את האמת?
מלחמה זה כיף כזה. מצוטפפים כל השכנים במקלט ושומעים את הסקאדים מפרקים בטון, כמה תמרורים בחרדה, ועוד איזה אחד שפתח סופר ומכר חזיר. הוי ההשגחה. ואני ואחי רבים על המסכה הזו עם הצינור של הפטל. והשכנה הרוסיה מכבדת את כולם בעקרבים שרק אתמול היא הקפיאה. וכולם מבקשים יחד מהזקנים להפסיק לרטוט בוא זמנית ומדורת שבט הממ"ד תופסת אפילו את צמד הפדופילים מקומה 2 שעמדו בפני על כך שיש להם מסכה עם פטל. וזה שם בפינה החשוכה. נו, באמת. ומחייכים, וכיף והבעל הזקן מביא טורטיות מלמעלה. כמו כן, מדינת ישראל נחשפת לראשונה ליללת הניאגרה האנאלית של תא"ל נחמן שי. ובכלל, די שעממם בגן בזמן האחרון, וליטל הזו לא מסכימה להזמין אותי לבית שלה. גם 10 שנים אחרי. אבל אצלה רק האף גדל, אז לא נורא. היה כיף, באמת. אפילו לפדופילים. ופתאום, זה כ"כ קרוב. זאת אומרת, כשהייתי במקלט בטבריה עם שוטרים וצופרים ופפפט פפט של מירסים, זו הייתה מלחמה. ודיווח שזה עתה הגיע על קטיושה במוסך הרכבת, וצוות מד"א מדווח על 7 הרוגים, זו מלחמה. וזה מטריד, וזה מרגיז, וזה מעצבן. ולוקח שעה לרענן את וואי נט במחשב הארור הזה. לא רוצה לקנח ביבבות השמאלניות האלה יותר מדי בדרמטיות, אבל אני מדי פעם עכשיו מתגעגע גם לאנשים הירוקים האלו במקלט בפתח תקווה והטלפון פאוור רינג'ר שלהם, לקולות של אוטו הגלידה בחוץ,לאיש המוזר עם הקול של התחת שאומר שהבום ששמענו זו להקת חסידות עונתית ולזוג הזקנים עם הטורטית ולפדופילים השמחים. ככה צריכה להראות מלחמה. טוב שכל זה יגמר, ואז נמצא זמן לריב על משהו אחר.