../images/Emo15.gif

היו לי הרבה מילים עלייך, עלייך שעשית אותי כמו שאני. מעצבת דמויות שכמותך. את כמעט הכל, אבל את בעיקר הולכת. ככה אני זוכרת אותך, מסתובבת לאחור והולכת, לוקחת יחד איתך צדדים שלא הספקת להכיר לי. להכיר לי בך, להכיר לך בי. חשוך עכשיו ברחוב שלך, החלון שלך פתוח, כמו תמיד בשעת השקיעה, את אוהבת להרגיש את השמש רגע לפני שהיא נעלמת לך בים. מלטפת ליטוף אחרון, עושה טובה שבכלל באה. כמעט כמוך. כמוך וכמו הביקורים שלך. שנהיים קצרים מפעם לפעם. בקיץ את אמורה להיות איתי יותר. אבל את שם עכשיו, בדירה חשוכה, מוארת באור אחרון של יום. במרחק נגיעה מכל מה שאי פעם היה לי. במרחק בין הרכב שלי לפתח ביתך, במרחק הזה, זרוקים החיים שלי. פיסות אחר פיסות בונות דרכים נפרדות לדרך שלך ושלי. את המרחק הזה עשיתי יותר מפעם אחת. דילגתי מדרגות, לקחתי תנופה, וזאת רק בכדי לקצר את הדרך אלייך. חיים חשוכים חסרי תכלית ומשמעות. זה מה שהשארת בלכתך. עושה טובה לרגעי חסד ארורים שפעם אחר פעם מרסקים חצאי נשמות. בוקר מחר. הכל יראה טוב יותר באור חדש. משהו בך יעלם בקרני השמש. בין טיסה לטיסה אני אחשוב עלייך, כששוב אראה את השמש מול עיניי וענן יעטוף את כל מה שלא את. את שוב הולכת. משאירה אחרייך שובלים של כמעטים. מתקמטת בין בהירות לאפלה. נחה במקומך הטבעי. נושמת. לא נושמת. נרגעת את כמעט הכל. את בעיקר הולכת.

המילים שלך העבירו בי צמרמורת

כתבת כל כך כנה... כל כך הרבה רגש יצקת לכל אות ואות... "את בעיקר הולכת"... המשפט הזה מוכר לי מקרוב.... אין לי מילות עידוד שלרוב לא ממש מעודדות.. פשוט ריגשת אותי מאוד!! תודה.. והמשך ימים נפלאים ומלאי קסם וטוב

פאמקי

New member
כל כך יפה...

וכך כל כך עצוב. כתיבתך מרגשת, מלטפת, מוחשית ונעימה. שונה מכאב הפרידה.

מאחלת לך אהבה גדולה ../images/Emo24.gif

אהבה מעניקה ברורה ונשארת... כתבת מקסים, יפה ופשוט וממקום של פרידה כואבת ועושה רושם של משחרר ומקבל... מאחלת שאת החלל תמלא משהי מתאימה וראויה.

אכן..

כתוב מדהים, מקסים מרגש!! אהבתי מאוד! אבל למה הנושא הוא
?? אני מאחלת לך יקירה שתבוא האחת שתשאר! והיא תבוא! יום מוצלח!

למעלה