YaLdoNet 4 EveR
New member
../images/Emo15.gif../images/Emo124.gifאופי הפורום והפרק../images/Emo15.gif
כמו שאמרתי אנשים- אנחנו נכנסים למתכונת חדשה! *צופה ביתר חברי הפורום מתעלפים אחד-אחד*
ההודעה שיסומנו ברמקול יהיו הודעות כלליות על הפורום. ולענייננו.
הסקר- תוצאות והחלפת סקר. שאלת הסקר האחרון הייתה "איך אתם מעדיפים את הפורום?" האפשרויות, האחוזים, והתוצאות. חופשי. למי אכפת אם קוראים לזה "בנות גילמור"? אני אומר\ת מה שבא לי. (7 %) 3 מצביעים. בנות גילמור, ואך ורק בנות גילמור. הודעות בנושא אקטואליה וכו` אפשר למצוא במקום אחר, זה ממש לא לעניין. (7 %) 3 מצביעים. שהנושא העיקרי יהיה בנות גילמור ושיימחקו הודעות צ`אט, אבל שיישאר מקום להודעות קצת פחות באגיות וקצת יותר חברותיות. (64 %) 25 מצביעים. לא אכפת לי- אני כאן כי אני כאן. (20 %) 8 מצביעים. אחר. (0 %) 0 מצביעים. סה"כ קולות: 39.
אתם יודעים מה זה אומר? זה אומר שהפורום יישאר כמו שהוא עכשיו. שמרית ואני נעיף הודעות (שהיו פה ונמחקו) בסגנון: "היי מי פה?" או "היי מה המצב?" או "בואו לצ´אט.", אבל יישארו הודעות עם.. קצת יותר עומק.
שאלות על איך העברתם את החג (שלא היה) אתמול יישארו, וכן עוד מיני סוגים. אני שוב מבקשת, יש פה המון אנשים שמתעלמים לגמרי ממה שביקשנו. זה לא כיף למחוק לכם
בבקשה א-ל תכתבו הודעות צ´אט.
הפרק שלשום. כמה דברים טכניים לפני כן- שרשרנו את כל ההודעות שלכם לשרשור אחד בלבד. פתחתי אתמול ישר אחרי הפרק כותרת ראשית שנועדה שאליה תשרשרו את התגובות שלכם. שתדעו, אתם פתחתם לפחות 7 הודעות חדשות נוספות- ולשרשר את זה זה לא שיא הכיף. מעכשיו אני מבקשת שתשימו
ולפחות תגיבו מתחת למישו. תודה.
אגב, רציתי לציין- זה לא שההודעות עם דעתכם על הפרק מפריעה לנו. ממש ממש לא. בכל דף של פורום יש מקום בסה"כ ל-20 הודעות ראשיות. חבל שהודעות בנושאים אחרים יורדות למטה ונעלמות בלי שמישהו התייחס אליהן. הבנתם? זה שומדבר נגדיכם!
ולנושא הפרק- היה פרק מעולה. מישו זוכר איך קראו לו? *נסקלת על ידי חברי הפורום* מה, אני סנילית!
ובנושא ההרהורים- באמת שהתכוונתי לכתוב, רציתי לכתוב, זה היה פרק שאהבתי ורציתי לכתוב את דעתי עליו, אבל אני חולה וזה לא כיף לכתוב 3 עמודי פוליו כשהגרון שלך מתפוצץ ואתה נשמע כמו ברווז מעוך. זה פשוט לא זה.
הסקר. נו, תגידו שאני מטומטמת! פתחתי עוד נושא, עם אותה כותרת! אני ילדה עקומה או מה? (חחח שאלה רטורית
) הסקר שלנו יישתנה על ידי שמרית שעוד לא התחברה משום מה.. יש לה אחלה רעיון לסקר. וראיתי שלאנה פתחה פה הודעה עם הצעות לסקרים כי אנחנו לא מחליפות סקר. ובכן *יורה לעצמי בראש*, בהתחלה דאגנו להחליף סקר כל יום אחרי הפרק, ואז כל מיני אנשים התלוננו שאין להם זמן בכלל להגיב לסקר וזה לא הוגן. עכשיו הסקר משתנה כל שבועיים שלושה, אל תדאגו, אנחנו מודעות למצב.
טוב.. לסיכום, לשמרית יש אחלה סקר, והיא תשנה אותו בקרוב. שיהיה לכולם יום טוב! LUV אופיר.
כמו שאמרתי אנשים- אנחנו נכנסים למתכונת חדשה! *צופה ביתר חברי הפורום מתעלפים אחד-אחד*