application domain :

דונג

New member
../images/Emo15.gif application domain :

בנוגע לזה. אני יודע ש aspnet_wp זה היוזר החלונאי שמריץ את ה CLR שמריץ את האפליקציה (?) מה זה בדיוק application domain ? אולי מרחב המשאבים שבהם היוזר/CLR משתמש ע"מ להריץ את האפליקציה ? (זכרון, קבצים וכו') ומה הכוונה recycle ? מעיין restart ?

yuval k

New member
Application Domain

"תחום האפליקציה" זו בעצם שיטה לבידוד אפליקציות - בפרט כשהן רצות על אותו Process, באותה רמה של הפרדה שיש לאפליקציות שרצות כ-Process נפרד מאפליקציות אחרות. • הבידוד הזה חשוב, כדי להגדיר רמות אבטחה שונות לאפליקציות, וכדי למנוע שאפליקציות יושפעו מדברים שקורים באפליקציות אחרות (למשל, שגיאות שקורות). כמו כן, זה מונע גישה לנתונים שבתחום של אפליקציות אחרות. • Recycle - אכן, משהו דומה ל-restart... לפי ההגדרה של זה לאובייקטי COM+ (ואני לא יודע עד כמה היא קרובה להגדרה הזו, אבל אני משער שאין הרבה הבדל) זה בעצם פתיחת ה-domain מחדש, כשקורית שגיאה. זה מאפשר לאפליקציה להמשיך את העבודה, אבל זה גורם גם להעלמת משתני ה-Session, למשל. בדרך כלל recycle קורה באפליקציות ASP.net ולא באפליקציות חלונאיות.

דונג

New member
מה יש ומה כלול בתוך התחום המבודד

הזה ? (בכמה מילים, לא צריך בשביל זה טריטוריטל שלם
)

yuval k

New member
למעשה, האפליקציה כולה...

כמו כשיש אפליקציה ב-process נפרד, למעשה... בתוך התחום הזה תחומים המשתנים ששייכים לאפליקציה, היא מטפלת ב-exceptions באופן נפרד וכו'.

למעלה