... The Corrs - Skins For ICQ

../images/Emo15.gif... The Corrs - Skins For ICQ

אנשים מצאתי סקינים נחמדים של הקורס... של אנדריאה ושל כולם... בלינק השני תיכנסו לדברים להורדה... תיהנו... ביי...

../images/Emo15.gifאין לי בכלל ICQ ...

לא סובלת את התוכנה הזו... אבל מומלץ לנסות להוריד למי שיש את התוכנה... ותמונה קצת מוזרה של אנדריאה... התמונה צולמה בתוכנית בוקר כלשהי שהם הופיעו... צולם מאחורי הקלעים... : ) ביי...

AndreaCorr ©

New member
איי סי קיו שולט!! ../images/Emo168.gif

התוכנה הכי שווה שהומצאה אי פעם...! (טוב נו..אני שרון ואני מכורה.) ו....אני מזמן טענתי שיש לה ולאחיות שלה קטעים שהן פשוט מתאפרות יותררר מדי! ע"ע
אבל זה רק לפעמים !!!

../images/Emo15.gifשאלה ...

אלה התמונות באתר שלהם משהו עם ROKCS לא? נראה לי... כי גם אתהתמונה ששמת ראיתי שם... : ) איי סי קיו =
( נסקלת ב-
ע"י שרון ) ביי...

AndreaCorr ©

New member
thecorrsrocks.com ../images/Emo168.gif

אתר מצויין אבל התונה שלי לא משם כי על כל תמונה משם יש את הכתובת של האתר. חחחחח התקדמנו? היסקלות ע"י
? רק אל תזרקי עליי
...

AndreaCorr ©

New member
צודקת..צודקת. ../images/Emo168.gif

ואפילו שכתבתי ת´הודעה, הזכרתי לעצמי שזה יו-קיי ולא קום... ובסוף שכחתי

יעלוש...

החלטתי לבוא לבקר אותך בפורום הזה.... נחמד! המנהלת היא מהרצליה את יודעת...
עדי XXX

../images/Emo15.gifהבהרה חשובה...

כשאני אומרת * נסקלת * זאת אומרת שאת שרון סוקלת אותי ולא להיפך... משרד הבריאות קובע כי ההסקלות מזיקה לבריאות
ומשהו יפה שהכנתי:
מקווה שהצלחתי... חג שמח לכולכם... ביי...

mprb

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ה נקעתי מצחוק........... מאפייה.......

AndreaCorr ©

New member
חחחחחחח כמה דברים לקרין ../images/Emo168.gif

א. אני ל-א מפגרת... אני יודעת מה ההבדל בין נסקלת וסוקלת. אני נסקל אני סוקל אני נסקלת אני סוקלת אתה נסקל אתה סוקל את נסקלת את סוקלת הוא נסקל הוא סוקל היא נסקלת היא סוקלת וזה היה שיעור ללשון מפי שרון מגן
על הפועל "לרגום באבנים". ב. באמת יפהפה כל הסופגניות האלה. יצירת אומנות! ג. כשאת כותבת הודעה יש לך למטה "תצוגה מקדימה, use it

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחה...

אני שמחה שאני קורעת אותך... להביא את הסלוטייפ עכשיו או אחר כך?
ואגב שרון... בתור אחת עם 97 בבגרות בלשון (
), הפתעת אותי , יש לי הרבה מה ללמוד ממך!!!
ביי...

forgiven dreams

New member
זה היה...

לפני החזרות להופעה שלהם ב- ITV Celebrity ב-15.12.2000 , הבנות השתעשעו להן בחדר ההלבשה

למעלה