הורים והמצב

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo150.gif הורים והמצב ../images/Emo11.gif

איך ההורים שלכם מתייחסים למצב
.. ולמשל למלחמה המתקרבת
.. אצלי אבא שלי ממש לא אוהב את ישראל ואת המצב והוא מנצל כל רגע נתון להגיד כמה גרוע בישראל וכמה טוב בחו"ל (אמרתי כבר שהוא טס הרב נכון ? ..) אמא שלי לא ממש דאגנית בנושא אבל גם לה יש קטעים, אם יש איומים וזה היא נלחצת .. חוצמזה ההורים שלי אמרו שאם תהיה מלחמה אנחנו נעבור לקנדה לקצת זמן או לתמיד .. (נולדתי בקנדה וכבר יש לי בית שם, חברים וזה .. עברנו לארץ כשהייתי בת 7 בהשפעת אמא שממש רצתה לחזור) אני לא רוצה לעבור לשם אבל נחכה ונראה .. בטוח נוכל להוציא אותםך מזה .. אני מקווה ..

Siriusnip

New member
ההורים שלי בכלל לא לחוצים../images/Emo15.gif

בגלל המצב. הם אומרים לי לסוע באוטובוסים חופשי, ללכת לקניון כשצריך (פעם בחודש), והם לא שמים על המצב, טוב לפחות הם לא מראים את זה... אבל הם אומרים לי: "שים לב לאנשים שמסביבך, זה הכל...רק את זה" אז בקטע הזה הם ממש בסדר...

*neta*

New member
גם שלי לא לחוצים..

מרשים לצאת, לנסוע ברכבות ובאוטובוסים כמו תמיד.. אולי אם אני נוסעת לעיר אחרת למשך זמן אז הם מבקשים שאני אודיע שאני נושמת כל כמה שעות..

liat Gi

New member
ההורים שלי לחוצים בצורה לא

יאומנת. כל הזמן, אני רק יוצאת למכולת ואני צריכה לקחת פלאפון
לא לדבר על נסיעות לקניון או טיולים אחרים...

maayan15

New member
ההורים שלי לחוצים ללא קשר למצב..

עכשיו פשוט יש להם תירוץ.... אני גרה בפ"ת ואסור לי ללכת לת"א (!!!)...אבל אני חייבת להודות שהיו פעמיים שהרשו לי (וואו..הרבה...)... אוטובוסים?...איזו חיה זאת?....אני רק מוניות ואבא!...פעם אמא אמרה שהיא לא רוצה שאני אסע באוטובוסים כי היא מפחדת שהנהג יסגור עליי את הדלת (מה?!?!) ועכשיו זה בגלל "המצב"... אוף....וכדאי לי להגיע מבי"ס יישר הבייתה או ש20 ניידות משטרה ייחפשו אותי בגלל רבע שעה איחור.....

ההורים שלי

ההורים שלי די בסדר הם מרשים לי ללכת לכל מיני מקומות בתנאי שזה לא בנתניה או מקומות עמוסים יותר מדי לקניונים מרשים לי.... הם אומרים לי תמיד להיות עירנית ולשים לב טוב טוב אם אני רואה מישהו או משהו חשוד ואז להודיע למישהו

Pink Punk Girl

New member
גם שלי ..

רק הקטע עם אבא שלי שכל הזמן רוצה לעבור לחו"ל כ------ל כ---------ך מעצבן !!

michael sama

New member
בוא נראה...

סתם... אני אפילו לא מדבר עם ההורים שלי על המצב ושני ההורים שלי רוצים שנעבור לקנדה...

שגיא123

New member
לי יש כמה איסורים שלא היו קודם

אבל זה ממש לא נורא... היה קטע אחד מצחיק אבל... אתמול דודה שלי הייתה אצלנו והיא אמרה לאמא שלי שהיא קנתה 6 בקבוקי מים גדולים (הם 3 אנשים בבית) וכמה קופסאות שימורים. אנחנו שישה בבית, אז אמא שלי עשתה חשבון פשוט... וקנתה 12 בקבוקים! 12! גדולים! אוקיי, עוד מעט תהיה מלחמה (עוד אחת), אבל לא צריך להגזים!

Shusho

New member
את יודעת מה? כיף לך.

ההורים שלי כאלה פטריוטים... זה משהו! ואני לא רוצה להשאר פה. אני אוהבת את ישראל. אוהבת מאוד! לדעתי זו הארץ הכי יפה בעולם. אבל יש גבול. אני רוצה לחיות, ולא למות בפיגועים או צבא. מה גם שזה המון כסף לעור לארץ אחרת ואין עבודה.. ואני אל רוצה מלחמה.

liat Gi

New member
הארץ הכי יפה בעולם ?

לא הייתי מגדירה אותה ככה.. אולי רק אחרי שאני אהיה בכל הארצות...
ישנם מקומות יפים אבל לא משהו עוצר נשימה..

שומדבר מיוחד.. ../images/Emo16.gif

הרי בכל מקרה, גם לפני "המצב" לא יכולתי כמעט לזוז, ובקיצור- שומדבר לא השתנה בגלל המצב. חוץ משאנחנו לא נוסעים יותר על כביש 443 כשאנחנו מבקרים את הבני דודים במודיעין, ואמא שלי קצת מפחדת ללכת לקניון (כדי לקנות דברים באופיס דיפו
, אבל אולי זה סתם תירוץ... אתם יודעים... הארנק
). והממ.. מאח שלי הם מסתירים כל הזמן דברים שקורים.. "למה אנחנו לא נוסעים בכביש הישן?" "כי חושך.", "מי זה סאדאם חוסיין?" "שליט עיראק." (בלי פירוט).. וזהו.
ניר

liat Gi

New member
dude

אתה חייב לנהל שיחה עם ההורים שלך. הוכחת את עצמך בעבר כמישהו שלא אחראי או שלא ניתן לסמוך עליו? כי אם לא אז הם חייבים להשתחרר מעט..

לא. אבל אני חושב שזה... ../images/Emo16.gif

משיחה קטנה לעבודת שורשים, בגלל שכשאמא שלי הייתה בגילי, היא הייתה עם ההורים שלה ואחותה בשליחות לארה"ב, ובגלל שהייתה אז תקופת פיגועים נגד מקומות ישראלים בחו"ל, אפילו לביצפר היה צריך ללוות אותה רכב דיפלומטי.. אבל אולי זה לא זה
ניר

shiri_b

New member
מממ

ההורים שלי לא ממש עושים משהו, הם אומרים לי להיזהר ויש מקומות שהם לא רוצים שאני אלך. אבל הם יודעים שאי אפשר להחזיק אותי בבית אז יש לי פלאפון והם מוכנים להסיע אותי יותר מתמיד
.

נראה לי כל ישראל עוברים לקנדה

אם תהיה מלחמה גם אנחנו.. אבל זה לא כל כך מטריד את ההורים שלי יש להם דברים יותר חשובים בראש כרגע לוקחים הכל בהומור

sivani

New member
גם אני עברתי לקנדה!

לפני 3 חודשים
וזה בכלל לא נורא כמו שזה נשמע...אבל אני מתגעגעת לחברות

*neta*

New member
מגניב!

ככה לעבור? לא היה קשה או שאת קנדית במקרה? ואם לעבור, אני רק לניו זילנד !!

sivani

New member
חחח לא אני לא קנדית ../images/Emo13.gif

וזה לא בדיוק ככה לעבור, אבל חפיף

למעלה