תשוקות זאת הסידרה הכי פצצתית בעולם וחוץ מזה מה המצב?
ל לודאית17 New member 25/3/04 #1 ../images/Emo15.gif תשוקות זאת הסידרה הכי פצצתית בעולם וחוץ מזה מה המצב?
P python 4 New member 25/3/04 #3 לא משהו. המצב. והסדרה. ונצל"ש - רעות!!!! שיניתי לכבודך את החתימה שלי:
P Principesa Reut New member 25/3/04 #4 יוווווווווווווו../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif יו, אני מתרגשת אני הולכת לשנות גם
ג גייסון קוק לנצח New member 25/3/04 #6 ירון זה לא פר גרמת לי לקנא למה החלפת את החתימה הפצצית שהייתה לך קודמת את יודע מה נשלל ממך כרטיס המועדון
ירון זה לא פר גרמת לי לקנא למה החלפת את החתימה הפצצית שהייתה לך קודמת את יודע מה נשלל ממך כרטיס המועדון
P python 4 New member 26/3/04 #7 לאאאאאאאאאאא נוֹי! את לא יכולה לעשות לי את זה! די. חוץ מזה שיש לי חברות של כבוד במועדון!
P Principesa Reut New member 25/3/04 #5 הכל טוב, הכל טוב../images/Emo70.gif ברוכה הבאה לא אמרת לנו איך קוראים לך ... אבל לפני הכל - שתי לך על חשבון ה ... הוא טעים טעים...
הכל טוב, הכל טוב../images/Emo70.gif ברוכה הבאה לא אמרת לנו איך קוראים לך ... אבל לפני הכל - שתי לך על חשבון ה ... הוא טעים טעים...
D dark warrior New member 27/3/04 #12 ולא לשכוח על חשבון ה חחחח מעכשיו אני קורא לבאו בשם מיסטר 2004 כי זה הדבר היחיד שלא משתנה בחתימות שלו
נ נרקיסטית New member 26/3/04 #9 הסידרה נחמדה... והיא איטית מידי ויש שם שחקנית שמאווד מעצבנת אותי... תרזה. אממ וחוץ מזה הכל בסדר שיהיה לכולנו סוף שבוע נחמד ושקט.
הסידרה נחמדה... והיא איטית מידי ויש שם שחקנית שמאווד מעצבנת אותי... תרזה. אממ וחוץ מזה הכל בסדר שיהיה לכולנו סוף שבוע נחמד ושקט.