אני במשרד לבד. לכמה שעות. וההזעקה התאכזרה אלי הבוקר. והמחשב הזה תיפש ולווילו קוראים ערבה בוקר זה רע.
A Alaithlos New member 29/7/04 #1 ../images/Emo15.gif אני במשרד לבד. לכמה שעות. וההזעקה התאכזרה אלי הבוקר. והמחשב הזה תיפש ולווילו קוראים ערבה בוקר זה רע.
../images/Emo15.gif אני במשרד לבד. לכמה שעות. וההזעקה התאכזרה אלי הבוקר. והמחשב הזה תיפש ולווילו קוראים ערבה בוקר זה רע.
B buffgirl New member 29/7/04 #8 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| דר דר, הכל יהיה בסדר לאבּ. חפיף. בדרך כלל לא מסתכלים על המשמעות של השמות.
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| דר דר, הכל יהיה בסדר לאבּ. חפיף. בדרך כלל לא מסתכלים על המשמעות של השמות.
I invAsion New member 29/7/04 #4 ואני חשבתי שאני איטי.. ../images/Emo179.gif שלקח לי זמן להבין מה טארה קוראת בספר, ולמה היא שרה פליינג ווית' מיי ממורי. :X
ואני חשבתי שאני איטי.. ../images/Emo179.gif שלקח לי זמן להבין מה טארה קוראת בספר, ולמה היא שרה פליינג ווית' מיי ממורי. :X
A Alaithlos New member 29/7/04 #5 המממ..../images/Emo15.gif אבל.. אני רק ראיתי את זה עכשיו! כלומר, לפני שבוע. ושלך הרבה יותר ברור משלי! שלך זה פשוט כתוב שם!
המממ..../images/Emo15.gif אבל.. אני רק ראיתי את זה עכשיו! כלומר, לפני שבוע. ושלך הרבה יותר ברור משלי! שלך זה פשוט כתוב שם!