הצעות עבודה

../images/Emo150.gif הצעות עבודה

משמח לראות שמשתמשים בפורום גם להצעות עבודה. נודה לכל המפרסמים אם בנוסף לפרסום בפורום עצמו תכניסו את המודעה גם ללוח הצעות עבודה (במדור לוחות בקישור בראש הדף). חוץ מזה - מי שפרסם הצעת עבודה שכבר אינה רלוונטית מתבקש להורידה או להודיע לטל או לי אם מעוניינים להוריד. בתודה מראש, הנהלת הפורום

../images/Emo39.gifיש לי רעיון !

חשבתי, שאולי אפשר גם להכניס את הצעות העבודה המופיעות על לוחות המודעות בחוגים, במסגרת תרגול של מטופלים וכך לתרגל פעילות בעלת מטרה וערך. במחשבה שניה, צריך יהיה למצוא פתרון להורדה של המודעות שאינן רלוונטיות, אך אפשר לפרסם לתקופת זמן מוקצבת, נניח לחודש, ולהוריד (אז גם יש פעילות חדשה למטופלים). וגם תהליך ההורדה יכול להיעשות עי´ המטופלים וכך להשיג תרגול נוסף של מיון וכו´... לפחות בחודש הקרוב ניתן להודיע גם לי אם יש צורך בהורדת הודעה.

אני לא בטוחה שזו דווקא המשימה

לדעתי הזנת נתונים online היא לוקסוס בהרבה קליניקות ויהיה קשה למצוא מקומות שיכולים לאפשר זאת למטופלים, מה גם שזה משמעותי לנו ולא להם בהכרח. אני רוצה לספר על שיתוף פעולה מקסים של העמותה עם מכוני קרטן - מאמרים שלמים של ה-IJOT שלא נשמרו מעולם בקבצים אלקטרונים הוקלדו על ידי משתקמים במסגרת מוגנת, מבתיהם או במכונים, בהדרכתי. המשתקמים קיבלו תשלום סמלי לכל דף שהוקלד וגולת הכותרת היתה תעודת הוקרה לשתי המקלידות הראשיות שהוענקה בכינוס האחרון של הריפוי בעיסוק. הפרוייקט עדין נמשך ויש מקום לרעיונות נוספים - אם יש למישהו. סיגל

בעניין הצעות עבודה לא רלוונטיות

אודה אם תמחקי את ההודעה שלי מה - 3.5.02 בעניין מרפאה בעיסוק לפיזיקלי במכבי בחולון תודה מיטל

נמחק ../images/Emo127.gif

מיטל שלום, תודה על העדכון. ההודעה הוסרה מהלוח. מקווה שמצאתן משהו/משהי. סיגל

למעלה