גניבות

../images/Emo150.gif גניבות

קנינו כסא בטיחות הכי יקר בחנות (הכסא טייס) ועכשיו אני מפחד שיגנבו לי אותו. האם אתם מפרקים את הכסא בכל יציאה מהאוטו? או משאירים אותו לכל המי ומי? האם נתקלתם כבר במקרה של מישהו שגנבו לו כסא מהאוטו?

עד כמה שזכור לי

גנבים גונבים גם מבתים... חוץ מזה מניסיוני חבל לקנות את הכי יקר. אנחנו קנינו 2 כסאות אחד לאוטו שלי (היקר - כי הבן שלי נוסע יותר איתי) ועוד אחד "פושטי" שעלה שליש (לאוטו של בעלי) וכולנו מעדיפים את ה"פושטי". ולשאלתך - אני לא שמעתי על אף אחד שגנבו לו רק את הכיסא. אם כבר גונבים את כל האוטו יחד עם הכיסא (ולצערי יש מקרים שהילד עצמו בתוך הכיסא). גנבים שגונבים מתוך מכוניות לא יסתבכו עם כל ההתעסקות בלהוציא את הכיסא מהאוטו. לאבא שלי למשל גנבו סלולרי מהאוטו - פשוט שברו את השמשה וחטפו את הסלולרי - הם עשו את זה כי זה עניין של שניות. להוציא כיסא מאוטו (יקר או זול) זה סיפור ארוך ומסובך. אנחנו לא העלנו בכלל בדעתנו להוציא בכל פעם את הכיסא מהאוטו. אתה יודע מה - גם אם יש סיכוי סביר שזה יקרה - כל ההתעסקות עם זה בכל פעם שווה לי את האופציה שאאלץ לרכוש כיסא חדש.

rjf

New member
לגבי הכסא הפושטי

איך הוא במבחני ריסוק? מאוד מפתה לקנות כסא זול אבל זה לא תמיד חכם כי הם לא בהכרח עברו טוב את מבחני הריסוק וגם לכאלה נותנים תו תקן. אני בחרתי לפי מבחני ריסוק אחרת בשביל מה כל זה?

כנראה שניסיונך לא כולל תאונות דרכים

וטוב שכך (ומקווה שימשיך כך) כי רק בזה נמדד באמת ערכו של כסא הבטיחות.

rjf

New member
תבדוק את הביטוח של הרכב ותראה שגם איבזור של

האוטו מבוטח. לנו יש 3 כסאות של אלפא אומגה באותו - ואם יגנבו לנו את האוטו וזה לא יהיה מבוטח זה יהיה מאוד עצוב. (אני גם צריכה לבדוק למען האמת)

parent

New member
בהגדרה של "איבזור לאוטו" לא נכלל כסא תינוק

יש לקנות את הביטוח בתוספת תשלום (בערך 90 ש"ח לשנה) ולא כל החברות מבטחות כסאות תינוק.

חברות ביטוח

כאשר עשיתי ביטוח לאוטו שאלתי האם אפשר לבטח את הכיסאות בתוספת תשלום, אמרו שלי שלא. אמרתי איך זה יכול להיות שהדיסק כן מבוטח ושהכיסאות שהרבה יותר יקרות לא מבוטחות?! אמרו לי שככה זה מעצבן ומבאס היו צריכים לשנות את זה, אצלנו מדובר ב- 2000 ש"ח ולא, לא הייתי קונה כיסא פושט, ע"מ שחו"ח יקרה משהו מספיק פעם אחת.

ליבי777

New member
לא מפרקת. לא נתקלתי הבמישהו שגנבו לו. והאמת..

מעולם לא חשבתי על זה...

spirit73

New member
אני מנסה לתאר לעצמי אותך רץ עם הכסא ומרכיב

אותו לפני כל הנסיעה.טוב אם זה כסא של הטייס,אז אתה בטח עושה את כל הבדיקות כמו במטוס.האם יש לך גם כאלה שמנפנפים עם דגלים? בטח יש לך מיומנות מאוד גבוה בפירוק והרכבה.אולי פתחת קורסים לכך?.כי לי לקח הרבה מאוד זמן לפרק ולהרכיב אותו.הנה לך סטרטאפ חדש.ולא ענית איפה אתה גר לשאלה הקודמת כי בדיוק יש טייסיים ש צריכים כסאות חדשים. טוב קבל הכל בהומור ועל תעלב.

גנבו לנו את הכסא עם האוטו

והעגלה והמנשא וכסא האוכל המתקפל... אצלנו הכסא מכוסה בביטוח, השאר לא. תחפש חברת ביטוח שתסכים לבטח אותו.

למעלה