TOP 10 וראש 1..

../images/Emo15.gifTOP 10 וראש 1..

צ'מעו, כבר יותר מחודש מתנוסס לו בעיתון "ראש 1" המדור האהוב (עלי) TOP 10 שזה בעצם מצעד שמדי שבוע אנחנו, הקוראים, מדרגים את התוכניות, הלהקות, הזמרים והכוכבים האהובים עלינו. אני, אישית, כל שבוע כותבת דירוג שכמובן כמובן ב"כוכבת" מתנוססת לה בגאווה "אלקסיס בלדל" וב"תוכנית טלוויזיה" "בנות גילמור". לפני שבועיים בערך גם הייתי כותבת ב"הכי שווה שער" "בנות גילמור" אבל התאהבתי בג'ייסון ביגס ואני ממש אבל ממש רוצה שיהיה לו שער בראש 1.. אז עד שהוא יחלוף..
בכל מקרה, השבוע, עמוד 66, תדרגו! בנות גילמור ירדה למקום 7

אני שמרתי את העיתון שלך משבוע

שעבר כי היית בקורס מד"צים. אז שתינו נוכל לשלוח ביחד לבנות גילמור

frikin shin

New member
אם מדברים על ראש1 תראו מה

היה כתוב: בשורות לא טובות: רשת "דבליו.בי" החליטה לבטל את סדרת הבת התכוננת של בנות גילמור, שבה אמור לככב מיילו ונטימילייה (ג'ס). הסיבה לביטול- כסף. על פי התסריט, הסדרה אמורה הייתה להיות מצולמת בקליפורניה, שם ג'ס היה צריך להתאחד עם אביו המנוכר, אך עלות ההפקה הייתה יקרה מדי עבור הרשת. "אחרי ניתו מעמיר החלטנו שעלויות ההפקה של סדרה כה יומרנית, שמצולמת כולה בקליפורניה, הן פשוט גבוהות מדי", הסביר ידיד המדור, ג'ורדן לוין, נשיא חטיבת הבידור של הרשת. מצד שני, לא צריך להתבאס. עקב ביטול דמומותו של ג'ס עשויה לחזור בקרוב לבנות גילמור. איך קוראים לסידרת בת של בנות גילמור? ספין אוף או משהו?

blue dragonfly

New member
אינדיד אינדיד../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

אבל אם ג'ס יחזור זה טוף
ולפני שלושה גליונות (בערך) של ראש 1 היה כתוב שלורליי ורורי בצמרת ואפילו שמו תמונה

פוי מזרחית פוי!

(בעע מנהלת שמעבירה נושא זה רע!) אבל תראי, אנחנו יכולים להשפיע
תחשבי על זה, אם כל מי ש.. יכול.. ידרג את בנות גילמור מקום ראשון כולם יהיו כזה "מה זה בנות גילמור בכלל?" ואז הם יראו את זה, ויכירו, ויתאהבו, ויתווספו לנו עוד אוהבי בנות גילמור לארץ
*מפנטזת בשלישית*

PURPLE CHICKEN

New member
איי נואו.../images/Emo9.gif

אפילו שלחתי להם פעם אחת את הדירוג הזה.
כמובן שהצבעתי לבנות גילמור, ג'יש.

blue dragonfly

New member
נו באמת....

מה זאת אומרת "מה זה בנות גילמור בכלל"?
כמעט כל מי שאני מכירה רואה את זה
זה שלא מדרגים את זה למקום הראשון באיזה מדור באיזה עיתון נוער, זה לא אומר כלום
אולי אין להם כוח....

PURPLE CHICKEN

New member
ארמ...

אני לא יודעת, אולי אצלך יש לאנשים טעם טוב, אבל אני מכירה... זאת אומרת, מהחברים שלי וסטאף, יש רק איזה 3-5 ילדים שרואים את זה.
שמעו על זה, בטח, אני שם (
), אבל הם לא צופים בבאג או אוהבים אותה באופן מיוחד.
אז לא יודעת, בסביבה שלי לפחות באג לא סדרה מבוקשת.

אתמול,

היו אצלי 21 אלף ילדים (פלוס מינוס ככה), ואחד מהם אמר, ואני מצטטת, "בנות גילמור שולטות." סוף ציטוט. אני בספק בקשר לשאלה הרת הגורל, האם זה היה בציניות או שמא לא o_O

Sweet Misery

New member
../images/Emo12.gif

ספין-אוף משמעותו סידרת בת, זה לא שם הסידרה. שם הסידרה נועד להיות Windward Circle. לפחות הם יודעים איך לאיית את השם שלו.

Sweet Misery

New member
לא כזה מצחיק. ../images/Emo8.gif

השם הזה גם סמלי (מוטיב המילה מעגל) וגם הוא שם של איזור מרכזי בוניס, קליפורניה, שם הייתה אמורה להתרחש הסידרה.

למעלה