נ נירהמ1 New member 24/11/03 #4 שרוני - איזה חיפושיות יפהפיות../images/Emo9.gif מה השם של החיפושית הראשונה? את שמה של השניה אני יודעת. קוראים לה בעברית "מושית" - או מה שהיה פעם "פרת משה רבנו". האם זו היד שלך שמחזיקה את חיפו שלנו?
שרוני - איזה חיפושיות יפהפיות../images/Emo9.gif מה השם של החיפושית הראשונה? את שמה של השניה אני יודעת. קוראים לה בעברית "מושית" - או מה שהיה פעם "פרת משה רבנו". האם זו היד שלך שמחזיקה את חיפו שלנו?
ח חיפושית222 New member 24/11/03 #5 אני שומרת על זכות השתיקה ../images/Emo98.gif אם מישהו מרים אותי זה עסק שלי בלבד
נ נירהמ1 New member 24/11/03 #6 חיפושיתי...../images/Emo39.gif למה במקום "לשמור על זכות השתיקה" את לא עונה על השאלה שלי איזו חיפושית היא הראשונה. שתי החיפושיות יפהפיות, אבל אני יודעת רק את שמה של השניה. מסכימה איתך ש"אם מישהו מרים אותך זה עסק שלך בלבד".
חיפושיתי...../images/Emo39.gif למה במקום "לשמור על זכות השתיקה" את לא עונה על השאלה שלי איזו חיפושית היא הראשונה. שתי החיפושיות יפהפיות, אבל אני יודעת רק את שמה של השניה. מסכימה איתך ש"אם מישהו מרים אותך זה עסק שלך בלבד".
נ נירהמ1 New member 24/11/03 #8 חחח - במבט שני כן ראיתי...../images/Emo39.gif חחחח - מה לעשות יש לי ראיה סלקטיבית (יש לי פזילה סמויה בעין אחת). ולמה את לא עונה על השאלה ששאלתי, הא? השאלה היתה: מה שמה של החיפושית הראשונה?
חחח - במבט שני כן ראיתי...../images/Emo39.gif חחחח - מה לעשות יש לי ראיה סלקטיבית (יש לי פזילה סמויה בעין אחת). ולמה את לא עונה על השאלה ששאלתי, הא? השאלה היתה: מה שמה של החיפושית הראשונה?
ח חיפושית222 New member 24/11/03 #9 אהההה זאת? זאת יבגניה, דודה של בן אחותי... אנחנו לא בקשרים טובים...
נ נירהמ1 New member 24/11/03 #10 את גדולה! ../images/Emo39.gif חחח - כן, היא ניראית כמו קרובת משפחה. חרגת אותי!
א אשת הדייג New member 25/11/03 #11 ../images/Emo124.gif../images/Emo127.gifחיפוווווווווווווווווווווו מתתי מצחוק פה מהתגובה שלך. ואני בכלל בעצבים עכשיו דופקת פה חבילת קרקרים פיקנטיים של אסם. שמישהו יעצור אותי
../images/Emo124.gif../images/Emo127.gifחיפוווווווווווווווווווווו מתתי מצחוק פה מהתגובה שלך. ואני בכלל בעצבים עכשיו דופקת פה חבילת קרקרים פיקנטיים של אסם. שמישהו יעצור אותי