איש השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo150.gif איש השבוע

איש השבוע הוא אני! כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול, זה הזמן אני מבטיח שאענה על הכל

עומר XD

New member
טוב אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שירים אהובים של אפרת: אפרת גוש - הסליחה ואני - אה אה אה אהבה -
מאכל אהוב?
מסעדה אהובה ומוכרת?
קליפ אהוב של אפרת?
אמן שאתה הכי אוהב אחרי אפרת:
בעל חיים אהוב?
קבוצת כדורגל שאתה אוהד עולמית:
תן 5 דברים שאתה רוצה להספיק לעשות בחיים:
תן 2 דברים שבחיים לא תעשה גם אם ישלמו לך:
כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך? מעניין אותי
אני חושב שזהו, אני אשאיר עוד כמה לאנשים..

אריה31

Member
מנהל
אחלה שאלות עומר, תודה../images/Emo13.gif

שירים אהובים של אפרת (לפי הסדר): אפרת גוש - פעם בחיים, טוב לבד, תמיד כשאתה בא, מועדון ריקודים הסליחה ואני - קור אחרון, לא שרע לי, כמו שזה היה, הסליחה ואני, לראות את האור, יהיה פה דם אה אה אה אהבה - אה אה אה, מצעד הגאווה, בום טראח מאכל אהוב? אורז מסעדה אהובה ומוכרת? "מיתוס" - מסעדה בשרית בבית אסיה ברחוב שאול המלך בתל אביב קליפ אהוב של אפרת? לראות את האור אמן שאתה הכי אוהב אחרי אפרת: אילנית (לפני אפרת, סורי
) בעל חיים אהוב? סוס קבוצת כדורגל שאתה אוהד עולמית: ארסנל תן 5 דברים שאתה רוצה להספיק לעשות בחיים: 1. להתחתן, 2. ללדת ילדים, 3. לפתח אינטואיציה גבוהה, 4. להבין את משמעות היקום, 5. להגיע לשלווה פנימית תן 2 דברים שבחיים לא תעשה גם אם ישלמו לך: 1. לפגוע במישהו, 2. לעשן סמים כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך? נדמה לי 84 או 80 (5 יחידות)

בר דותן

New member
כמה שאלותP:

נשוי? ילדים? עם לא.. אז .. נימצא במערכת יחסים ? פייסבוק? איך הגעתה לניהול? איךל שמעתה על אפרת פעם ראשונה? מה גרם לך להיתאהב באפרת ? מאיפה כל הידע על אפםשרת? כמה זמן לקח להשיג אותו .. ? (אגב אני משתדל לקיים את מה שהבטחתי ולחזוןר לפעילות מלאה בפורום מקווה ששיפם לב לזה)

אריה31

Member
מנהל
עונה לבר

נשוי? רווק ילדים? אין עם לא.. אז .. נימצא במערכת יחסים ? לא פייסבוק? arie livnat איך הגעתה לניהול? לפני כ-9 חודשים התחלתי לכתוב בקומונה של עומר ודיברנו על זה שאין פורום, אז פניתי לתפוז שיפתחו את הפורום מחדש ואני אשמח לנהל אותו ואז הבנתי שהם באמת רצו לעשות את זה, רק חיפשו מישהו שינהל
איךל שמעתה על אפרת פעם ראשונה? אני מתעניין מאוד במוזיקה ישראלית ושמעתי עליה מההתחלה כמו כל אומן. אני זוכר שחשבתי ש"ג'ורג'יה" זה שיר מיוחד מה גרם לך להיתאהב באפרת? אהבתי אותה מהתחלה, אבל באוגוסט 2009 יצא לי לראות אותה יום אחר יום וגם לנהל איתה שיחות קלילות ואז בעצם התחילה ההתאהבות
מאיפה כל הידע על אפרת? כמה זמן לקח להשיג אותו .. ? אני מתעניין בה מתחילת דרכה (אגב אני משתדל לקיים את מה שהבטחתי ולחזוןר לפעילות מלאה בפורום מקווה ששיפם לב לזה) - אני שמח על זה

ednaye10

New member
שאלות לאריה../images/Emo13.gif

ראיתי בפייסבוק שהחלפת את השם משפחה שלך לליבנת.מה גרם לך לעשות את זה והאם זאת הייתה בחירה שלך?
סיפרת לי פעם שגדלת בבית דתי.איזה מצוות אתה עדיין מקיים אם בכלל?
האם אתה מתפלל בבית כנסת בחגים או בחיי היום יום?
איזה שלוש משאלות היית מבקש אם היה בא אלייך
זהב?
האם אתה מרוצה מהמקצוע שלך כעיתונאי?
אם היית יכול לבחור מקצוע אחר איזה מקצוע היית בוחר?
האם אתה משחק במשחקי מחשב לפעמים?
איזה ספר שקראת בעבר השאיר בך זכרון מתוק?
כמה דיסקים בערך יש לך בבית?
האם הצבעת לליאם מהאח הגדול באחת התוכניות?
האם היה לך פעם שיער ארוך?
מה המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם ליום ההולדת?

ednaye10

New member
מסתבר שלא...תסתכל בפרופיל בפייסבוק

רשום שם משפחה קודם:קלופמן.

אריה31

Member
מנהל
אחלה שאלות עדנה../images/Emo13.gif

ראיתי בפייסבוק שהחלפת את השם משפחה שלך לליבנת.מה גרם לך לעשות את זה והאם זאת הייתה בחירה שלך? החלפתי את שם המשפחה שלי כשהייתי בן 20. קלופמן תמיד הצטייר לי כשם נוקשה וסגור כזה, רציתי משהו יותר קליל ועדין שישקף אותי יותר. סיפרת לי פעם שגדלת בבית דתי.איזה מצוות אתה עדיין מקיים אם בכלל? אני עושה כל מה שאני מתחבר אליו או שקל לי לעשות. אני שומר כשרות, מניח תפילין כל יום, לפעמים אני מברך על האוכל לפני ואחרי וגם משתדל ליטול ידיים. שומר על רוב הצומות (צמתי ביום שישי, עשרה בטבת) האם אתה מתפלל בבית כנסת בחגים או בחיי היום יום? אני הולך לבית כנסת בכל ערב שבת ולעיתים גם בשבת בבוקר. בימי חול, אם אני מתעורר מוקדם, שזה קורה פעם בהרבה זמן, אני גם הולך איזה שלוש משאלות היית מבקש אם היה בא אלייך זהב? 1. שיהיה שלום ושלווה בכל העולם, 2. שאמצא אהבה גדולה מאוד, 3. שאתחבר לפנימיות שלי ברמה גבוהה מאוד האם אתה מרוצה מהמקצוע שלך כעיתונאי? מרוצה מאוד
אם היית יכול לבחור מקצוע אחר איזה מקצוע היית בוחר? משהו בתחום הרוחניות, משהו שאוכל לעזור לאנשים האם אתה משחק במשחקי מחשב לפעמים? לא איזה ספר שקראת בעבר השאיר בך זכרון מתוק? "אליפים" של אסתר שטרייט וורצל - רומנטיקה בשיאה ועוד בחיי פנימיה
כמה דיסקים בערך יש לך בבית? מקוריים, בין 150 ל-200 האם הצבעת לליאם מהאח הגדול באחת התוכניות? כן, אתמול, 3 פעמים (אולי זה מה שהשאיר אותה
) האם היה לך פעם שיער ארוך? לא, רק בינוני מה המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם ליום ההולדת? המתנה היחידה שעולה לי כרגע זה שתי חולצות שהביאה לי יעל ליום ההולדת האחרון

ednaye10

New member
תודה על התשובות../images/Emo13.gif

כמה זמן לקח לך להתרגל לשם המשפחה החדש?בזמן האחרון גם אני חשבתי להחליף שם משפחה למרות שאני יודעת שזה יותר מקובל אצל בחורה שיש לה שם משפחה אחר אחרי שהיא מתחתנת.אם אני אחליף עכשיו בטח כולם יחשבו שהתחתנתי וחוץ מזה אני חוששת שפתאום אני לא אתחבר לשורשים שלי ואני ארגיש שזאת לא אני.לכן אין לי אומץ לעשות את זה.אני די לא אוהבת את שם המשפחה שלי.אמא שלי החליפה שם משפחה אחרי שהיא התגרשה מאבא שלי ל"שקד".

אריה31

Member
מנהל
התרגלתי מהר מאוד

עד כמה שאני זוכר, זה היה לפני 21 שנה חח אגב החלפתי את השם ביום ההולדת של אבא שלי
פשוט הייתי ברגילה באותו שבוע למה את רוצה להחליף את שם המשפחה שלך? אגב מה השם? עיצה שלי: בע"ה את תתחתני וממילא יהיה לך שם משפחה חדש

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב ממתק אהוב בית\קפה מסעדה אהובה- תוספת אהובה על הפיצה טעם גלידה מועדף חווית ילדות שזכורה במיוחד אירוע שהשפיע עליך במיוחד מתי החלטת להיות פחות דתי ,מה גרם לזה ספר קצת על איזה ילד היית ומה במיוחד אהבת לעשות שהיית ילד- בתור תלמיד איזה היית ,מקצוע שמיוחד אהבת ומקצוע שלא אהבת- אם לא היית עיתנואי ספורט מה היית רוצה להיות- ואם הייתה לך אפשרות לאיזה היית מחליף- טיול אחרון שהיית- מקום אחרון שהיית ונהנת-

אריה31

Member
מנהל
תשובות ליעל../images/Emo13.gif

מאכל אהוב - אורז ממתק אהוב - במקום ממתק אני אומר עוגת גבינה בית\קפה מסעדה אהובה- מיתוס (הרחבתי בעניין בתשובה לעומר) תוספת אהובה על הפיצה - עגבניות טעם גלידה מועדף - וניל כמובן! חווית ילדות שזכורה במיוחד - בגיל 3 ההורים שלי קנו לי נעלי בית חדשות. כטיפוס סנטימנטלי שנקשר לדברים בכיתי שזרקו לי את נעלי הבית הקודמות עד שאבא שלי נאלץ לרדת לפח הזבל ולהחזיר אותן
אגב, גם היום, אני מזדהה לחלוטין עם התחושה שהיתה לי אז
אירוע שהשפיע עליך במיוחד - לא אירוע, אבל כתבה אחת מרתקת בעיתון "סופשבוע" של מעריב בגיל 18 גרמה לי להתחיל להתעניין בבת אחת במיסטיקה מתי החלטת להיות פחות דתי ,מה גרם לזה? זה תהליך הדרגתי שהחל ב-1996. הרגשתי שאני דתי בגלל הרגל ובגלל הסיבה ושזה לא בא מתוך הפנימיות שלי ספר קצת על איזה ילד היית ומה במיוחד אהבת לעשות שהיית ילד- ילד שקט, טוב, מופנם, חכם, מתעניין בהרבה תחומים. בתור ילד הייתי מכור לטלוויזיה - בחודשי הקיץ, אחותי (גדולה ממני ב-4 שנים) ואני דיקלמנו לפני השינה את כל התוכניות שיהיו למחרת בטי וי חחח. אהבתי מאוד מוזיקה ישראלית וספורט. גם שיחקתי בעצמי כתחביב את כל סוגי משחקי הכדור וגם צפיתי במשחקי כדורסל, כדורגל וטניס בתור תלמיד איזה היית ,מקצוע שמיוחד אהבת ומקצוע שלא אהבת- עד כיתה ח' הייתי אחד המצטיינים. ואז חלה ירידה שנעצרה רק בכיתה יב' אם לא היית עיתנואי ספורט מה היית רוצה להיות- ואם הייתה לך אפשרות לאיזה היית מחליף? אני רוצה מאוד לעסוק במשהו מתחום המיסטיקה, לעזור לאנשים, לרפא אולי טיול אחרון שהיית - אני לא כל כך טיפוס של טיולים, יותר של נופש, כל שנה אני נוסע לאילת מקום אחרון שהיית ונהנת- דייט עם הבחורה האחרונה בחיפה

ady18

Well-known member
ממשיכה עם עוד שאלות

איפה שרתת בצבא? חוץ מעבודה שלך כיום, בעבר עבדת בעבודה מרכזית אחרת או שישר בזה? איזה תוכנית אתה הכי אוהב ברדיו? מאיפה באה לך האהבה למצעדים? תוכנית רדיו שכבר לא קיימת ואהבת? שדרן ספורט אהוב עליך- מהי היא הכתבה הכי מיוחדת שכבתבת ואתה זוכר- כמה דיסקים יש לך- ואיזה דיסק הוא הכי נדיר? ואיזה דיסק הכי אוהב- יודע לנגן על משהו ואם לא היית רוצה ללמוד?

אריה31

Member
מנהל
ממשיך עם עוד תשובות

איפה שרתת בצבא? רוב השירות שלי היה במפקדת צריפין.הייתי מש"ק דת חוץ מעבודה שלך כיום, בעבר עבדת בעבודה מרכזית אחרת או שישר בזה? זו העבודה המרכזית היחידה שעבדתי בחיי. במהלך השנים היו לי עוד כמה דברים מהצד.לפני הצבא וקצת אחרי הצבא עבדתי בכמה עבודות מזדמנות איזה תוכנית אתה הכי אוהב ברדיו? מוזר,למרות שאני חובב רדיו,כיום אין תוכנית שממש עושה לי את זה. אני אוהב מאוד את "סוף שבוע עברי" ב-103. אני מקשיב פה ושם ל"המקור" בימי רביעי בגלגל"צ, ול"ציפורי לילה מתגעגעות" במוצ"ש בחצות בגלי צהל מאיפה באה לך האהבה למצעדים? בחנוכה 1978 כשהייתי בן 9 ושלושה חודשים "ילדיסקו" של שרי זכה במקום הראשון בפסטיבל שירי ילדים, אהבתי מאוד את השיר, אז אבא שלי סיפר לאחותי ולי שיש דבר כזה שנקרא מצעד פזמונים. אז האזנתי מתוך תקווה לשמוע את "ילדיסקו". התאהבתי במצעד לנצח
תוכנית רדיו שכבר לא קיימת ואהבת? "חדש חדיש ומחודש" עם שוש עטרי ז"ל ברשת ג' המיתולוגית בשנות ה-80' שדרן ספורט אהוב עליך- יורם ארבל מהי היא הכתבה הכי מיוחדת שכבתבת ואתה זוכר - ב-1 בדצמבר 1997 חשפתי אירוע מוזר שקרה שבועיים לפני כן במשחק בליגת הנשים בין רמת השרון לבני יהודה. 6 דקות לסיום מישהו באולם הגביה את הסל אליו קלעה בני יהודה ב-30 ס"מ!!! רמת השרון שניצחה בנקודה ספגה הפסד טכני ואני זכיתי בסקופ של הרבעון בעיתון "הארץ" וקיבלתי בונוס של 3000 שקל כמה דיסקים יש לך- מקוריים קרוב ל-200 ואיזה דיסק הוא הכי נדיר? אני לא ממש יודע איזה דיסקים נדירים ואלו לא, אבל יש לי הרבה דיסקים שלא הגיעו לארץ. את שלושת הדיסקים האחרונים של Alizee קנו לי חברים שביקרו בצרפת ואיזה דיסק הכי אוהב- The long play - Sandra משנת 1985 יודע לנגן על משהו ואם לא היית רוצה ללמוד? ניגנתי בילדותי תקופה קצרה במפוחית. הייתי שמח ללמוד על אורגן

Francine1

New member
שאלות לאריה ../images/Emo13.gif

סדרת ילדות אהובה - סרט טוב שראית לאחרונה - השיר הראשון של אפרת ששמעת - במה אתה עוסק כיום? [הבנתי שאתה עיתונאי.. איפה?] - בילוי אהוב בסופי שבוע - מוטו\משפט אהוב שאתה מאמין בו - תכונה טובה שאתה מוצא בעצמך ותכונה קצת פחות - יש לך אחים? מה אתה שומע יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? סגנון מוסיקה אהוב במיוחד (למרות שאני יכולה לנחש
) - איך בילית את הסופ"ש האחרון? מצטערת אם חזרתי טיפה על שאלות שהיו כאן
אמנם עברתי קצת כדי לראות אבל אולי פיספסתי כמה
שבוע מצוין!

אריה31

Member
מנהל
תשובות לעופרית../images/Emo13.gif

סדרת ילדות אהובה - סרט טוב שראית לאחרונה - השיר הראשון של אפרת ששמעת - ג'ורג'יה במה אתה עוסק כיום? [הבנתי שאתה עיתונאי.. איפה?] - אני עיתונאי ספורט ב"הארץ" כתבה שלי מאתמול בילוי אהוב בסופי שבוע - האזנה לסופשבוע עברי ב-103 אף אם מוטו\משפט אהוב שאתה מאמין בו - הכל לטובה תכונה טובה שאתה מוצא בעצמך ותכונה קצת פחות - תכונה טובה: רגישות, תכונה פחות טובה: פחדנות יש לך אחים? אחותי גדולה ממני ב-4 שנים, יש לה 5 בנות (מהממות, אחת אחת
), אחת מהן כבר נשואה+2 בנים. אחי צעיר ממני ב-6 שנים, יש לו ששה ילדים (גם חמודים מאוד) מה אתה שומע יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית, אבל לא בהבדל גדול סגנון מוסיקה אהוב במיוחד (למרות שאני יכולה לנחש ) - אני אתן לך לנחש
איך בילית את הסופ"ש האחרון? ישבתי כדרכי בתקופה האחרונה בבית לא חזרת כמעט על אף שאלה, נהנתי מאוד, תודה רבה
שבוע מצוין!

אריה31

Member
מנהל
שנות ה-80' יותר מדויק, יפה מאוד../images/Emo13.gif

אבל לא פחות גם פסטיבלים למבוגרים ולילדים משנות ה-70'

למעלה