מגניב
.

0oYamo0

New member
אממ אני משרשרת את עצמי D:

לא ידעתי אם לפתוח הודעה חדשה.. אז אממ.. בגלל שזה דברים שלא קשורים לפורום, אני עוד לא קשורה, אז טדאםםם!!! - הנני ^^ חדשה :) ים, עוד 9 ימים בת 16 ^^,מושב נידח בצפון..אבל בקרוב עוברת לקריית אונו : ] זייהו.. מקווה שיש מקום קטנטן לקרצייה כמוני
P=

0oYamo0

New member
חחחח כמה זמן לקח לי לקלוט למה התכוונת XD

ושוב תודה [:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif חנוכה חנוכה חג נפלא כלכך <:{חפירה}

אעאעאעא כזה כיף. הכנו לביבות בבית, אכלנו. ואז כשהייתי מהמחשב אבא קורא לי "את לא רוצה לקבל דמי חנוכה??" ואני "כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" וירדתי ואני ואחשלי קיבלנו משהו סגור, עלינו לחדר מחשב ואז פתחנו, אלה היו מקלדות חדשות
ירדנו ואז הייתה שקית. אחשלי בחר ראשון ואז אני. קיבלנו סוף סוף MP3 נורמלי#^_#$^&#@&^#@ 2 ג'יגה. הוא אדום.
וקטןD::::::::::::::::: ואחרי זה אבא שואל אותי אם אני רוצה לבוא איתו לקנות את הספר (האריפוטר7
) ושמתי נעליים מהר ויאללה למכונית D: כרמיאל, קנינו את הספרים גם באנגלית וגם בעברית. ולאחשלי ספר כזה נחמד ולאמא משהו משעמם XD חזרנו הביתה, התקשרנו להפרד מסבתא רבא /: ואז עליתי מהר לחדר להתחיל לקרוא D: התחלתי ב8 וחצי והפסקתי ב10 וחצי. הגעתי לעמוד 107
אחשלי הפריע באמצע כשהוא מתלהב מהאמפישלוש XD לפחות הוא שם שירים. מה שאני לא >< מחר יש תור לרופא, שנינו הולכים.(כוסעמק צריך לקום ב7 וחצי) אז בטח כשנחכה אני אקח לו אוזנייה. אני מחנכת אותו למוזיקה טובה

../images/Emo15.gifמחנכת למוסיקה טובהXDDDDDDDDDDDDגג

יו איזה כיף לך! תתחדשיייDD: חנוכה שווה
.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif חנוכה כיף D: הוא שומע קווין, מה רע?../images/Emo3.gif

ושייגעצ
ובדרך גם מכ"ר ועכשיו אני מלמדת אותו גאנס XD חרשנו היום במכונית על האמפישלושים, שמענו ביחד באוזניות שלי כי שלו הספיקו כבר להתקלקל. (מוזר, שלי היה אמור להתקלקל קודם
)

למעלה