Chiposhit2

New member
../images/Emo15.gif

וזה שב זה חזר! מי ציפה לכך? איזו הפתעה! לא ממש טובה... עד שתפקדתי, בקושי אך תפקדתי היא חזרה... וזה איתה... אומנם לא באותה הרמה אך זה שם! זה קיים! זה חי ונושם יחד איתה... אינני יכולה להתרכז... שוב כמו לפני תקופה... המחברות מתמלאות בקשקושים היו געגועים גדולים וקטנים חלפו וחזרו חלקם אפילו נעלמו תקופה כזו שלא לכתוב... ופתאום דפים על דפים מתמלאים בשניות פתאום בבת אחת הכל התפוצץ! והתפרץ! זה זועק לעזרה! קשה לי! שוב סערת רגשות בוערת בתוכי! וזה שורף! זה אוכל אותי מבפנים! וזה איננו נותן לי לתפקד, ולהנות! זה בנוסף לשאר הצרות שחיות ונושמות שם בפנים ומחכות לרגע ההתפרצות. ואיך זה עבר? מהר ולאט לאט ומהר וכל יום המחשבות והגעגועים הסיפורים התמונות הזיכרונות ופתאום היא פה וזה לא נקלט נראה כאילו כלל לא עזבה ואיך יתכן? שתקופה כזו עברה בלי ששמתי לב? נראה כאילו החיים נעצרו לתקופה מסויימת! כאילו בלעדיה זה אחרת הייתי מישהי אחרת ואיך כל הימים שעברו בבת אחת נראה שנעלמו! משהו אחר ואני לא מאמינה וזה חוזר! וזה מתקיף שוב! מכל כיוון זה חובט! זה לא מרחם! אי אפשר לנסות להשתלט! והיה טוב שנסעה, הייתה התרחקות טובה זה שיפר את המצב בינינו זה קירב את לבבותינו... אבל זה קיים גיליתי זאת שוב איך בבת אחת זה מתקיף בלי שום התראה מראש זה חזק ומתחזק ואינני אוהבת זאת מפחדת לאבד את השליטה בשנית מפחדת שיתגבר הספיק לי לסבול שנה שלמה בגללה... אינני מסוגלת לעבור זאת שוב! אולי עדיף לנתק את הקשר, אך לדבר להוציא הכל ושתדע! אולי אפילו תבין כמה שזה קשה עוד אחרי כל מה שעברתי... אך אינני יכולה להיות בחברתה איננה יודעת כמה קשה לי כשלידה כשסוד גדול זה קורע מבפנים ואינני מבינה מהי הסיבה אפילו את הבעיה אינני מבינה... זאת לא אהבה, אך משהו שם קיים אינני מציחה להבין ולכן גם לא לפתור... מה זה? הנני שואלת! מישהו מוכן לבוא ולהסביר? ואף אחד לא יבין... ואני בעצמי אינני מצליחה להבין מה קורה פה? אולי עדיף לברוח לתקופה מסויימת להתרחק בשנית לתת לזה להרגע בתקווה....

אנושית~

New member
היי חיפושית

מהכתיבה שלך ת,נשמעת מאוד לחוצה ומבולבלת רוצה להגיב לך ..אבל קשה להבין ת,התוכן אולי תפרטי קצת יותר על כל מקרה מאחלת לך שההרגשה הזו תחלוף מהר

למעלה