אחלה שאלות עדנה../images/Emo13.gif
ראיתי בפייסבוק שהחלפת את השם משפחה שלך לליבנת.מה גרם לך לעשות את זה והאם זאת הייתה בחירה שלך? החלפתי את שם המשפחה שלי כשהייתי בן 20. קלופמן תמיד הצטייר לי כשם נוקשה וסגור כזה, רציתי משהו יותר קליל ועדין שישקף אותי יותר. סיפרת לי פעם שגדלת בבית דתי.איזה מצוות אתה עדיין מקיים אם בכלל? אני עושה כל מה שאני מתחבר אליו או שקל לי לעשות. אני שומר כשרות, מניח תפילין כל יום, לפעמים אני מברך על האוכל לפני ואחרי וגם משתדל ליטול ידיים. שומר על רוב הצומות (צמתי ביום שישי, עשרה בטבת) האם אתה מתפלל בבית כנסת בחגים או בחיי היום יום? אני הולך לבית כנסת בכל ערב שבת ולעיתים גם בשבת בבוקר. בימי חול, אם אני מתעורר מוקדם, שזה קורה פעם בהרבה זמן, אני גם הולך איזה שלוש משאלות היית מבקש אם היה בא אלייך זהב? 1. שיהיה שלום ושלווה בכל העולם, 2. שאמצא אהבה גדולה מאוד, 3. שאתחבר לפנימיות שלי ברמה גבוהה מאוד האם אתה מרוצה מהמקצוע שלך כעיתונאי? מרוצה מאוד
אם היית יכול לבחור מקצוע אחר איזה מקצוע היית בוחר? משהו בתחום הרוחניות, משהו שאוכל לעזור לאנשים האם אתה משחק במשחקי מחשב לפעמים? לא איזה ספר שקראת בעבר השאיר בך זכרון מתוק? "אליפים" של אסתר שטרייט וורצל - רומנטיקה בשיאה ועוד בחיי פנימיה
כמה דיסקים בערך יש לך בבית? מקוריים, בין 150 ל-200 האם הצבעת לליאם מהאח הגדול באחת התוכניות? כן, אתמול, 3 פעמים (אולי זה מה שהשאיר אותה
) האם היה לך פעם שיער ארוך? לא, רק בינוני מה המתנה הכי יפה שקיבלת אי פעם ליום ההולדת? המתנה היחידה שעולה לי כרגע זה שתי חולצות שהביאה לי יעל ליום ההולדת האחרון