Pink Floyd-The Wall Live

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif Pink Floyd-The Wall Live

היי לכם, הסתכלתי בגלריות אצלכם בקטגורייה של אלבומים שכחתם מהדיסק הכפול שיצא מהסיבוב הופעות של The Wall ב-1980-81 , יצא על דיסק כפול ובמהדורה מיוחדת של ספר עם 2 הדיסקים בתוכו ( לי יש אותו... ) ... הופעה מעולה - מומלץ מאוד הספר במהדורה מיוחדת בתמונה

קודם כל, ברוך הבא.

אח"כ, אני מאמין שאפשר להעלות קבצים לגלריה, אז בבקשה - עדכן אותה. ההופעה הזאת היא באמת מעולה. רק חבל שאין גרסת וידאו שלה. מצד שני, יש את ווטרס בברלין, שאני מאמין שהוא העתיק חלק גדול מהאפקטים והויזואליזציה שהיו בהופעות המקוריות. מישהו יכול לחשוף קצת בעניין?

שלום Angel ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו..
אתה צודק כמובן: Is there Anybody Out There לא נכנס לדיסקוגרפיה כי אף אחד לא העלה את פרטיו עד עתה. אך עכשיו, כשאתה איתנו, אני בטוחה שתוכל לספק לנו את הפרטים המלאים: שמות השירים, מי כתב ומי הסולן, וכן תאריך יציאת האלבום - וכך נוכל להשלים את הדיסקוגרפיה של אלבומי הלהקה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחח אני בת...

הייתה לי הרגשה שפספסו קצת בפרטים ולכן הוא לא בדיסקוגרפיה... בתיקווה שכל ההודעה תהיה פה, כי היא קצת ארוכה...
אז קצת פרטים...
שמות השירים - CD1 MC:ATMOS IN THE FLESH ANOTHER BRICK IN THE WALL-PART1 THE HAPPIEST DAYS OF OUR LIVES ANOTHERE BRICK IN THE WALL-PART2 MOTHER GOODBYE BLUE SKY EMPTY SPACES WHAT SHALL WE DO NOW YOUNG LUST ONE OF MY TURNS DON'T LEAVE ME NOW ANOTHER BRICK IN THE WALL-PART3 THE LAST FEW BRICKS GOODBYE CRUEL WORLD CD2 HEY YOU IS THERE ANYBODY OUT THERE NOBODY HOME VERA BRING THE BOYS BACK HOME
*| COMFORTABLY NUMB
THE SHOW MUST GO ON MC:ATMOS IN THE FLESH RUN LIKE HELL WAITING FOR THE WORMS STOP THE TRIAL OUTSIDE THE WALL הדיסק שבו מוקלטת הופעה מהסיבוב של THE WALL ב-1980-81 יצא בשנת 2000 במהדורה מיוחדת גם הדיסק הכפול וגם ספר מיוחד עם פרטים על מקום המופע, איך ערכו את הכל, התפאורה המיוחדת, איך עיצבו את הבמה וכמובן מכיל בתוכו את 2 הדיסקים של ההופעה. לא נראה לי שעדיין אפשר לקנות את הספר ( יש לי אותו... ) כי הוא היה במהדורה מיוחדת, אבל אפשר לרכוש את הדיסק הכפול. סימנתי במיוחד את המודגשים שמומלץ לשמוע אותם בלייב.

קרין....

את מוזמנת לתת לי
בראש.
ותודה על פרטי האלבום. אני אעלה אותם לדיסקוגרפיה. רק, מה זה MC:ATMOS. האם זה קטעי קריינות?

הפטיש מתייחס גם אלי

אין לי שמץ של מושג לגבי האטמוס הזה. בעיקרון שומעים את הסדרן או משהו שאומר דברים כמו נא לכבות פלאפונים, אבל אני לא יודע איך השם קשור לזה.

פלאפונים? ב-1980?

ואולי "אטמוס" זה קיצור של "אטמוספירה"? יעני, אווירה...

FloyDviR

New member
לגבי אטמוס...

אולי באמת זה אטמוספירה
הקריין מכניס את הקהל לאוירה של ההופעה, נותן להם כמה הוראות חשובות כמו בלי פלאשים של מצלמות וזיקוקים וכל מיני דברים כאלה... הנה מה בדיוק שהוא אומר: Good evening. Good evening ladies and gentlemen and welcome to Earl's Court. My name is Gary Yudman and we are going to have a great show this evening. The band is backstage and will be ready to go in just a few minutes. Before the show begins the house management would like to request just a few things. First, please no fireworks. Also, no flash cameras. And any unauthorized audio or video equipment found being used may be confiscated. So please save yourself a lot of hassle. Well I think the band is almost ready to go now. No, no. Not quite yet. One thing I would like to point out. Upon completion of the show tonight - ואז מתחיל אין דה פלאש הנהדר

trancelover

New member
חחחחח איזה קטע חזק זה !!

הקריין "מדבר" אל הקהל בא להתחיל מושך עוד קצת את הקהל ואז פינקפלויד קוטעים אותו כזה וכל הקהל נכנס לטירופ ראשון אגב ATMOS זה אומן בןזונה שוודי יש לו כמה טרקים חזקים ביותר סתם הזכרתם אטמוס אני מת עליו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמוכנה עם הפטיש לראש...

הבחורצ'יק למעלה צדק למרות שנהיה דיון מעמיק על פלאפונים ב-1980 חחחחחחחחחח...
אכן זה הקטע לפני ההופעה, הקריין מנסה לחמם את הקהל ולהכניס לאווירה, הם קוטעים אותו באמצע - קטע ענק...

למעלה