תה: ירוק משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אמממ משחקי אונליין מפגרים יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן
של mordilo מחשב יש לך: פנטיום 4 מצלמה יש לך: אממ לא יודעת מה הסוג פלאפון יש לך: נוקיה 3100 של אורנג' סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הגיטר האהוב שלי צ'אז
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? נתן ומור עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר ופורום אמינם
מה אתה עושה בהמשך היום? להמשיך להכין שיעורים מה עשית לפני שענית על השאלון? התכוננתי לערבית אי פעם... נהגת: לא טסת לחו"ל: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא
נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב שחור או לבן? שניהם
מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה! ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? בשר
פסטה או סלט? פסטה!! סלט זה רצח! שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל!! אמריקה או אנגליה? אמריקה! ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים
דיסקמן או mp3? דיסקמן
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? Nuly יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מחשב
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני לא מדברת הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסמסים אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן
אתה מרגיש יפה? כן כפרה עליי!! למה? כי אני 100ממת ברמות קשקשקשקשות אתה ביישן או פתוח? פתוחה
מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אמממ שאני אפסיק לפחד מכל דבר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אמממ שלא יהיו את כל השיערות המיותרות אתה מאושר? כן
היית פעם מאוהב? כן כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא בריטי! מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל
למה? כי בשר זה טעים! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אמממ פסטיבל בשקל
יוזלס הופיעו מאמין ב- אלוהים? לא!! ביפתח!! רוחות? כן חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? שו!? שאלות קישוריות. מסנג'ר: מי שרוצה יכול לבקש במסרים אימייל: [email protected] אייסיקיו: ראה מסנג'ר... תוכנת מסרים אחרת:

Elpar

New member
אני יותר לאהוב אבטיחים ../images/Emo11.gif

שאלות כלליות: שם: אסף גיל: 14 גובה: 1.83 כמדומני, אולי יותר... לא מדדתי הרבה זמן :/ צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: אמא מרוסיה, אבא ירושלמי (אבל סבא וסבתא מאיראן עירק בהתאמה) איזה שילוב אה? P: דברים אהובים: להקה: בואו נקצר: מטאל, נו מטאל, רוק, רוק כבד וכל מה שקשור לנ"ל זמר/ת: אמינם הכי הרבה, ויש עוד הרבה אחרים, בעיקר ישראלים שחקן/ית: כמה יש... ג'וני דפ, ג'ורג' קלוני, בראד פיט, ויגו מורטנסן, אורלנדו בלום... אין מקום לכולם, אבל שחקנים אני מעריך יותר משחקניות אוכל: טעים בגד: נוח סתם חפץ בחדר: גיטרה דיסק: אנקור סרט: יש המון בנאדם: משפחה, כולם חדר בבית: שלי :) מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה: מזמן :/ הסרט האחרון שראית: בקולנוע הארי פוטר 4 כמדומני, טלוויזיה ספינת הרפאים הריח האחרון שהרחת: מה? הרעש האחרון ששמעת: Master of Puppets נחשב לרעש?
חחח הטעם האחרון שהרגשת: סיני מיניס עם חלב
הספר האחרון שקראת: המשחק של אנדר, בעמ' 22 חח המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: איזה שאלון מוזר וארוך! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: מעיין, אני מדבר איתה :/ תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? עשיתם אותי כרגע הבנאדם הכי מפגר בעולם... נגעתי בכלום תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר משמאל, כלום מימין קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אנקור, אנקור... קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין פלאפון כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה ב173 מעלות קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? לא עניינכם
מה אתה לובש כרגע? בגדים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לבדוק עוד פורומים name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: חן השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): חסוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כזה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: חן (לא זוכר ת'תקופה שלי בחיפה) השם של קרוב משפחה אהוב: כל המשפחה השם של חבר-אינטרנט אחד: דבו (שתקו) השם של המורה השנוא/ה עליך: אוהו! כמה יש! השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: הבנאדם הכי מסכן בעולם השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הד אנד שולדרס ניס אנד טואס, מרכך כנ"ל קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמש דאודורנט אתה משתמש: לא זוכר ת'שם :/ בושם אתה משתמש: לא משתמש מסטיק שאתה בד"כ לועס: אלה שטעימים קפה אתה שותה: לא ואיזה תה: לא משנה לי, העיקר שאני לא מכין אותו משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אם לא נחשיב משחקים באינטרנט אז כלום! מחשב מניאק אני צריך לפרמט... יומן יש לך לבצפר (אם יש): יש, לא עניינכם :/ מחשב יש לך: אז איך אני כותב??? מצלמה יש לך: אינטרנט? כן פלאפון יש לך: לא סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: Admira - Rosario חחח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מעיין ונועה עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? Poeple are People איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום אמינם, AdventureQuest, WMP, מעיין שיחה, נועה שיחה מה אתה עושה בהמשך היום? מנגן, במחשב, TV בודק שיעורים מתכונן לבוחן מה עשית לפני שענית על השאלון? בדקתי פורומים אחרים אי פעם... נהגת: כן התנשקת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: איזה כסף? עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? אדום מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? בנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הבית :) כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם, רק ליד ימין בשר או חלב? פרווה פסטה או סלט? עוף שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? ישראל ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? תלוי איזה פוסטרים ומי שם אותם דיסקמן או mp3? אמ פי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת אם הייתה לי... סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? מסרים - אלפר, מציאות - דדה (שתקו
) יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן יש לך חשבון פלאפון גבוה? אין לי פלאפון כוס אמק! למה? ככה! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות פנים אל פנים אבל אתה עושה גבות? אני מורט את השערות שלי
חחח אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?
אתה מרגיש יפה? אממ... שאלה קשה.. לא למה? ככה... לא יודע, יש מקום לשיפור אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? אדום! מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ... ביישנות, להעלים חלקית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? ברכיים, יש שמאל (ניתוח), ושיער אתה מאושר? פחות או יותר היית פעם מאוהב? לא יודע... אולי כיף? מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן
איזה משחק... עדיף גאנז אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? אהה... מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אממ רוצה לעשות ולעבור כבר מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? סבבה? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: קניבל למה? רררררררר ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא רוצה מאמין ב- אלוהים? אממ לא רוחות? לא, אבל לא שולל אפשרות ליישויות שמסתובבות בינינו P: חיים שלאחר המוות? צריך הוכחות גלגול נשמות? כנ"ל פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא... אהבה וירטואלית? חלקית אהבה בשלט רחוק? מה? שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל אייסיקיו: אין תוכנת מסרים אחרת: אממ תפוז מסרים

MnM Girl

New member
אסףף.. חח קראתי את הכול P:

אתה מדבר עם מעיינה שלייי? חחחח P: הנה שלי: שם: רעות גיל: עוד מעט 18 גובה: 1.82 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק אפור מוצא: חצי אשכנזיה וחצי מצריה P: דברים אהובים: להקה: סימפל פלאןןןןןןןןן זמר/ת: אמינםםם , בריטני, ושירי מימוןןן
שחקן/ית: הממ.. גניפר אניסטון P: אוכל: פיצה בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: שאני אוהבת?.. את המיטה שלי
דיסק: של אמינם ברור סרט: כללל סרטי האימה בנאדם: יש הרבה חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: בבצפר שמעת מוזיקה: לפני שעה נפגשת עם חברים: בבצפר הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: קינג קונג הריח האחרון שהרחת: ריח של שניצללל חחחח הרעש האחרון ששמעת: צלצול בדלת P: הטעם האחרון שהרגשת: טעם של שניצל
הספר האחרון שקראת: לא זוכרת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לא עברה
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה שליי , כפרעליה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? בעטיפה של פסק זמן חח תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באחד קיר ובשני כלום P: קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לאחותי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין פה ספרר מה אתה לובש כרגע? טרניג מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? ללמוד .. בע name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): חסוי
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לא שונאת אף אחד השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מיכל השם של קרוב משפחה אהוב: יעל השם של חבר-אינטרנט אחד: שירי השם של המורה השנוא/ה עליך: הממ.. חיה לבקוביץץץץץץ תמותייייי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לא יודעת
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לא.. אין
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: חחחח פינוק קרם לשיער אתה משתמש: שום קרם דאודורנט אתה משתמש: ברור, רק שכחתי את השם
בושם אתה משתמש: "לגונה" חולה על הריחח מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: ברור ואיזה תה: תה חח משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס לפעמים יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן חח מחשב יש לך: כןן מצלמה יש לך:כןן פלאפון יש לך:כןן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כרגע עם אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחדדדדד מה אתה שומע? שקט איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום מה אתה עושה בהמשך היום? מורה פרטית ואז.. נראה מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי חח אי פעם... נהגת: עדיין לא
, הורים מעצבנים התנשקת: כן טסת לחו"ל: כןן ביזבזת את כל הכסף שלך: לאP: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כןןןןן לרוץץץץץ נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כןן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסןן קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? ארנק חח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? ברור שהמקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? הממ.. שניהם טעימים.. אבל רגיל אמריקה או אנגליה? לא יודעת ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? אני אוהבת את שניהםםםם פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמ פי 3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב.. אבל גם מערכת טוב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן חחחח פדיחות להגיד יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? מוזיקהה, שופינג יש לך חשבון פלאפון גבוה? ממוצע למה? כי אז ההורים יהרגו אותי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? חחחחחחח אתה מרגיש יפה?
למה? כמה שאלותתת אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? פחות להתרגש מכל דבר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אני שלמה עם מה שיש לי אתה מאושר? בכללי כן היית פעם מאוהב? כן כיף? ברור שיחקת פעם בסימס 2? כןן חח אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אני צריכה לחשוב עליו? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מתנחלים מפגרים
ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכוללללל למה? כי בא לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא זוכרת עכשיו מאמין ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות? לא מלאכים?לא ערפדים?לא חח אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?כן אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנל ^^ אייסיקיו: אין תוכנת מסרים אחרת: אין

Elpar

New member
ה' ישמור

קראת הכל??? היה מעניין?
וכן מעייני שלך
חחח

galileho

New member
אאאאאאאאאני =]

שאלות כלליות: שם:גלי גיל:14 וקצת יותר מוחצי גובה:1.65 צבע שיער:שטני צבע עיניים:ירוק מוצא:לא זוכרת :ס דברים אהובים: להקה:בלינק182 וכוורת
זמר/ת:אמינם ובריטני ספירס (תסקלו אותי כמה שבא לכם ) שחקן/ית:ג'ון טרבולטה טום קרוז שון וויליאם סקוט ויש עוד מלא אוכל:צ'יפס של מקדונלדס ! בגד:ג'ינסים סתם חפץ בחדר: טלוויזיה דיסק:the slim shady lp \ eminem סרט:גריז 1+2 , אמריקן פאי 1 , 2 , 3, 100 בנות , סטיקמן הטינה אימה באמטיוויל ויש עוד מלא
בנאדם:עומר
חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:עכשיו שמעת מוזיקה:לפני חצי שעה נפגשת עם חברים:לפני חצי שעה הלכת לחבר/ה:לפני שבוע :X הסרט האחרון שראית:קיוב 3 סרט לפפפפנים הריח האחרון שהרחת:axe של ידיד שלי הרעש האחרון ששמעת:איזשהי תוכנית בערוץ הילדים שאחותי רואה עכשיו הטעם האחרון שהרגשת:שוקולד כיף כף הספר האחרון שקראת:לא זוכרת X: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לוידעת הבנאדם האחרון שחשבת עליו:עומר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב :ס תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?קופסא - b happy דיסק - now hip hop קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה אחרונה למורה פרטית לבטל שיעור שיחה אחרונה שהתקבלה חברה שלי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? איך לעצבן את הגבר שלך המדריך השלם :ס מה אתה לובש כרגע? מעיל וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להמשיך לקרוא בפורום name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:עדי השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):עומר השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:רוני השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:דניאל והילה השם של קרוב משפחה אהוב:כולם מה זה השם של חבר-אינטרנט אחד:עומר השם של המורה השנוא/ה עליך:דרורית ביאלסיק השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:טל השם של חיית המחמד שלך (אם יש):מיסטי
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:פנטן קרם לשיער אתה משתמש:לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש:לוידעת איזה מתחלף כל שבוע בושם אתה משתמש:the healing מסטיק שאתה בד"כ לועס:בזוקה או אורביט מנטה קפה אתה שותה:לא ואיזה תה:רגיל עם לימון משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:gunbound wc יומן יש לך לבצפר (אם יש): של לי קופר מחשב יש לך:xp windos? מצלמה יש לך:לוידעת איזה פלאפון יש לך:6600 אורנג' מתגאה בבייבי שלי
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:ג'ינס של ארמאני חעחע תאכלו תלב
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עומר עם מי אתה מדבר בטלפון?אימא מה אתה שומע?roxen - mulan rouge איזה חלונות פתוחים לך במחשב?זה , אי מיול , שיחה עם עומר , מסן והאתר של אפל מה אתה עושה בהמשך היום?הולכת לקניון ורואה טלוויזיה מה עשית לפני שענית על השאלון?באתי מבצפר (?) אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן(דעעעעע) עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:לא עוד לא מצאתי עבודה אבל התנדבתי או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף סתיו שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?לא אוהבת אפאחד מהם
שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל!!!! טופו זה רצח של הבשר! אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר?אנגליה רוק או פופ?פופ פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דעע דיסקמן או mp3?אייפוד
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סטריאו
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? גלילאו , גלוג , גלילוש , גלוש , ואל תצחקו עלי
קוקי חחח יש לך חבר/ה?לא אבל יש משו בכיוון מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב קניון ולרקוד יש לך חשבון פלאפון גבוה?אמממ הכי הרבה 1754 תחשבו בעצמכם למה?כובע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי אתה עושה גבות?כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?:ס מה זה זה !? וכע ברור אתה מרגיש יפה?חחח אין תגובה למה?כובע אתה ביישן או פתוח?ביישנית מה הצבע האהוב עליך?שחור ואדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את זה שאני ביישנית מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?כלל הגוף פנים לא
אתה מאושר?אממ בערך היית פעם מאוהב?כע ועדיין כיף? כן ולא שיחקת פעם בסימס 2?לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שקסים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס!! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?לוידעת לא איכפת לי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:לא אוכלת הכל כי לא אוהבת אבל אפשר לאמר הראשון למה?כובעעעעעעע ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שאחותי הקרציה נולדה
מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?כן אהבה בשלט רחוק?כן שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:225447883 תוכנת מסרים אחרת:אין נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך ... טוב אם אתם מתעקשים אני שמה תמונה שלא ממש רואים פרצוף כי אחרי הכל ... אינטרנט ואני לא פושעת כמו מייקי
סתם הנה אבל זה מהפלא אז בקושי רואים ---------> נ.ב. לפני שתשאלו כן , בשירותים! יש שם את המראה הכי גדולה בבית תהרגו אותי וזהו!

Under the GUN

New member
נו טוב עם את מתעקשת....

שאלות כלליות: שם:יובל אברהם יוסף לוסקי גיל: 14 גובה: לא יודע..... *הולך להביא מטר* 1.76 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: מרוקאי טורקי ועירקי דברים אהובים: להקה: גרין דיי ולינקין פארק זמר/ת: אמינם שחקן/ית:
אוכל: בורגר ראנץ' ושאר הג'אנק פוד בגד: ג'ינס וחולצה שחורה סתם חפץ בחדר: סרטים של דיסני דיסק: כל הזמן משתנה.. עכשיו זה האנשים החדשים של עברי לידר ושמע ישראל של מוקי
סרט: אלאדין ומלך האריות.. אבל גם אליס אין וונדרלנד בנאדם: בנדוד שלי חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה עם אחותי שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני 10 דקות כשחבר בא אלי הלכת לחבר/ה: היום אחרי בצפר הסרט האחרון שראית: הרקולס הריח האחרון שהרחת: פלאפל הרעש האחרון ששמעת: חברה של אחותי הטעם האחרון שהרגשת: פלאפל הספר האחרון שקראת: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: damm, how much damge can you do with a pen... אני כותב את השורה הזאת בכל מקום.. המחברות שלי מלאות בזה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידידה שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד ימין בארונית וביד שמאל בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קופסא של דיסקים צרובים ודיסק של קטיפה שחורה [אבל הדיסק מקורי!] קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה יוצאת ידידה שלי בSMS.. שיחה נכנסת ידידה שלי בSMS כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה ושמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אלגברה חלק ג' של בני גורן המזדיין מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה של איזה פסטיבל מטאל שאני לא זוכר את השם שלו.. הפסטיבל הזה של אוזי אוסבורן מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות את הקרב שהורדתי עכשיו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אופיר צולי השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): כרגע אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: בריטני שפיך השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בראל השם של קרוב משפחה אהוב: אביב השם של חבר-אינטרנט אחד: מממ יש אבל כאלה שלא דיברתי איתם הרבה זמן [אהם לנה.. לא שאת באמת תקראי את זה אבל אנערף..] השם של המורה השנוא/ה עליך: אירה אידלמן השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: רוי לוטן [זה שהתקשרנו אליו במפגש..] השם של חיית המחמד שלך (אם יש): עדי לוסקי.. אחותי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: מוי כיף קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמש דאודורנט אתה משתמש: של אדידס בושם אתה משתמש: לא זוכר ואין לי כוח לבדוק מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט בטעם מנטה קפה אתה שותה: אכנכון ואיזה תה: עם 2 סוכר משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יש יותר מדי.. GTA:SA, GTA 2 Rise of nation's, Unreal Turnament 2004, WWF - RAW יומן יש לך לבצפר (אם יש): של זבנג מחשב יש לך: מחשב שנולד לפני חודש! אחח אני כל כך אוהב אותו.. 4.0 GHZ מצלמה יש לך: של KONICA פלאפון יש לך: SK 5000A סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: טרילוגית בDVD של אלדאין שעלה לי 200 שקל כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כן עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? הוא - שוטי הנבואה ואיזבו.. אבל עוד שניה נגמר איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה, אימיול, מסן, אייסי, שיחה עם כמה אנשים ואייטונז מה אתה עושה בהמשך היום? הולך לשחק כדורסל עם חברים מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי את התשובות של גלי אי פעם... נהגת: כן התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כל מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רק בשר אמיתי אמריקה או אנגליה? אמריקה רולללזזז ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים והרבה דיסקמן או mp3? אייפוד
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? לוסקי יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? כדורסל, קומיקס ורסלניג יש לך חשבון פלאפון גבוה? יחסית לגלי? יש לי כלום... למה? כי אין לי כסף לשלם אותו מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי ומתי אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ממש לא אתה מרגיש יפה? לא למה? כי חורף אתה ביישן או פתוח? פתוח מדי מה הצבע האהוב עליך? שחור וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? להיות פחות קרציה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הכל אתה מאושר? כן.. תמיד אני שמח, את הצרות שוכח היית פעם מאוהב? כן כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? יש לי גם את 2 החבילות הרחבה [עשיתי לסביות.. כזה ענק..] אם לא, רוץ לקנות סתם : לא מצחיק מה אתה חושב על העם הבריטי? מטומטם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? מצחיק ברמות.. ישבתי עם חברים שלי וצחקנו כשפינו מתנחלים ליד הישוב שלנו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: בשרי למה? כי בשר זה טעם החיים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: טיסה לארה"ב מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: ^ אייסיקיו: 285234920 תוכנת מסרים אחרת:
נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך: מתבייש אבל מראה... אני כבר בלי חימצון אבל אני אוהב את התמונה הזאת

IamAR

New member
רק בשביל הקטע

שתדע, שכן קראתי את זה אז נעלבתי שאתה לא מאמין ביכולתי =[

Under the GUN

New member
אוקיי יש לי כמה הערות אלייך..

ביזבזת את כל הכסף שלך:כן > לא הגיוני.... יש לך יותר מדי ממנו:p דיסקמן או mp3?אייפוד > טחונה
יש לך חשבון פלאפון גבוה?אמממ הכי הרבה 1754 > אם אמא שלי הייתה מקבלת חשבון פלאפון כזה היא הייתה זורקת אותי מהבית אתה ביישן או פתוח?ביישנית > את?! ביישנית?! אין מצב.... הכל היה ברוח טובה ובלב זהב
ומעכשיו יש לי זכויות שמורות על המשפט הזה (c)

galileho

New member
ולי יש כמה הערות אלייך

גמאתה כתבת אייפוד וגם לך יש אייפוד אז שאש ולמה אתה יורד עלי שאני ביישנית ?
מספיק קשה עם התכונה הזאת גם ככה =,[

irashady

New member
אני אנייייי

שאלות כלליות: שם: אירה גיל: 17.9 (מחרררר) גובה: 1.70 צבע שיער: שטני צבע עיניים: חומות מוצא: רוסיה דברים אהובים: להקה: בון ג'ובי, משינה זמר/ת: אמינם שחקן/ית: אוכל: מה שטעים (הרבה דברים) בגד: ספורטיבי, ג'ינסים, גופיות... מה שבא יפה סתם חפץ בחדר: אממממ כיסא? דיסק: יש מלא שאני אוהבת סרט: המטס מעל בירקנאו... טיסה אחת בשבילנו בנאדם: אני חדר בבית: מטבח חחחחח לא סתם החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: אמממ לפני שעה? שמעת מוזיקה: לפני 2 דקות נפגשת עם חברים: לפני שעה הלכת לחבר/ה: אמממ יום שבת הסרט האחרון שראית: אמממ.... לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: רושאס גרררר הרעש האחרון ששמעת: נפצים בחוץ... וישר אחרי זה את הנביחות של הכלבה שלי הטעם האחרון שהרגשת: מיץ דובדבנים... יאמי הספר האחרון שקראת: הלילה של אלי ויזל המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אמממ.... "שיט אני צריכה לכתוב חיבור למחר" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמממממ.......... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך חחחחחחחח תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Encore קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אני התקשרתי לחברה ואליי התקשר איזה אחד מעיק כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? בית הבובות/ק.צטניק (כן נכנסתי חזק לספרים על השואה אחרי שחזרתי מפולין) מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר ומכנס מטרנינג מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? חיבור? חחחח name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: לא כותבת שמות השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי): אח שלי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: יש הרבה חחחח השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מ.... השם של קרוב משפחה אהוב: סבתא שלי השם של חבר-אינטרנט אחד: אמממ... השם של המורה השנוא/ה עליך: שלמה חחחחחחח השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: פשיי יש מלא השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ניקייייי חיים שלי! נשמה שלי!!! איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שמפו של פנטן הקונדישנר של כיף קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: של כיף בושם אתה משתמש: רושאס מסטיק שאתה בד"כ לועס: בד"כ מסטיקים חריפים... של אורביט רצוי קפה אתה שותה: לא זוכרת את השם... ואיזה תה: כנ"ל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): בארור שיש.... איך הייתי עוברת את היום?! לא זוכרת של מה... אין לי כוח להוציא מחשב יש לך: מצלמה יש לך: סתם מצלמה חמודה... מה השאלות המעיקות האלה?! פלאפון יש לך: סתם מאעפן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: 90 שקל חחחחחחחחחחח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה עם מי אתה מדבר בטלפון? אפאחד מה אתה שומע? Sugababes - Hole in The Head איזה חלונות פתוחים לך במחשב? אינטרנט,, מסנג'ר, ווינאמפ... אימיול, אייסי מה אתה עושה בהמשך היום? חדר כושר מה עשית לפני שענית על השאלון? בצפר אי פעם... נהגת: לא התנשקת: בחיאאאאאאתתתת... מה נראה לכם?! טסת לחו"ל: לפולין... בחופש לתאילנד ביזבזת את כל הכסף שלך: תמיד עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חחחח כמעט כל יום נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץץץץץץץ שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר (בארץ) כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר (לא להרוג אותי!) פסטה או סלט? שניהם! שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? בטח... יש כל מיני... פינקי במיוחד יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? חדר כושר יש לך חשבון פלאפון גבוה? סביר למה? לא מתקשרת הרבה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אסאמאסים אתה עושה גבות? בארור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? --------- אתה מרגיש יפה? כן למה? ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? ורוד מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אמממ להיפגע פחות מהר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? כמה דברים... אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? אממממ סנוביםםם מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שכן! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין תגובה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל? אני לא אוכלת הכל בעעעעע... אבל אני לא צמחונית למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: פייי יש המון! אבל בעיקרון הטיסה שלי לפולין... כל מה שקשור בזה, כשעברתי גיבוש לוחמות, הופעות של משינה, כל דבר שהולך לי טוב... תכלס אחרי כל ריצה של חצי שעה אני מרגישה מצויין מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא יודעת גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? אנערף אהבה וירטואלית? כנ"ל אהבה בשלט רחוק? אממממ.... שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אייסיקיו: 173999034 תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

em is my life

New member
:)

שם: מוראל מור גיל:13 גובה:1.62 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום מוצא:מרוקאית (עזבו לא קשור) דברים אהובים: להקה: mcr זמר/ת:אמינם שחקן/ית:אפחד אוכל:שוקולד בגד:חצאית מיני :) סתם חפץ בחדר: דיסקים :) דיסק: הדיסק האחרון של אמינם סרט: 8 mile בנאדם: אמינם חדר בבית:שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:עכשיו שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הלכת לחבר/ה:שישי הסרט האחרון שראית:רק ידידים הריח האחרון שהרחת:ריח של אקס אפקט:) הרעש האחרון ששמעת:שיר של אמינם הטעם האחרון שהרגשת:שוקולד הספר האחרון שקראת:לא זוכרת המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:משעמם לי הבנאדם האחרון שחשבת עליו:ילד תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?אוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אמינם הדיסק האחרון קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?ענבל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?אני כריסטיאנה פ מה אתה לובש כרגע? גינס וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?לגלוש באינטרנט name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עינבל השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): חסוי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:לא זוכרת השם של קרוב משפחה אהוב:מאי השם של חבר-אינטרנט אחד:עמית השם של המורה השנוא/ה עליך:אולגה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:אפחד השם של חיית המחמד שלך (אם יש):אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:פינוק קרם לשיער אתה משתמש:נטורל דאודורנט אתה משתמש:לידי ספיטסטיק בושם אתה משתמש:קאזה פלאור מסטיק שאתה בד"כ לועס:אורביט קפה אתה שותה:נס קפה -עלית ואיזה תה:ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו מיפל סטורי יומן יש לך לבצפר (אם יש):סנופי מחשב יש לך:כן מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:לא רוצה להשוויץ כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?עינבל עם מי אתה מדבר בטלפון? עינבל מה אתה שומע?אמינם איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הוטמייל ישרא בלוג ותפוז מה אתה עושה בהמשך היום?יושנת ושומעת אמינם מה עשית לפני שענית על השאלון?ישרא בלוג אי פעם... נהגת:לא התנשקת:כן טסת לחו"ל:כם ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:לא או/או. יס או הוט?יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסנגר קיץ/אביב או חורף/סתיו?קיץ שחור או לבן?שחור מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?אשדוד כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם ידיות בשר או חלב-> חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?לא אוכלת שניצל אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?מקום אחר רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3?mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?מולי מומו יש לך חבר/ה?עד אתמול =[ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לדבר אם חברים קרובים יש לך חשבון פלאפון גבוה?כן למה?למה לא? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?לא אתה מרגיש יפה?כן למה?ככה אתה ביישן או פתוח?פתוח מה הצבע האהוב עליך?שחור מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?כלום מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?עיינים אתה מאושר?ככה ככה היית פעם מאוהב?הרבה כיף?כן שיחקת פעם בסימס 2?כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?כלום מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?כלום ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:כותב בשני ידים אוכלכל/צמחוני/טבעוני:צמחוני למה?כי זה לא יפה לאכול בעלי חיים מסכנים ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום שישי הזה מאמין ב- אלוהים?כן רוחות?כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?כן מלאכים?כן ערפדים?כן אהבה ממבט ראשון?לא אהבה וירטואלית?לא אהבה בשלט רחוק?לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:אין תוכנת מסרים אחרת:אין

IamAR

New member
אני יענה מחר

חחח אבל אני חייבת להעיר על משו, שימו לב שרק כל הכוסיות שמות תמונה שלהם D= לא בקטע רע, אבל ככה זה על תקחו את זה כירידה, להפך, אמרתי כאן שמי ששמה תמונה שלה היא כוסית, אז אל תקחו קשה =] כי אני לא בורכתי בתכונה שכזאת, זאת הסיבה שאני לא שמה כאן תמונה =\ חחחח אבל הכל באהבה ובהומור =]

galileho

New member
גם יובל כוסית ../images/Emo35.gif

הכל נאמר ברוח טובה ובלב זהב (זכויות שמורות ליובל ) Ha-Ha

IamAR

New member
ברור יובל כוסית =]

יובל, שים ת'תמונה הזאת עם הלהבה, אני לא מוצאת אותה במחשב

למעלה