אפשר להצטרף??

Benkok

New member
../images/Emo150.gifאפשר להצטרף??

אהלן אנשים, דיפדפתי קצת וטובים השכנים בעיני. אתם מקבלים גם כאלה ששוכרים דירות בחו"ל או רק בארץ? ת'כלס זה אותו דבר רק שאי אפשר לקפוץ להורים ולרוקן להם את המקרר...ז"א אפשר אבל זה עולה 1,000 דולר אז זה לא ממש רלוונטי. אני בן. מסתובב כבר יותר מ3 שנים בדירות שכורות בבנגקוק...אני בדירה הנוכחית יותר משנה ונראה לי שזאת תהיה הקבועה עד שנקנה משהו. אחלה פורום יש לכם. בן

1255815

New member
רגע, רגע, לפני שאתה מצטרף...

אתה משוייך למחנה השחורים או מחנה הלבנים? ברוך הבא

behappy

New member
ברוכבא../images/Emo13.gif

סיקרנת אותי, איך זה לחיות בחו"ל, ועוד במזרח..? אשמח לשמוע סיפורים=]

rasta girl

New member
יותר משלוש שנים?

ומה אתה עושה שם? מסקרן אותי מאוד לדעת... אם אפשר כמובן.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אנחנו מקבלים כל אחד בשמחה. במיוחד אם הוא שוכר עוזרת או נותן לאחרים לנקות בשבילו את הדירה (ואתה כבר בתאילנד, זו לא אמורה להיות בעיה למצוא איזה תאילנדית שתנקה ותסדר
)

NightElf

New member
שלום וברוך-הבא ../images/Emo140.gif

נכון שאתה אוהב ניקיון?
יופי, אני שמח שליבנו את זה...
מקווה שתיהנה בשהותך מהפורום, זה פורום מוי כיף

Benjamin Turner

New member
היי, זו לא חוכמה ../images/Emo3.gif

רוב האנשים אוהבים נקיון, אבל לא אוהבים לנקות
(
עוזרת, שאני שוקלת סוף סוף להזמין בקרוב) אז בנקוק, נכון שאתה שונא לנקות ומעדיף שינקו לך את הדירה? הצטרף עוד היום למחנה של צפניה ובנג'י, מחנה החושך! (aka מחנה העוזרת)

Benkok

New member
על אור וחושך ומה שביניהם...

אז ככה, בואו נציב 2 עובדות ברזל: 1. אני שונא לנקות. 2. אני אוהב כשנקי. לכאורה פרדוקס, אבל לא. זה כמו שאני שונא להתגלח אבל אוהב להיות מגולח. בקיצור הבית תמיד נקי. כמובן שיש עוזרת נורמלית, מגיעה כל יום לכמה שעות (5 ימים בשבוע, שבת ראשון היא נחה...), ריצפה, שירותים, אמבטיות (יש 3 אבל משתמשים ב2), שוטפת כלים, עושה כביסה, תולה, מורידה, מגהצת...כל הדברים שעוזרת צריכה לעשות. היא לא ממש עוזרת...היא עושה הכל לבד... אז אני לא יודע מה זה אור ומה זה חושך, אני כן יודע שהבית נקי וזה מה שחשוב... מה אני עושה כאן 3 שנים? וואללה שאלה טובה...ב3 שנים האחרונות ניהלתי כאן חברה ליצור ושיווק תכשיטים, ואני עוזב אותה בסוף יולי כי פתחתי עסק משלי לאאוט סורסינג וכל המסביב. זהו נראה לי, מה עוד מעניין? אה כן. אני חי כבר שנתיים וקצת עם מון, והחיים מחייכים. עוד משהו? תרגישו חופשי לשאול...

וולקאם ../images/Emo3.gif

בנג'י! הוא משלנו... ממש כמו ב"מלחמת הכוכבים" מחנה ה"אנחנו אוהבים עוזרות" משום מה מכונה "מחנה החושך". לא נורא, בקרוב האמת תתגלה לכולם וכמו שאנקין סקייווקר הפך לפתע מלוחם אור למפלצת, כך גם יקרה למחנה האור בפורום הזה. מואה-אה-אה -אה

Benjamin Turner

New member
יש../images/Emo45.gif

אנחנו ממש כמו הביצה משולחן הסדר: כמה שנאור מנסה לבשל אותנו (ליתר דיוק להכריח אותנו לנקות את הכלים שבישלנו בהם או במילים אחרות טיגנו בהם חביתה) אנחנו מתחזקים ומתרבים
יחי מחנה החושך!

NightElf

New member
יום אחד כולכם תראו את האור... ../images/Emo11.gif

בתנאי כמובן שתנקו את החלונות...

Jazz Singer

New member
היי בנקוק

יש מצב לקבל את העוזרת שלך לכמה שעות בשבוע הבא?

חמישה ימים בשבוע?!

לדעתי זה כבר לא מחנה האור ולא מחנה החושך, זו שבירת שיא מטורפת והצבת סטנדרטים חדשים לגמרי בפורום!

Benkok

New member
במחיר שאני משלם לה...גם את היית...

אני משלם לה 3,000 באהט לחודש (פלוס מינוס 330 ש"ח) והיא עושה גם עוד אקסטרות, למשל מחר אני נוסע לסין אז שמתי בבוקר את כל הבגדים שאני רוצה לקחת והיא גיהצה אותם וקיפלה ואפילו ארזה את התיק.... בעיקרון אני אמור לשלם לה 2,500 אבל החלטתי להעלות לה את המשכורת כי היא עושה עבודה טובה. זה אחד היתרונות בלגור בבנגקוק... העוזרת, המנקה של האוטו (השומר של הבניין עושה השלמת הכנסה בלילה, כל לילה)...איזה כיף זה לסוע לעבודה כל בוקר עם אוטו מבריק ולשלם על זה 55 ש"ח לחודש. הבריכה והחדר כושר בבניין... נראה לי שאני אפסיק עכשיו כדי שאנשים כאן לא יהרגו אותי כבר על ההתחלה...

ברוך הבא ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

וואו, מישהו מבנקוק עוד לא היה לנו. כפי שראית, עם כל מצטרף חדש הרוחות גועשות כאן בעניין הניקיון. בראיון שהמנהל השני עבר אף אחד לא עצר לשאול אם הוא פסיכופת ניקיון, וזה מה שיצא
. בכל אופן, אחרי שכל הצדדים כאן ירגעו מסוגיית האין עוזרת/יש עוזרת (אף פעם לא מפסיק להדהים אותי - מגיע בן אדם חדש, אומר שהוא לוליין מעופף, חי בשמורת צ'ירוקי אותנטית, יורק אש ומגדל נמרים בחצר האחורית - ומייד הגדודים גועשים בסקרנות: מה עם עוזרת
יש או אין
. מה שנקרא, סקרנות בריאה.) - אתה מוזמן לספר לנו עוד על עצמך (רק אם אתה רוצה
) מה אתה עושה במזרח
מה אתה הכי אוהב בזה
זה בטח אחרת לגמרי ממי שיוצא לשם לטיול ארוך.

Benkok

New member
../images/Emo6.gifכל אחד בוכה מאיפה שכואב לו...

אז כן, זה ממש שונה מטיול ארוך. בגדול שיגרה היא שיגרה, ולא משנה באיזה נוף היא מתרחשת. קמים בבוקר, עובדים כל היום, חוזרים בערב הביתה, א.ערב, מסאג' טוב, סרט טוב וחוזר חלילה... חוצמזה שהכל בתאילנדית... בכל מקרה, אני כרגע עדיין שכיר (עוד חודשיים למנאייק...), מנהל שיווק ומכירות בחברת תכשיטים ואביזרי אופנה (מייצרים בתאילנד ובסין ומוכרים ללקוחות בכל העולם) בתחילת אוגוסט, אם הכל יילך חלק אני אסיים את חלק ה"שכיר" בשלב זה של חיי הקצרים (אני אהיה בן 26 בסוף אוגוסט) ואתחיל פרק חדש בתור עצמאי. 3 שנים למדנו, נהנינו וצברנו נסיון, עכשיו הגיע הזמן לקפוץ למים. מה אני הכי אוהב בבנגקוק? את הקלות הבלתי נסבלת של הקיום. נכון, עדיין צריך לשלם חשבון חשמל, מים וטלפון, אבל נותנים לאופנוען בכניסה לרחוב את כל החשבונות ואת הכסף והוא משלם את הכל ושם את הקבלות בתא דואר. נכון, עדיין צריך לעשות קניות בסופר פעמיים בשבוע, אבל שתי עגלות מפוצצות עולות כמו שקית ממוצעת בארץ. נכון, רחוקים מהבית וכל ביקור עולה המון כסף וזמן, אבל אפשר לקפוץ בסופשבוע לקוסמוי או פוקט...תנסי לטוס שעה מתל אביב...המקסימום שתגיעי אליו יהיה אילת או קפריסין... בקיצור, כמו לכל מקום בעולם גם לבנגקוק יש יתרונות ויש חסרונות. אם שמים אותם זה מול זה, מבינים מה אני עושה כאן כבר 3 שנים...

SPnage

New member
אוי אוי

אתה חייב לתאר לנו את כל זה דוקא עכשיו, כמתחילים ללמוד למבחנים? אני כבר שבועות מנסה ללמוד ולשכוח שאני מצטרף אליך בקרוב (אבל לזמן קצר).

קובי2003

New member
בקיצור בוא נדבר עסקים .....

אני בשלבים של פתיחת חברה ליבוא נעלים לילדים מסין . אתה מתעסק עם זה ? אתה יודע סינית ?

למעלה