החדשות

dht160

New member
ג´ס מקבל ספין אוף

אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב אנגלית כדי לתרגם ידיעה מאתר אמריקאי לחדושת טלויוזה שזה אומרים שג´ס מקבל סין אוף מ"בנות גילמור" אי סי קיו שלי: 177773199

לאנה

New member
אה...

אני חושבת שאני די טובה באנגלית, לא? אין לי איי.סי.קיו, אבל אני אשמח לקבל את הידיעה במסרים...

dht160

New member
ספין אוף זה סדרת בת. כמו ש

"אנ´גל" זאת סדרת בת של באפי

Sweet Misery

New member
בע.

יש עצומה למען השארת ג´ס בבאג. אם אתם בעד, לכו לאחד מהלינקים.

Sweet Misery

New member
יש אפשרות לשים את זה בטאג ליין?

אנחנו רוצים לצבור תאוצה. 400 חתימות ב-21 שעות!

../images/Emo15.gif../images/Emo56.gifהחדשות

פורום בנות גילמור השעה 18:49 והרי החדשות:
אוקיי אז זה דיי סופי.. ג´ס אכן מקבל ספין-אוף. מסכנה רורי.. עד שסופסוף היא מודה שהיא מאוהבת בילד הרע של סטארס הולו (והיחיד
), ג´ס, וזורקת את החבר שלה דין, היא הולכת לשבור את הלב שוב. מילו ונטימגליה, שמשחק את ג´ס, הולך לקבל ספין אוף משלו. סדרת טלוויזיה בת שעה. כמו בבנות גילמור, הבמאית של הסדרה, אמי שרמן-פלדינו (שהיא יהודיה דרך אגב) הולכת להיות אחראית על הפרויקט הזה. הסדרה תעסוק במערכת יחסים בין ג´ס לאביו. "בסיפור של ג´ס נראה על הקשר של ג´ס עם אבא שלו, שהוא בקושי מכיר, ואיך החיים שלו ישתנו אחרי התיכון (
מה זה אומר??? שאין בנות גילמור יותר?!?!)" אומרת אמי שרמן-פלדינו. "הז´אנר של הסדרה יהיה כמו בנות גילמור. מן דרמה קומית כזאת אבל יהיו הרבה חשיפות בסדרה.." את הדמות של אבא של ג´ס אנחנו נכיר בעונה השלישית. עכשיו, לדעתי, זה ממש יהרוס את בנות גילמור כל הקטע הזה... או שהם מתכננים להרוס את בנות גילמור?! בכל מקרה, הפורום שמור לנו, זה יהפוך להיות "בנות גילמור והספין אוף של ג´ס" חחחחח
אוי זה עצוב
אני חושבת (לא בטוחה
) שצ´אד מייקל מוריי עובד על סרט עכשיו, פרטים בהמשך.
ביום שלישי בארצות הברית ישודר הפרק ה-10 מהעונה השלישית שייקרא "That´ll Do Pig". תמונות וקטעים מהפרק תקבלו בהמשך השבוע. זה הכל,

../images/Emo4.gif

אין לי מושג מה העמדה שלי בנושא... זה טוב? זה לא טוב? זה שניצל
תנו לי לחשוב על זה קצת
ודרכאגב, אתם יודעים שצ´אדוש היה אמור לחזור לתפקיד אורח בעונה השלישית, ולא יכל בסוף, אז הוא כנראה יהיה בעונה הרביעית? (בהנחה מאוד מאוד hopeful שתהיה עונה רביעית, כמובן
)

למעלה