חשיפה

../images/Emo150.gif חשיפה ../images/Emo150.gif

קריין: פורומיסטים ותיקים, פורומיסטים ותיקים פחות, (כי בואו נודה, חדשים - אין) מה כבר אנחנו יודעים עליהם? והאם כל מה שאנחנו יודעים נכון? שלחנו תחקירנים לשטח והם חזרו עם תוצאות מדהימות. הפורום - כל מה שלא ידעתם, על כל מי שחשבתם שהכרתם.
כלנאית
(שם בדוי) היא פורומיסטית מבין הותיקות ביותר וביתה שוכן לו לצד מכתשים וצוקים רבי תפארת, אי שם בין החולות הלוהטים והבד"כ שוממים של ארצנו. בסוף אחת החופשות הטמנו מכשירי האזנה בביתה של כלאנית, ללא ידיעתה או ידיעת אמה ששהתה בבית באותו רגע. הסתתרנו בתוך העציץ וחיכינו שכלאנית תחזור ממסעה האחרון. ----- *דלת נפתחת* *צעדים קטנים ושקטים* אמא: כלאנית, זאת את? *צעדים נפסקים* *צעדים כבדים ועצבניים* אמא: מה זה?! למה רק עכשיו חזרת!? כלאנית: אני..אני...אני... אמא: לא אמרתי לך להתקשר אליי כל חמש דקות!? מה זה הבגדים המטונפים האלה?!?! אני שבוע שלם יושבת פה ונקרעת מרב דאגה! התקשרתי למשטרה ולכל המוקדים במרכז שיחפשו אותך! יש לך מושג בכלל מה עברתי בגללך!?!?!? כלאנית: כן כן אמא אני יודעת, אני מצטערת, אבל... אמא: שום אמא!!! את תשבי עכשיו ותתקשרי לראש העיר ולכל השכנים שלך שחיפשו אותך בלילה עם פנסים, שומו שמיים, התחלנו לחפש אותך בחולות, לא ידענו מה נמצא! אם נמצא אותך מתה או חיה!! האל יודע מה היה יכול לקרות לך, היו יכולים חס וחלילה לאנוס אותך!!!! רגע, את לא הסתובבת שם עם בנים נכון? כלאנית: אוף, אמא... אמא: שלא תעיזי להתקרב אליהם!! ועוד עם הבגדים האלה, מה זה צריך להיות!??! עופי מיד לחדר שלך ותתעטפי כמו יהודיה טובהה!!!! שלא תכנסי לי להריון! *צעדים איטיים ועצובים* אמא: ושלא תחשבי שלא ראיתי בחדר שלך את כל העשבים החשודים האלה! בת עבריינית יש לי! כלאנית: אבל אמא, זה רק תה קמומיל! אמא: כן, כן, את זה תספרי לחברים שלך! אני נראית לך טיפשה? ------ תגובתה של כלאנית לכתבה: "מיאו?"
קריין: ולכתבתנו הבאה:
קתרין
(שם בדוי) היא בת עשרה מעיר חוף באיזור השפלה שאוהבת בזמנה הפנוי, ובעצם ברב זמנה להאזין למוזיקה ולסגוד ליוצרים הנשיים משהו. היא מתהדרת בגישה פציפיסטית ובערכים של שוויון. אך האמנם רק זאת טמון באותה נערה? הפעם החלטנו להציב מצלמה בחדרה, על גבי חזיר מעופף שתלוי מהתקרה. ---- אפשר לראות שבמסך המחשב פלייליסט עם הרבה הבי מטאל ושאר מוזיקה כבדה. הדלת נפתחת וקתרין נכנסת לחדר כשבידה צלחת אוכל מלאה בדשא. היא פותחת את החלון וכעת זורקת חלק מהדשא דרכו, ועכשיו כשהיא מסתובבת ניתן לראות שמתחת לדשא היה סטייק בקר נא שגודלו כגודל הצלחת. עכשיו קתרין תרכון אל הצלחת ותוכלו לראות שהניבים בפיה מתארכים לקראת האכילה. בשלב זה נשמעת דפיקה בדלת ולכן קתרין קמה וניגשת לפתוח אותה. האדם בפתח הוא אחיה הקטן של קתרין והיא מרימה אותו בקלות בזרועותיה ומשליכה אותו דרך החלון! בדיוק כשקתרין סוגרת את החלון נשמעת דפיקה נוספת בדלת, היא ניגשת לפתוח אותה ומופיעה אישה, זאת אמה של קתרין שמסתכלת לתוך החדר ומחפשת את האח. קתרין חוסמת בגופה את הכניסה ואמה הולכת. קתרין סוגרת שוב את הדלת ונראה שהיא לוחצת על כפתור סודי בקיר, ובתגובה צוהר סודי נפתח ברצפה. היא מסובבת עוד ידית ומעלית עולה מתוך הצוהר, ועליה כבולים ביחד שני מחבלים נעדרים. קתרין מרקדת סביבם ריקוד שבטי כלשהו ומבעיתה אותם בתמונות של חתוצ"ים מעשה ידיה. ----- תגובתה של קתרין לכתבה: "אתם אומואים! אם היה לי פתח סודי ברצפה הייתי כבר מחביאה בפנים את כל היאוי, ואז אח שלי לא היה מוצא את זה. הוא ידע יותר מדי.. ארר.. כלומר, לא חשוב!"
קריין:
עופר
(שם בדוי) אינו פורומיסט ותיק במיוחד, אך השתלב בצורה מוצלחת בקהילה הצעירה ואף חבר למספר חובבות-דגדגנים מאיזור מגוריו. כאדם שוחר תרבות יפנית הוא נוהג להשקיע ממון רב בלימוד השפה, בקניית ספרים, דיוידי ואביזרים נלווים, אך יותר מכל חובב הוא את הגברים טובי המראה שהולידה התרבות היפנית. עופר מצטייר בעיניי הקהילה כחובב גברים מוצהר שלא יאמר לא לגבר צעיר ומושך. החלטנו לבדוק את העניין ולשם כך שלחנו לשטח שני תחקירנים: כוסית וכוסון. על גופם הושתלו מצלמות מהטכנולוגיה החדישה ביותר. ------ [מצלמה א' - כוסית] *פתיחת דלת, בתוך חדרו יושב עופר כשאת פניו טשטשנו במחשב כדי למנוע את חשיפתו* כוסית: שלום, אתה עופר? עופר: כן, מי את? כוסית: אה, אני מחליפה את השליח באמזון. אני צריכה שתחתום על מה שהזמנת... עופר: מוזר, אני לא זוכר שהזמנתי משהו בשעות האחרונות... כוסית *נלחצת*: אהה, אני לא יודעת, תסתכל ותנסה להזכר אם הזמנת, אולי מישהו אחר בבית הזמין? עופר: בואי, תראי לי *המצלמה מתקרבת לעופר* עופר: בואי, שבי רגע ואני עוד מעט אראה. רוצה משהו לשתות בינתיים? יין, מרטיני, משהו? אה, יש לי קוקטייל בנזונה שאני מכין! את חייבת לנסות! כוסית: כן, תודה *עופר יוצא מהחדר* קריין: עופר יצא מהחדר, והתחקירנית שלנו סורקת במהירות את החדר שלו בחיפוש אחר חומרים מפלילים. מתחת למיטה - היא מוצאת חוברות פורנו בכיכוב בלונדיניות שופעות חזה. מתחת למיטה של החמוסים - נמצא דיוידי שמכיל יורי. אך האוצר הגדול נמצא דווקא בתוך תא בתוך הלבנים של הקיר שמוסתר ע"י פוסטר מאנגה - זהו אוסף גדול ומרשים של בובות מין נשיות ושאר אביזרי מין גבריים שערכם בשוק הון תועפות. צעדים נשמעים מהמסדרון ותחקירתנו האמיצה חוזרת במהירות לתנוחתה המקורית. *עופר נכנס עם בקבוק ושתי כוסות ומתיישב קרוב למצלמה* עופר: תגידי, לא אמרת לי עדיין איך קוראים לך כוסית: כוסית עופר: אהה.. שם יפה.. ואת גם - *רעשי רקע מעוותים את סוף המשפט, ובמקביל גופו של עופר מתקרב למצלמה ומוטל עליה צל שמקשה לראות את המתרחש* קריין: בשלב זה איבדנו את הקשר עם מצלמה א', לכן שלחנו את התחקירן השני שלנו לבדוק מה שלום עופר והכוסית ששלחנו. [מצלמה ב' - כוסון] *דלת, מעברה השני נשמעים קולות אנחה וגניחה.* *יד מושטת אל הידית ומנסה לפתוח אותה אך לא מצליחה* קריין: התחקירן שהבין שהתחקירנית בסכנה הזעיק את צוות החירום וביחד הם פרצו את הדלת. *המצלמה, יחד עם עוד כתפיים ורגליים של אנשים, מוטלת לעבר הדלת והדלת נפרצת. בתוך החדר מתגלים עופר והתחקירנית יושבים במיטה והתחקירנית מעשנת סיגריה בהנאה.* ----- תגובתו של עופר לכתבה: עופר: "יו, יצאתי כזה מכוער בכתבה
איזה מעצבנים אתם, לא יכלתם לצלם את הצד היפה שלי?"

Thestral

New member
חובבות דגדגנים../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

בעעע... אותי לא הצלחתם לתפוס:$ כי אני מיוחד
הגידי סיגל, האם הכוסית בהריון
:-O

Gizmo16

New member
עופר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

יש לשקול שינוי שם מיידי
קטעים מוצלחים- סטייק, אח קטן מהחלון, יהודייה טובה, סוף המשפט נקטע-
הכל היה מצוין ואם האצבעות שלי לא היו קפואות הייתי מעטרת את ההודעה ב"
" לרוב
גואו סיגלית (מישהו אמר חשיפה בלעדית על "סיגלית" בקרוב?
)

שניש

New member
lol../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

העם דורש עוד. חוח,שיעשתם אותי

AGENT SHESH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo73.gif

אוי סיגל, את מוכשרת! "חובבות דגדגנים"... XD

HuGo Hell

New member
XDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo1.gif

אהבתי
ביחוד אהבתי את איך שתארת אותי. גאד אני כזה שווה
מה שכן, אנשים תמיד מתבלבלים, זה לא שליח של אמאזון, זה השליח של DHL

armadina

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo123.gif

מי אמר שאני לא יהודיה טובה?? מי??.

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי תחתימה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למעלה