עזרה

מכריז על שירשור גיימבוי

בקשר לשאלה יש כמה שלבים. 1. לנצח את מנהיג מגמה בפיסגת הר פייר (PYRE). 2.ללכת לנמל בסלייטפורט ולדבר עם הקפטן (הוא ליד הנמל) ואז להיכנס לנמל ולדבר עם המגמה ששם. 3. לחזור לליליקוב ולהיכנס למערה בחוף המזרחי - שם יש את צוות מגמה (וגם מסטרבול) ושגומרים שם אז הם מסתלקים מהעיר וגם הווילמרים שחוסמים.

moon flower

New member
*בוהו*, אני תקועה במגדל הקרבות הזה!

זה כזה מעצבן!, (מגיעים למגדל הקרבות רק אחרי שמנצחים את האליט פור ואת ההוא מתאגיד הדבון), אישית, חשבתי שהוא יהיה מזוקן...

moon flower

New member
אה ניצוליישן! תודה למי שכתב ת'פיק

על ג'יימס, זה מזה חמוווד (תומכת לגמרי בשונאן-אי!), סקארמורי (הבן-אדם) כזה ממי טורכיזי עם עיניים כחולות (אבל לא ממי כמו קנטה שלי!)! *תולשת את קנטה ממרינה ומחבקת אותו*

moon flower

New member
שלא תחשבו שאני נשארת בצד!

*צוחקת בצחוק רשע*,*צועקת* מרינה וקנטה יחיו לנצח!!!, זה כבר צבר 2 דפים בכתב 12, אז שוש (אופיר, נעשה אסקת חליפין, תספרי לי מה יהיה בטלנובלה והתקציר שלך!)

moon flower

New member
אה ומה בקשר לפלינט בלש הזמן הזה?

מה רע באבירי ארץ המפלץ (אז מה אם הם רק מטר שלושים! למונדו יש שן מנצנצת! וגם יש שם את כוכבית!, ולוק הוא הכפיל של קוז'י לפחות בקטע השיער! ויש שם פלירטות! אז מה אם לערפד הזה יש עור כחול ושיער סגול!) אני לא הבנתי את זה נכון נכון? אבל אבל בכל מקרה תמיד רציתי לכתוב את זה ^-^; *אופיר נופלת על הריפצה בסגנון האנימה* *מופיעה לי טיפה על המצח* סורי!

Houndour

New member
עוד מונולוג עסיסי תוצרת ../images/Emo29.gif../images/Emo39.gif

מה הכנסת עכשיו את אבירי ארץ המפלץ?

moon flower

New member
כי הם חמודים (נה אה! פי אלף על פיקא

צ'ו!), וחוץ מזה אני לא הכי אוהבת את פלינט ואת עופיפה המעצבנת>-<, אני מעדיפה את מונדו ורוקנה על פני טומי ושרה ואת כוכבית ופאנץ'-פאנץ' על פני הדבר המעופץ הזה בצורת הדינוזאור ואת העופיפה (מעצבבבן! >-<), ומה רע כ"כ בלהכניס אותם, אין להם פורום משלהם (המסכנים), אז חייבים לדחוף אותם לאנשהוא...

למעלה